Biberon derdi of

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.929
5.471
158
Bu da benim derdim lutfen taşınmasın başka yerden yorum gelmiyor.
Bebeğim 6 aylık. Hep avent ve dr brovwns un dogal akış biberonu kullandım. Ama aldiklarım oldukça minikti 60 cc. Artık büyüdük haliyle 120 falan doyuyor anca. Biberon değiştirmek istedim normal markalı normal 2 biberon aldım artık büyüdü diyerek. Ki artık emmiyor da zaten. Ama bebeğim alışmış galiba onlardan mama çok geldiği için boğulacak gibi oluyor ağlıyor reddediyor. Sizce ısrar etmeli miyim alışır mı yoksa yine büyük boy yavaş akış mı almalıyım ? Şunu da belirteyim aventın ucunu değıstirdim birkac gun once 6+ aldım onda da bogulacak gibi oldu ağladı. Ne yani bu cocuk hep yenidoğan biberon mu kullanacak? Onda da oyle yavas iciyor ki. Tecrübeli olanlar cevaplarda sevinirim. Teşekkürler

Belki o yavas akisiyla doymaya alismistir.. yeni dogan akisli biberonla icsin doydugunu anlar o sekilde.. hem az hem yavas geliyor biberona azda koysan doyar alismis demekki zarar gelmez bu sekilde beslenmesine benim kizim 3 yasina giricek kasimda geceleri biberon iciyor :) oda 1 numarali yavas akisli biberonla iciyor cok gelince cabuk bitiyor biberon doymuyor bidaha istiyor o sebeple az akisli veriyorum bende yavas yavas icince doydugunu anliyor :)

Aventin ürünlerinde fazla değişiklik yok boylarda bende uygun diye başka markalar aldım aynı sorunu yaşadım aventin büyük biberonunu alın ama ucu değiştirmeyin derim bebeğiniz kendi karar versin demekki bebeğin emiş gücü kuvvetli ..

Ay inanmıyorum 3 yaşında ve hala yavaş akış mı içiyor. Benimki de böyle olucak eminim

Bende lansinoh un biberonunu kullanıyorum orta akışlı.neyi seviyorsa onu kullanın.zaten daha çok küçük.aynısının büyüğü varsa onu alın.bu arada oğlum 28 aylık.

Keşke suyum olsaydı kuzum gerçekten iyi emiyor

Daha çok küçük ama bence akışı değiştirmeyin. Emmiyormus da zaten o hissi alsın. Zamanla zaten çektiği ona yetmezse huysuzluk yapar iki numaraya öyle gecersiniz. Tam hatırlamıyorum ama ilk kızım da baya büyüyene kadar bir numara kullandım ben

Ay inanmıyorum 3 yaşında ve hala yavaş akış mı içiyor. Benimki de böyle olucak eminim
Belki birazdaha buyuyunce denersin annesi 2 numarali uca gecersin birden yogun akisa gecme yavas yavas cogalt tabi istersen bana kalirsa yenidogan akislida da beslense hic sorun olmaz derim ben :) oylede boylede doyuyo karinlari :)

Belki birazdaha buyuyunce denersin annesi 2 numarali uca gecersin birden yogun akisa gecme yavas yavas cogalt tabi istersen bana kalirsa yenidogan akislida da beslense hic sorun olmaz derim ben :) oylede boylede doyuyo karinlari :)
Artık aldık ya biberon eşim zorla alışır diyor tekrar masraf yapmayalım diyor kararsız kaldım zorlayayim mı kuzumu

Kızım 14 aylık awent 4 numara kullanıyorum t basliklida kızım öyle oluyor boğulacak gibi , eklediği için sabah ve yatmadan devam sütü veriyorum

Evimde 25 küsür biberon var.
Çoğu aventtir.
Avent, lansinoh ve mamajo en sevdiklerim.
Yenidoğandan 6 + akışa çok keskin bir geçiş yapmışsınız.
2 delik, 3 ve 4 delik diye arttırmanız gerekiyordu.
Bence 2 tane büyük avent alın ve yenidoğan uçlarını çok hafif delin, biraz alışsın.
Sonra diğer akış ayarlarına alışacaktır.

Yapacağın şey çok basit 120 cc şişeyi önceden içtiği 60 cc biberon emzigini çıkartıp diğerine takmak ağız kısım ölçüleri aynı

Iki biberon birden atladığınız için akışına alışamıyor muhtemelen. Yenidoğan ve 6+ arasında geçişi sağlayan iki biberon daha var. Gerekirse başlıklarını alıp ikişer hafta kullanın. Bebek onların akışına alışınca 6+ da bu kadar zorlanmayacaktır.

Yenidoğanla kesinlikle devam etmeyin. Yeni doğan bir bebekle, sizin bebeğinizin emme gücü bir değil. 6 aydan büyük bebekler yüksek güçte emiyor fakat başlıktan dolayı süt az geliyor. Bu durumda daha da güçlü çekmek için efor sarf ederken kulaklarda aşırı basınç, su toplanması gibi istenmeyen rahatsızlıklar ortaya çıkıyor.

Artık aldık ya biberon eşim zorla alışır diyor tekrar masraf yapmayalım diyor kararsız kaldım zorlayayim mı kuzumu
Zorlama annesi eski biberon ucunu tak uyuyor uclar birbirine ikiside natural se olur biri naturel digeri klasik se olmaz ikiside ayni modelse biberon emziklerini degistirebilirsin. buyuyunce yogun akisli ucu takarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…