Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

merhaba kizlar bende biberiye cayina baslamak istiyorum. bitkisini demleyip icicem. bizim bahcede varmis da faydasini bilen yokmus meger :-) yalniz bir aydinlatirsaniz sevinirim sanirim yemekten sonra tuketmeliyim ama yemekten hemen sonra mi yoksa yarim saat bir saat beklesem daha mi iyi ? birde sizler ne kadar verdiniz yaninda ek ne yaptiniz ?? (:-)

kızlar ya merhaba :) bende biberiyenin yağı da var çayı da var nasıl kullanmamı tavsıye edersiniz ..?
ıkı sene once mıgrenım için almıstım bıberıyeyı aktardakı adam yemeklerden yarım saat once ıcıldıgınde kuvvetlı yağ yakma ozellıgı var demişti..??
ozamanlar ihtiyacım olmadıgı ıcın onemsemem,iştim :)

bugün itibariyle aldım birazdan içeceğim
çeşitli yöntemler yazılmış ama ben
1 tutam biberiyeyi bir bardak kaynamış suda 10 dk demleyeceğim

Arkadaşlar bir hafta oldu bende sabah akşam aç karına olmak üzere 1 bardak (büyük bir bardak) kaynamış suya bir tutam biberiye atıp 10 dk demleyip içiyorum. hatta sabahları içine biraz limonda sıkıyorum. Hiç bir işe yaramayacak diye başladım ama inanın şuan istesem de yemek yiyemiyorum müthiş bir tokluk hissi var. Ve 70 kilo ile başladım tam b,r hafta bile olmadı 5. günüm şuan 67 buçuk kiloyum. benim mucize bitkim oldu diyebilirim. Tabi en az 2 litre suyumu da içiyorum. Herhangi bir sağlık problemi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim.Yağ yakmasının yanı sıra sayılamayacak kadar çok faydası olan bir bitki sonuçta.

bende başlayalı 13 gün oluyor
genelde 2 fincan içiyorum günde
bir tutam biberiyeye kaynamış suyu döküyorum 10 dk demliyorum süzüp içiyorum
hiç tartılmadım ama gözle görülür bir incelme oldu bende
iştah kapatıyor, birde cildimde bir canlılık geldi sanki ayrıca kendimi daha dinç hissediyorum

ben memnun oldum bu çaydan içmeye de devam edeceğim

Mrb.ayrıca bu çay insanın müthiş uykusunu getiriyor.ben 15 gün içtim.inanın oturduğum yerde uyuyordum.
:KK1::KK1::KK1:

hanımlar abartmıyorum ama bugün 4.günüm ve ben 1 kilo vermişim :) ayrıca 4 gün öncesinde göbeğimden ölçülerimi almıştım 85 ti bugün ölçüyorum 83 :) çok çoookk teşekkür ederimmmm bu önderide bulanan kişiye ben hem biberiye çayı hemde biberiye yağını kullanıyorum kızlar ve gerçekten de etkilerini görüyorum çok mutluyum şuan uçuyorum resmen ayrıca sporda yapıyorummm yediklerimede dikkat ediyorummmm değmeyin keyfimeee ooohhhh :)

kızlar ben de yeni başladım çayı içmeye peki bırakınca hemen kilo alıyor muyuz(aldığımız kalori ve verdiğimiz kalori miktarı yine aynı olsa da mı alıyoruz):KK1:

yazılanları okudum ve ben de çayını içmeye karar verdim malum yaz geldi:)

Burada henüz yeniyim ama uzun süredir buradaki yazıları takip ediyorum. Kollarımın kalınlığından şikayetçiyim. Biberiye yağı sürsem incelir mi ?

biberiye çayına ve yağını içmeye başlayalı 2 gün oldu,müthiş idrar söktürüyor,ve cildim güzelleşti,şişlik gitti,bağırsaklarım çalıştı,vallah ,bu şikayetleri olanlar içebilir

hemen basligicagim bahcede var etlerde kullaniyordum ,(KIZARTIRKEN) bizdede yaglarda etkili oldugunu yeni dugdum teskkürler

olumlu yorumları gördüm ve yarın alıcam şuan 2 3kilo fazlam var ama bi 57-58i de görmek fena olmaz hani :) biberiye yağını bölgesel zayıflama için duymuştum gece sürüp yatılıyordu ama yağla pek uğraşasım yok şu sıra..çayını alıp başlıcam hemen etkilerini paylaşırım..bu arada yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve spor da yapıyorum sanırım daha önceki gibi 10 15güne sonucumu almış olurum..teşekkürler :KK16:

kızlar dün mecitefendi'nin biberiye yağını aldım.aktar 'bunu tek basına kullanamazsınız zeytin yağı, kekik veya badem yağı gibi yağlarla karıştırıp kullanmalısınız' dedi. nedinini sordum aldığım yağ %100 biberiye yağıymış diğerleri su eklendiği için direkt kullanabilirsiniz ama bunu yağlarla karıştırmanız lazım dedi. benim aldığım küçük bi şişe sprey başlığı falan yok nasıl uyguluyosunuz. bi de dediği gibi yağlarla karıştırıyo musunuz?

kızlar bende biberiye yağını sürmeye başlayalı 2 gün oldu tabii yediklerimede dikkat ediyorum ve sporda yapıyorum bakalım sonuç ne olacak buradan size bildiririm inşaAllah bu kilolardan kurtuluruz aslında ben 6 kilo versm çok iyi olacak görüşmek üzere

Bir çok inceltici ve sıkılaştırıcı ürünün sırrı da aslında biberiyedir. Düzenli kullanırsanız olumlu etkilerini görürsünüz.

Arkadaşlar bir hafta oldu bende sabah akşam aç karına olmak üzere 1 bardak (büyük bir bardak) kaynamış suya bir tutam biberiye atıp 10 dk demleyip içiyorum. hatta sabahları içine biraz limonda sıkıyorum. Hiç bir işe yaramayacak diye başladım ama inanın şuan istesem de yemek yiyemiyorum müthiş bir tokluk hissi var. Ve 70 kilo ile başladım tam b,r hafta bile olmadı 5. günüm şuan 67 buçuk kiloyum. benim mucize bitkim oldu diyebilirim. Tabi en az 2 litre suyumu da içiyorum. Herhangi bir sağlık problemi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim.Yağ yakmasının yanı sıra sayılamayacak kadar çok faydası olan bir bitki sonuçta.

canım kuru mu yoksa tazesini mi demliyorsun ?

X