sonuçlar nedir :)Biberiye yağı ve portakal yağını sipariş verdim elime ulaşır ulaşmaz karıştırıp deneyeceğim. Sürdükten sonra termal sauna şortumuda giymeyi düşünüyorum
EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIMBen 3 gündür yapiyorum hicbisey olmadi :)))
Yapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))su gibi34: 39830395 .!.:EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIM
HAYATIM BİBERİYE YAĞINI SÜR STREÇ İLE SAR VE BOL BOL HAREKET ETYapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))
HATIRLAMIYORUM KİBelki markasindandir ne dersin? Benimki shiffa home senin markasi neydi sefer yasemini bulursam alip onuda denicem
YANLIŞ YAZDIM PARDON ACI BİBERİYE YAĞIAmma soru sordum dimi :) kusura bakma valla ya ozelden bilerek yazmadim benim gibi merak edip uygulamak isteyen olabilir diye sen nasip yaptigini yazarmisin? Biliyorum ugrastirdum seni ama su basenler canima tak etti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?