bende denemeye karar verdim
yarın önce şu lanaformu araştırıcam ve gidip biberiye yağı alıcam
bakalım işe yarayacakmı
bende 4 gündür biberiye yağnı göbeğime belime sürüp streç film sarıorm,yürüyüşe .çıkıorum tempolu 1.5 saat yürüyorum. incelme olduğunu hissediorum, ama ölçmedim,kesinlikle işe yarıcağını düşünüorum ama sürüp yatmakla olmaz kesinlikle terleticek bi spor yapılmalı,dururken incelmez emek lazm...
arkadaslar ben denedim.bende incelme oldu gercek ten ise yariyo.her gün televizyonda cikan inceltme kremleri satanlar da cok iyi .karnimi toparladi. bes santimde benden gitti.hemde bir haftada .süper bir sey herkesin denemesi ni isterim
ya arkadaşlar yeni üye olduğumdan özelden msj atamıyorum,
ürünün %100 biberiye yağı olmasına dikkat edin derim ,
bir de benim aktarım lahana yağı ile kullan ama çok güzel şekilde masaj yap demişti,kolum yorulana kadar yapıyorum kızlar ben.ardından streç folyo ile sar yat demişti,ben bir de üzerine titreşimli kemer uyguluyorum, ardından yatagidiyorum:):)
sabaha zaten sırılsıklam olmuş oluyor sardığım folyo,gerçi folyo kullanmıyorum buzdolabı poşetini ortadan ikiye ayırıp yapıştıyorum göbüşüme,folyo bükülüyor felan bi hoş oluoo... öle yaniii:)
uzun oldu galiba:)))
sen kaç kilo aldın arkadaşım bak bende 7 ay önce sezaryan yaptırdım ama göbeğim şuan nerdeyse dümdüz hemde ben 35 kg aldım. önce kafana takmayarak işe başla olurmu
ya bunlari yurt disinda bulmak gercekten problem, aktar zaten yok bunlari satan eczaci fln bulmakta zor
deriyi yakmasin diye baska birseyle birlikte kullanilmasi gerekiyo dimi?
normal aycicek aygi fln kullansam olazmi
yada kutuda bi krem yada jellede kullanabilirsiniz yaziyo
normal bi nemlendiriciyle fln yapsam nasl olur acaba?
merhaba ben yeni katıldım aranıza :) biberiye yağını nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum ve belimden 2cm kalçalarımdanda 2 cm incelme oldu bu yağı tavsiye edene çok teşekkür ederim ve gerçekten kullanmanızı öneririm :)
bende 4 gündür biberiye yağnı göbeğime belime sürüp streç film sarıorm,yürüyüşe .çıkıorum tempolu 1.5 saat yürüyorum. incelme olduğunu hissediorum, ama ölçmedim,kesinlikle işe yarıcağını düşünüorum ama sürüp yatmakla olmaz kesinlikle terleticek bi spor yapılmalı,dururken incelmez emek lazm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?