Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar fayda görenler kullandıkları markayı yazssalar ne iyi olacak.kacıncı soru bu hiç cvp yok...
canımm sen daha ne istiyorsun ?? belin ipinceeee kalça da ona oranla kalın ne güzel iştee :)Hiç üşenmeden ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum.Konu sahibinde epey işe yaramış.Bazı yorumlarda çok umutlandım,bazılarında ise umudum söndü.Ama kararımı verdim bende başlıyorum.En yakın zamanda biberiye yağı ile susam yağını alıp,karıştırarak uygulayacağım.Umarım aynı etkiyi bende görürüm.Ama ben bunu göbeğime değilde basen ve bacaklarda kullanıcak.Şayet belim basenlerime oranla çok ince 58 cm.Basenlerde 88 cm Boyumda 1.64 bu arada.Umudum var benim inşallah bende de işe yarayacak!!.... =)))
canımm sen daha ne istiyorsun ?? belin ipinceeee kalça da ona oranla kalın ne güzel iştee :)
Birini daha cok ayırmıssın demekki Zaten gece sürüp yatınca nefes alamıyormuş vücudumuz ama bana böyle işe yarıyor yani 2 saat tutup çıkarmayı falan da denedim üzerimde tutmak kadar fayda etmedi.
Az önce ölçtüm 51 çıktı ikiside elimin ayarı işte ayy ama nası bir yağdır bu minnak şişe 2 günde bitti gibi bir şey. Daha da yapmam diye düşünüyorum.2 günde bitiyor.2 günde bir de gidip 6 lira verip alamam yağ.Zaten sabah bir kalktım yatakta bacaklarımın olduğu yer full yağ olmuş.O kadar strechledim üstüne tayt giydim ama nafile.Bugünden itibarende yürüyüşe başladım 2 saat kadar yürüycem her sabah.Ne diyelim yapanlara sabıırr diliyorum
Sonunda zafer bizim olucak inanıyorumaynen öyle vallahi cok yorucu is her seey inceltmek iicin
okuyunca ayyy bende yapsam ya dedim ama sonra kimi kandırıyosun kızım sen?
diye çemkirdi iç sesim
çok bilmiş ama haklı hatun çözmüş beni
okuyunca ayyy bende yapsam ya dedim ama sonra kimi kandırıyosun kızım sen?
diye çemkirdi iç sesim
çok bilmiş ama haklı hatun çözmüş beni