• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Arkadaslar fayda görenler kullandıkları markayı yazssalar ne iyi olacak.kacıncı soru bu hiç cvp yok...:74:

merhaba kızlar 2gün önce bnde aldm biberiye yağını amaa kalça sorunu var bndedee o yzden kalçama sürdümm ilk gün sürüp 1saat yürüyüş yaptm dün akşamda folyolya sarıp uyudum bakalmm değişiklik olcakmıı selült flan yapmaz dmi bu yağ???

Yaa kızlar 43 sayfayı da okuyup dün biberiye yağı aldım,yatmadan önce göbeğime sürdüm ve streç filmle sardım.Okuduğumdan anladığım kadarıyla gece baya bi terletiyo, ama ben bi uyandım terleme namına hiçbişey yok:43: Ben mi bi hata yaptım acaba,streç film yerine alüminyum folyo ile mi sarılcaktı??Kocaman göbeğim var yardım edinnn:59:

bende de aynı sorun oldu, yatarken sardım hiç terlemedim, spor yaparken kullandım o zaman terledim ama hiçbi incelme olmadı ne yazık ki :(

arkadaşlar ben kullandım biberiye yağını...her gece yatmadan önce sürdüm streçleyip yattım... ama malesef ben de işe yaramadı.... sporsuz işe yaramıyor bence...önceki sayfaları okursanız,spor yapan arkadaşlar sonuç almış genelde...

Hadi bakalım bende başladım bugün :) Sürdüm,masaj yaptım,sardım, biraz pilates hareketleri yaptım. Pek terlemedim.. 73 cm le başladım bakalım 1 haftada ne kadar etki edecek.. :8:

Hiç üşenmeden ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum.Konu sahibinde epey işe yaramış.Bazı yorumlarda çok umutlandım,bazılarında ise umudum söndü.Ama kararımı verdim bende başlıyorum.En yakın zamanda biberiye yağı ile susam yağını alıp,karıştırarak uygulayacağım.Umarım aynı etkiyi bende görürüm.Ama ben bunu göbeğime değilde basen ve bacaklarda kullanıcak.Şayet belim basenlerime oranla çok ince 58 cm.Basenlerde 88 cm :50: Boyumda 1.64 bu arada.Umudum var benim inşallah bende de işe yarayacak!!.... =)))

Son düzenleme:
Hiç üşenmeden ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum.Konu sahibinde epey işe yaramış.Bazı yorumlarda çok umutlandım,bazılarında ise umudum söndü.Ama kararımı verdim bende başlıyorum.En yakın zamanda biberiye yağı ile susam yağını alıp,karıştırarak uygulayacağım.Umarım aynı etkiyi bende görürüm.Ama ben bunu göbeğime değilde basen ve bacaklarda kullanıcak.Şayet belim basenlerime oranla çok ince 58 cm.Basenlerde 88 cm :50: Boyumda 1.64 bu arada.Umudum var benim inşallah bende de işe yarayacak!!.... =)))
canımm sen daha ne istiyorsun ?? belin ipinceeee kalça da ona oranla kalın ne güzel iştee :)

Gece sürdüm,biraz egzersiz yaptık sonra yattım ama sabah karktığımda hiç terlememiştim.Ama bundan sonra gece değil gündüz yapıcam.Üstümde tutmam zor oluyor gece.Bugün sürücem biraz egzersiz ardından da yürüyüşü gidicem.Bakalım boyle yapıyım 1 haftada kaç cm gidicek.Yalnız bacaklarda nasıl ölçücez cm'i.Ben tek tek ölçtüm biri 53 diğeri 51 çıktı :1: ikisini birden ölçtüğümde ise 88 çıktı. Ama bu yağlar işe yarıyor sanırımm(biberiye,susam) normalde pek hareket etmeyen birisiyim ve bacaklarım zar zor hareket ederdi şimdi ise bir rahatlık var bacaklarda hadi hayırlısı..

Birini daha cok ayırmıssın demekki :P Zaten gece sürüp yatınca nefes alamıyormuş vücudumuz ama bana böyle işe yarıyor yani 2 saat tutup çıkarmayı falan da denedim üzerimde tutmak kadar fayda etmedi.

Birini daha cok ayırmıssın demekki :P Zaten gece sürüp yatınca nefes alamıyormuş vücudumuz ama bana böyle işe yarıyor yani 2 saat tutup çıkarmayı falan da denedim üzerimde tutmak kadar fayda etmedi.

Az önce ölçtüm 51 çıktı ikiside elimin ayarı işte :1: ayy ama nası bir yağdır bu minnak şişe 2 günde bitti gibi bir şey. :1: Daha da yapmam diye düşünüyorum.2 günde bitiyor.2 günde bir de gidip 6 lira verip alamam yağ.Zaten sabah bir kalktım yatakta bacaklarımın olduğu yer full yağ olmuş.O kadar strechledim üstüne tayt giydim ama nafile.Bugünden itibarende yürüyüşe başladım 2 saat kadar yürüycem her sabah.Ne diyelim yapanlara sabıırr diliyorum :1::1:

Son düzenleme:
Az önce ölçtüm 51 çıktı ikiside elimin ayarı işte :1: ayy ama nası bir yağdır bu minnak şişe 2 günde bitti gibi bir şey. :1: Daha da yapmam diye düşünüyorum.2 günde bitiyor.2 günde bir de gidip 6 lira verip alamam yağ.Zaten sabah bir kalktım yatakta bacaklarımın olduğu yer full yağ olmuş.O kadar strechledim üstüne tayt giydim ama nafile.Bugünden itibarende yürüyüşe başladım 2 saat kadar yürüycem her sabah.Ne diyelim yapanlara sabıırr diliyorum :1::1:

aynen öyle vallahi cok yorucu is her seey inceltmek iicin :52:

okuyunca ayyy bende yapsam ya dedim ama sonra kimi kandırıyosun kızım sen?
diye çemkirdi iç sesim :63:
çok bilmiş ama haklı hatun çözmüş beni :1:

okuyunca ayyy bende yapsam ya dedim ama sonra kimi kandırıyosun kızım sen?
diye çemkirdi iç sesim :63:
çok bilmiş ama haklı hatun çözmüş beni :1:

bende başladım, karıştırdım yağları. ben bisürü yağ karıştırdım
bi hafta yaptım yatarken sonra kaldı :14:
niye bu kadar üşengeçlik yapıyorum ki :14::97:

Back