• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben de biberiye yağı kullanıcılarındanım. 3haftada 7 cm inceldim basen bölgesinden. 1 hafta da lahana yağı denedim forumdaki bazı kullanıcılarda işe yaradığını görünce. fakat hiç bir incelme olmadı.o yüzden biberiye yağıma geri döndüm:kahve:

tiramisu hala uyguluyomusun acaba tekrar bı kalınlasma oldumu, bende bugun basladım sadece 2 kısıde bukadar fark goruyorum

canım fındık yağıyla karştrp kullanmanı tavsiye ederm ben yeni üye oldum başka biyerde okudum yine bu sitede bi haftadr kullanıyrm gözle görülür derecede belli oluyr faydası

canım ben daha baslayamadım.sefer yasemın markasını aradım ama bulamadım.her markaya guven olmuyor.parasında deegılım zamanı kısıtlı biri olarak ayırdıgım zamana ve cektıgım ezıyete degsın istıyorumarkadasım rasgele eldı onda işe yaramadı.sen hangısını kullandın marka olarak....:74:

nasıl kullanıyorsun canım.gecelerimi sürüyosun.kaç saat kalıyor.

Canım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma ben yatmadan yaklaşık 2 saat önce sürüyorum masaj yaparak sporu da aksatmamaya çalışıyorum sarılı halde yatıyorum uyandığımda çıkarıyorum ve temizliyorum ..:)

kızzlar selülex diye inceltici jel varmış tvde gördüm.bayağıda iddialı konuşuyodu tanıtımını yapan kadın.duydunuzmu ,gördünüzmü ,kullandınızmı vs.........çokda pahalı yahu.1 kutusu 89 lira..:53:

kizlar bende aldim belimi strecledim ama cok agir kokusu var insallah belimiz incelir.. deneyenler varmi yenilerde

kızlaar bende de bacak kalınlaşma sorunu var. oturarrk çalışmaya başladım 5 aydır, o yüzden oluyo sanırım :14: Böyle bişey buldum netten... :26: doğru mudur ki acabaa??

50 gr. hardal yağı

50 gr. biberiye yağı

50 gr. okaliptüs yağı

50 gr. portakal yağı

10 gr. nane yağı

5 gr. badem yağı

5 gr. zeytinyağı

Selülitleri yok eden ve bacak inceltici doğal bitkisel yağlar ile çözüm formülünün hazırlanışı şöyledir:

50 gr. hardal yağı,
50 gr. biberiye yağı,
50 gr. okaliptüs yağı,
50 gr. portakal yağı,
10 gr. nane yağı,
10 gr. badem yağı,
10 gr. zeytinyağı
Hazırlanışı:
hep birlikte bir kaseye dökülüp bir güzel karıştırılıyor. Daha sonra akşamları selülitli bölgeye dikey masaj şeklinde iyice deriye nüfuz edecek biçimde uyguluyoruz. Bu selülitlere kesin çözüm sunan bitkisel yağ kürünü 20 gün her akşam 20 dakika uyguluyoruz. daha sonra ilk kür bitince 48 saat ara verip aynı şekilde 20 günlük 2. okaliptüs yağı kürünü uygulayın. 42 gün sonunda pürüzsüz ve selülitsiz bacaklara sahip olacaksınız.

arkadaslar ben denedim.bende incelme oldu gercek ten ise yariyo.her gün televizyonda cikan inceltme kremleri satanlar da cok iyi .karnimi toparladi. bes santimde benden gitti.hemde bir haftada .süper bir sey herkesin denemesi ni isterim

arkadaslar ben denedim.bende incelme oldu gercek ten ise yariyo.her gün televizyonda cikan inceltme kremleri satanlar da cok iyi .karnimi toparladi. bes santimde benden gitti.hemde bir haftada .süper bir sey herkesin denemesi ni isterim

canım hangi marka yag kullandın....:74:

aa süper ya ben de alıp deneyeceğim, gece sürüp mü yatıyoruz ki, streç film ile sararım ben olur herhalde :8:

Ya selincimm başladım ama nolduuu biliomusun cildim soyuldu bide çok kaşıntı yaptı normalmi sendede olmuşmuydu devam edemıorum senağlama

Arkadaşlar bunlar saf yag ve seyreltılmeden kullanılmaları sakıncalı zeytınyagı ıle seyreltebılırsınız dırek tene uygulamayın seyreltmeden :50::50:

Back