Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de biberiye yağı kullanıcılarındanım. 3haftada 7 cm inceldim basen bölgesinden. 1 hafta da lahana yağı denedim forumdaki bazı kullanıcılarda işe yaradığını görünce. fakat hiç bir incelme olmadı.o yüzden biberiye yağıma geri döndüm
tiramisu hala uyguluyomusun acaba tekrar bı kalınlasma oldumu, bende bugun basladım sadece 2 kısıde bukadar fark goruyorum
canım fındık yağıyla karştrp kullanmanı tavsiye ederm ben yeni üye oldum başka biyerde okudum yine bu sitede bi haftadr kullanıyrm gözle görülür derecede belli oluyr faydası
nasıl kullanıyorsun canım.gecelerimi sürüyosun.kaç saat kalıyor.
Canım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma ben yatmadan yaklaşık 2 saat önce sürüyorum masaj yaparak sporu da aksatmamaya çalışıyorum sarılı halde yatıyorum uyandığımda çıkarıyorum ve temizliyorum ..:)
kizlar bende aldim belimi strecledim ama cok agir kokusu var insallah belimiz incelir.. deneyenler varmi yenilerde
arkadaslar ben denedim.bende incelme oldu gercek ten ise yariyo.her gün televizyonda cikan inceltme kremleri satanlar da cok iyi .karnimi toparladi. bes santimde benden gitti.hemde bir haftada .süper bir sey herkesin denemesi ni isterim
Ya selincimm başladım ama nolduuu biliomusun cildim soyuldu bide çok kaşıntı yaptı normalmi sendede olmuşmuydu devam edemıorum senağlama