- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi gamzelihaller
Siz ne cins bir şeysiniz. Hamile bir kadına söylediğiniz şeye bakın. İnsan bile olamazsınız. İğrençsiniz mide bulandırıcı tiksinçsiniz.inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Ya kadın Allah senin ömründen alsın sokak köpeklerine versin emiinşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Sinayet
Etmezsen hatrim kalır.
Ne terbiyesizsin, kalbin katran bağlamış senin. Sevgisiz, saygısız. Ömrünce hiç sevilip değer görmemişsin ki bu cümleleri kurabiliyorsun.inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Bence kalbi leş olan sensin. Bir Çok insan öldü yaralandı isirildi.rahatca evinden çıkamıyor ama bu düzene çanak tutuyorsunuz.zarar görmedikçe fikriniz degismeyecek. insallah ölen bebeklerin ahi tutarSenin benim çocuğuma bedduan tutar mı sence bu leş kalbinle?
Terbiyesiz sensin.insan hayatına saygı duymayan yaratiklar.ikiyuzlulerNe terbiyesizsin, kalbin katran bağlamış senin. Sevgisiz, saygısız. Ömrünce hiç sevilip değer görmemişsin ki bu cümleleri kurabiliyorsun.
Yok yok abla, sen git aynaya bir bak, insanlara itham ettiğin şeyi sen görüceksinYok çocuğum o sensin.insanlar mağdur. Anlayana kadar tekrar edeceğim. Mağduruz
Ahahaha, bunu hamile bir kadına hakaret eden birisi mi söylüyor? Sevgisiz, saygısız.Terbiyesiz sensin.insan hayatına saygı duymayan yaratiklar.ikiyuzluler
Köpekten daha azilisin. Lan saldırıya uğradım kaşar. Bunun bir anlamı yok muDaha önceki konudan hızını alamamış bani bitmiş hemen yine aynı konuyu açmış.
Ne diyeceğimi bilemedim duble ohaaa, hasta mısınız nesiniz.
Gidin tedavi olun.
Bütün kk olarak seni yılın leş yaratığı seçiyoruzBence kalbi leş olan sensin. Bir Çok insan öldü yaralandı isirildi.rahatca evinden çıkamıyor ama bu düzene çanak tutuyorsunuz.zarar görmedikçe fikriniz degismeyecek. insallah ölen bebeklerin ahi tutar
Elhamdullillah muslumanim, ve benim dinim hayvana iskenceyi eziyeti yasaklamistir. Sizin dininiz nedir bilmiyorum fakat, yasadigim ulkede hristiyan ve yahudilerin hayvanlara karsi davranislarina bakilirsa onlardada hayvana siddet yok.Yok ben akıl sahibi insanlardan tavsiye için açtım. Köpek tanrısı dinine inanıp ne olursa olsun insanların mağduriyetini hiçe sayan yarım akıllıların değil
Burdan bakınca pek sevimli değilsinYok yok abla, sen git aynaya bir bak, insanlara itham ettiğin şeyi sen görüceksinben yarım akıllı sevilmeyen sayılmayan bir insan değilim ki, kimin olduğu belli ama