-
- Konu Sahibi gamzelihaller
Köpek dinine inanan ruh hastası bir güruh var .insanların mağduriyeti umurlarında değil. insana hayvan kadar değer vermiyorlar çünkü insan sevmiyorlar. Hangi cins kendi türünü başka bir türe bu kadar ezdirir hayretler içerisindeyim.
Tamamen git bu forumdan.Yok ben akıl sahibi insanlardan tavsiye için açtım. Köpek tanrısı dinine inanıp ne olursa olsun insanların mağduriyetini hiçe sayan yarım akıllıların değil
Yok artık oha.Yurt dışında uzaktan ateslemeyle geçici felç eden taser var.
Gerçekten mi sen olumsuzsun sanırım. Daha önce teneşire girmeyesin?Farkında misin bacım, teneşire bir osuruk borcun var...
inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsınTamamen git bu forumdan.
Senin gibi malları seveceğime o kurban olduğum hayvanlara taparım kudur belediye bile yaşama haklarıma saygı duyuyor sen kim oluyorsunYok iflah olmaz bir kopektapar bulursam ona yapacağım. Isirilma tehlikem bir şey ifade etmiyor kimseye :)
Abla bir yarım akıllı arıyorsan çok uzaklarda arama.Yok ben akıl sahibi insanlardan tavsiye için açtım. Köpek tanrısı dinine inanıp ne olursa olsun insanların mağduriyetini hiçe sayan yarım akıllıların değil
Senin benim çocuğuma bedduan tutar mı sence bu leş kalbinle?inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Etmezsen hatrim kalır.Avukat bir arkadas vardi diger konuyada yazdi. Yada ben savciliga sikayet edicem hem hakaret ediyor hem nefret soylemi hem gozgore gore oldurme sevdalisi bu ne boyle
Köpek dinine inanan ruh hastası bir güruh var .insanların mağduriyeti umurlarında değil. insana hayvan kadar değer vermiyorlar çünkü insan sevmiyorlar. Hangi cins kendi türünü başka bir türe bu kadar ezdirir hayretler içerisindeyim.
Gerçekten bilinçlenmek ve aslında bu durumda ne yapılabilir insanlara fikir olsun diye soruyorum. Bu tarz saldırgan köpek vakalarında izlenmesi gereken yol ne. Yani hayvana zarar vermeden bu durum nasıl çözülebilir. Lütfen bildiklerinizi yazın insanlara da fikir olsun.
inşallah karnimdaki bir köpeğe yem olur da o zaman öldürülen insanları anlarsın
Yok çocuğum o sensin.insanlar mağdur. Anlayana kadar tekrar edeceğim. MağduruzAbla bir yarım akıllı arıyorsan çok uzaklarda arama.
Evde ayna var mı?
Direkt el bombasi siparis edin internettenHanımlar bulunduğum bölgede ciddi bir kopek nüfusu var.belediyeyi aramamıza rağmen sonuç alamıyoruz. Isırılan vakalar artıyor. Fazla sayıda agresif köpek var .
Geçen gün saldırıya uğradım .bugün de kendimi işyerinden zor attım.
internetten biber gazıyla elektroşok cihazı aldım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Yoksa hayvanı daha mı fazla kışkırtır?çelik bilye atan havalı tabancalar varmış ama şimdilik ona başvurmak istemiyorum.
Kovucu cihaz araştırdım onlar da sağır köpeklere etkili değilmiş hatta bazı köpekleri daha da sinirlendiriyormus. Elektrosoklu cop var o da çantama sığar mı bilmiyorum.
Yurt dışında uzaktan ateslemeyle geçici felç eden taser var. Ama türkiyede bulunmuyor.Keske burada olsa.