- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.530
- Konu Sahibi gamzelihaller
Link bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beklemedeyimLink bekliyoruz.
Karnindaki cocugu kopekler öldürsün temali bir dilegi oldu kendisinin merve ye.Beddua da mı etti??? Onu görmedim. Ben hayvanlardan bahsettim. henüz okumadım yorumları bu kadarı bile sinirlerimin tepeme çıkmasına yetti.
gamzelihaller e ekşi şokukadınlar kulübü
içerisinde psikopat bir hayvan düşmanının bulunduğu forum. kadın yememiş içmemiş hayvanlara nasıl eziyet ederim diye düşünüp hayata geçirmiş. mesajı ve ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. --- spo…eksisozluk.com
Ekşi de de görecegiz yağniiigamzelihaller e ekşi şoku
İkisinde de yokum instagramdan destek tam deatekTwitter var mı ekşide yokuz bazılarımız :)
kadınlar kulübü
içerisinde psikopat bir hayvan düşmanının bulunduğu forum. kadın yememiş içmemiş hayvanlara nasıl eziyet ederim diye düşünüp hayata geçirmiş. mesajı ve ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. --- spo…eksisozluk.com
Şimdi okudum. Gerçekten ruh hastası ya, ben tamamen troll olduğunu düşünmek istiyorum. Burada bir sürü duacısı, teyzesi var Merve’nin bebişinin kendi leş hayatına baksın o.Karnindaki cocugu kopekler öldürsün temali bir dilegi oldu kendisinin merve ye.
Ama karnimdaki yazdi yanlislikla. Insallah donup dolasip kendisini bulmaz
Olum ya ekşide yokum ben yaa.gamzelihaller e ekşi şoku
Ekşi hesabı olan arkadaşlar bunun altına yazsınlar lütfen.kadınlar kulübü
Hemen üye olallım yavrumOlum ya ekşide yokum ben yaa.
Ben de yokum hatta Twitter da bile yokumOlum ya ekşide yokum ben yaa.
Olmuyo ki hemenHemen üye olallım yavrum