Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu rengi palette deluxe 3.0 koyu kahve ile elde edebilirsin ben şahsen 2 kere boyadım palette deluxe 3.0 koyu kahve ile çok memnun kaldım en son 2 hafta önce boyamıştım saçlarımda yıpranmadı.üstelik bu rengi denemeden öncede saçım kızıldı onu kapatabilmek için bunu denemiştim hem kızıldan kurtuldum hemde çok hoş bi saç rengim oldu.herkes çok beğeniyor.kesin bu renk palette deluxe 3.0 ile elde edilebilir.
3.0 kullanabilirsin..
bittere çikolatayı dene bence...
loreal 3 yada 4 kullan.4 olursa ilk resimdeki renge daha çok benzer benimki aynen öyle oldu 4le.
loreal 3 yada 4 kullan.4 olursa ilk resimdeki renge daha çok benzer benimki aynen öyle oldu 4le.
çikolata kahve ve kahveyi karıştır.ve öyle boya saçını bu renk cıkıyor ben yapmıştım sarılarımı kapatmak için.çıkolata kahvede kızıllık var kızıllığı almak için kahve kattım içine (kahvede siyaha yakın hatta siyah dıyebılırım)bu nedenle karıştır renklerı kızıllık olmuyor asla
valla ben paletteden gerçekten çok memnunum 2 hafta ile palette 3.0 ile boyamıştım.en son boyadığımdan beri 3 hafta geçti renk hala mükemmel parlak ve bakımlı gibi duruyor saçlarım.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz tavsiye edebilirim.umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız.
kuaförler bıle tek renk kullanmaz.yınede sen bılırsın