• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yaşima daha girdimm

hatırladım sizi. eşinin ayaklarını yıkayan millete de yalamalı mesaj yazansınız. şimdide kadın sünneti

sizin konular ve kafalar bi garip anlaşılan.

hatırladım sizi. eşinin ayaklarını yıkayan millete de yalamalı mesaj yazansınız. şimdide kadın sünneti

sizin konular ve kafalar bi garip anlaşılan.
ya simdi ne alaka hem herkesten özür diledik niye uzattiginizi anlamiyom

Keşke tüm dünyadaki kadın ve çocukların acılarını yok edicek bir ilaç yapsalar.Daha neler var bilseniz beyniniz yanar.

Keşke tüm dünyadaki kadın ve çocukların acılarını yok edicek bir ilaç yapsalar.Daha neler var bilseniz beyniniz yanar.
Bu kadar fazla benim bünyem kaldirmaz ben cok kafaya takarim 2 gun hic aklimdan cikmaz

Tsk canim dogum günüm degilde ama simdi kadinin sunett edilecek bi u

Sagol canim degil ama kadinni nasil sunet edilecek yeri mi varki:işsiz:
Cinsellikten zevk alamasın diye klitoris kesiliyor. Kadın sünneti bu. Bir seviye üstünde ise hem klitoris kesiliyor hem de o girişi dikiliyor. İlk kocası kesip açsın diye.

Arkadaslar ben suanda şokmayım benim coktandir abimle yengem afrikada yaşıyorlar yengem orali neyse yangem sayesinde ordan bi arkadaş edindim bu gun face üstünde konusuyoruz bana dedi ki bu gun bi arkadasimin kiz kardeşi sunet olacak diye ben şok. Nasıl yanii
Hiç duymadınız mı? Sürekli bu konuyu araştırıp, yazı dizisi yapar dururlar. Üstelik bildiğim kadarıyla kadının kltorisini keserek sünnet ediyorlar. Korkunç birşey. Halimize bin şükür dedirtiyor resmen.

Back
X