- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 31
Kesinlikle araştıracamKadın sunnetı dıye bırsey azımsanamayacak kadar cok yerde var malesef
Asıl sebebı ıse erkektekı gıbı hıjyen acısından degıl resmen vahşet
Netde bı arastırın ıstersenız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle araştıracamKadın sunnetı dıye bırsey azımsanamayacak kadar cok yerde var malesef
Asıl sebebı ıse erkektekı gıbı hıjyen acısından degıl resmen vahşet
Netde bı arastırın ıstersenız
Ayyy keşke okumasaydım dediğim bir konu tüylerim halaya kalktı resmen o ne beee içim gittiMalesef afrikadaki müslüman ülkelerde bu vahşilik ,çok mücadele edilmesine rağmen, devam ediyor.Erkek sünneti gibi değil (yani gereksiz olan ve hijyen açısından alınması uygun olan deriyi değil) klitorisi çıkartım vajinayı sadece idrar ve adet kanının çıkabileceğı kadar dikiyorlar ve bunu çocuk yaştayken yapıyorlar.Amaç ne biliyo musunuz kızların mastürbasyonu engellemek ve evlilik öncesi ilişkiyi olanaksız kılmak.Erkekler evlendiklerinde keyiflerine göre dikişleri açıp işlerini yapıyorlar.Çok acı ve vahşice bu kızlar sünnet sırasında hayatlarını kaybediyorlar yada ölene kadar acı çekiyorlar.
Emin olun beynime kanlar fiskirdi bu devirde cahiligin bittigini sanirdim cik zorrr offMalesef afrikadaki müslüman ülkelerde bu vahşilik ,çok mücadele edilmesine rağmen, devam ediyor.Erkek sünneti gibi değil (yani gereksiz olan ve hijyen açısından alınması uygun olan deriyi değil) klitorisi çıkartım vajinayı sadece idrar ve adet kanının çıkabileceğı kadar dikiyorlar ve bunu çocuk yaştayken yapıyorlar.Amaç ne biliyo musunuz kızların mastürbasyonu engellemek ve evlilik öncesi ilişkiyi olanaksız kılmak.Erkekler evlendiklerinde keyiflerine göre dikişleri açıp işlerini yapıyorlar.Çok acı ve vahşice bu kızlar sünnet sırasında hayatlarını kaybediyorlar yada ölene kadar acı çekiyorlar.
Hepimiz biliyornuz desenize ben cok geride kalmisim bu ne yaben bunu araştırmıştım daha önceleri meraktan. maalesef kadınların sünnet edildiği topluluklar hala mevcut ve öğrendiğim kadarıyla cinsel ilişki sırasında erkek daha fazla zevk aldığı içinmiş.
duymamış olabilirsiniz, ben de nereden duydum hatırlamıyorum ama dikkatimi çekmişti ondan araştırmıştım.Hepimiz biliyornuz desenize ben cok geride kalmisim bu ne ya
sünnet olayını duymuştumda bu kadar detaylı bilmiyodum. vahşet bu Allah kahretsin yapanlarıMalesef afrikadaki müslüman ülkelerde bu vahşilik ,çok mücadele edilmesine rağmen, devam ediyor.Erkek sünneti gibi değil (yani gereksiz olan ve hijyen açısından alınması uygun olan deriyi değil) klitorisi çıkartım vajinayı sadece idrar ve adet kanının çıkabileceğı kadar dikiyorlar ve bunu çocuk yaştayken yapıyorlar.Amaç ne biliyo musunuz kızların mastürbasyonu engellemek ve evlilik öncesi ilişkiyi olanaksız kılmak.Erkekler evlendiklerinde keyiflerine göre dikişleri açıp işlerini yapıyorlar.Çok acı ve vahşice bu kızlar sünnet sırasında hayatlarını kaybediyorlar yada ölene kadar acı çekiyorlar.
Allah kahretsin o erkekleri şeyleri kopsunben bunu araştırmıştım daha önceleri meraktan. maalesef kadınların sünnet edildiği topluluklar hala mevcut ve öğrendiğim kadarıyla cinsel ilişki sırasında erkek daha fazla zevk aldığı içinmiş.
Kopsunda emin ol konuya o kadar kendimi kaptirdim mutfakta yemegim yandi ikiAllah kahretsin o erkekleri şeyleri kopsun
Hahayy kız nasil daldıysan artık yemek gitti akşam kocaya ne yedircen şimdi yaaa varya ben zaten vajinismustum yendim şimdi bunu düşünüp düşünüp kurarim bana yapılmış gibi ayy Allahım yaa bu ne biçim bir düşünceKopsunda emin ol konuya o kadar kendimi kaptirdim mutfakta yemegim yandi iki
Malesef bende bu gün duydumKadın sünneti var hiç duymadınız mı?
Yani ben duymuştum da bu amaçla yapıldığını duymamıştım için kalktiKadın sünneti var hiç duymadınız mı?
Valla kocayi bos ver nohut yaptim 3 saatir kayiniyor ama yandi artik aksama yumurta yaparimHahayy kız nasil daldıysan artık yemek gitti akşam kocaya ne yedircen şimdi yaaa varya ben zaten vajinismustum yendim şimdi bunu düşünüp düşünüp kurarim bana yapılmış gibi ayy Allahım yaa bu ne biçim bir düşünce
Hayretle okuyorum cidden ne zalimce bi seyKadınların zevk almaması için yapılıyor..saçmalık ya![]()
Yani ben duymuştum da bu amaçla yapıldığını duymamıştım için kalkti