• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yaşima daha girdimm

IsikOlsun

İkizlerin annesi 😍😍
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
2.401
7.641
208
31
Arkadaslar ben suanda şokmayım benim coktandir abimle yengem afrikada yaşıyorlar yengem orali neyse yangem sayesinde ordan bi arkadaş edindim bu gun face üstünde konusuyoruz bana dedi ki bu gun bi arkadasimin kiz kardeşi sunet olacak diye ben şok. Nasıl yanii

başlığı görünce doğum gününüz sandim.
kutlayip çıkacaktım:)
evet bende duymustum daha önce bunu.ilk defa duyduğunuza göre sasirmaniz normal.
bende şaşırmıştım..

Kadın sünneti bazı toplumlarda çok yaygın malesef. Çok üzülüyorum onlar için. Acı verici ve ilkel yöntemlerle yapan kabileler var.

Abi kardeş afrikalilardan gidiyorsunuz demek :D
Böyle bir şeyi bilmemek imkansız çoğu toplumda yaşanan birsey.

evet bende duymustum daha önce bunu.ilk defa duyduğunuza göre sasirmaniz normal.
bende şaşırmıştım..
Tsk canim dogum günüm degilde ama simdi kadinin sunett edilecek bi u
bende şaşırmıştım..
Sagol canim degil ama kadinni nasil sunet edilecek yeri mi varki:işsiz:

Malesef afrikadaki müslüman ülkelerde bu vahşilik ,çok mücadele edilmesine rağmen, devam ediyor.Erkek sünneti gibi değil (yani gereksiz olan ve hijyen açısından alınması uygun olan deriyi değil) klitorisi çıkartım vajinayı sadece idrar ve adet kanının çıkabileceğı kadar dikiyorlar ve bunu çocuk yaştayken yapıyorlar.Amaç ne biliyo musunuz kızların mastürbasyonu engellemek ve evlilik öncesi ilişkiyi olanaksız kılmak.Erkekler evlendiklerinde keyiflerine göre dikişleri açıp işlerini yapıyorlar.Çok acı ve vahşice bu kızlar sünnet sırasında hayatlarını kaybediyorlar yada ölene kadar acı çekiyorlar.

Abi kardeş afrikalilardan gidiyorsunuz demek :KK70:
Böyle bir şeyi bilmemek imkansız çoğu toplumda yaşanan birsey.
Malesef benim abim orda calismaya gitti orda tanistilar oyle bi kesinlikle duymadım ciden acaba yengemde sunetlimi diye dusunmeye basladim:)

Kadın sunnetı dıye bırsey azımsanamayacak kadar cok yerde var malesef
Asıl sebebı ıse erkektekı gıbı hıjyen acısından degıl resmen vahşet

Netde bı arastırın ıstersenız

Back
X