- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef cidden ben şoktayim benle dalga gectigini sandimKadınların sünnet olduğu topluluklar var malesef duymadınız mı hiç daha önce?
Tsk canim dogum günüm degilde ama simdi kadinin sunett edilecek bi ubaşlığı görünce doğum gününüz sandim.
kutlayip çıkacaktım:)
evet bende duymustum daha önce bunu.ilk defa duyduğunuza göre sasirmaniz normal.
bende şaşırmıştım..
Sagol canim degil ama kadinni nasil sunet edilecek yeri mi varkibaşlığı görünce doğum gününüz sandim.
kutlayip çıkacaktım:)
evet bende duymustum daha önce bunu.ilk defa duyduğunuza göre sasirmaniz normal.
bende şaşırmıştım..
23 simdi direk 25 gecissYaşın kaç oldu ki![]()
Kesinlikle oyleKadın sünneti bazı toplumlarda çok yaygın malesef. Çok üzülüyorum onlar için. Acı verici ve ilkel yöntemlerle yapan kabileler var.
Klitorisin kesilerek alınmasıyla yapılıyor.Tsk canim dogum günüm degilde ama simdi kadinin sunett edilecek bi u
Sagol canim degil ama kadinni nasil sunet edilecek yeri mi varki![]()
Malesef benim abim orda calismaya gitti orda tanistilar oyle bi kesinlikle duymadım ciden acaba yengemde sunetlimi diye dusunmeye basladim:)Abi kardeş afrikalilardan gidiyorsunuz demek
Böyle bir şeyi bilmemek imkansız çoğu toplumda yaşanan birsey.
Ne igrenc bi sey buOrada kadınlar sünnet ediliyor hala maalesef,
Tüyler ürpertici ama öyle
Vay be aci bisey olsa gerekKlitorisin kesilerek alınmasıyla yapılıyor.
Hem de çok.Ne igrenc bi sey bu