• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardım(resimli)

Bı arkadaş da yazmış Eva oyun karosu diye, oyun matı olarak da geciyor. Çocuğunuzun oynayacağı alana bile yaptirsaniz yeter bence en mantıklısi o bende yaptırmayı düşünüyorum.
Aynen tatami minderi de deniyor aklıma gelmemişti o adı.
Gerçekten çok memnunum. 2 buçuk sene oldu alalı.

Evinizin genel ısınma durumu asıl? Ben 10 yıldır evin hiçbir yerinde paspas bile kullanmıyorum, yerler parke, ama evim iyi ısınıyor, apartmandayım, üşüme problemi bu yüzden hiç olmadı.
Evim kaloriferli ama müstakil olduğu için sağında solunda hiç ev yok.o yüzden zor ısınıyoruz.yani parkeler soğuk oluyo kışın.

Peki bunlar parkeye yapışıyo mu yoksa kaymıyomu
Ne tam yapışıyo diyebilirim ne de kayıyo.
Sıfır sıfır hale getirseniz maket bıçağıyla keserek vs kaymaz. Kapı kısmında boşluk kaldığı için kızım koşarken vs kayıp arası açılabiliyor oraya ince halı kaydırmazlardan alıp altına koydum o sorunda kalktı

bizim evde hem ince çocuk halılarından var, ikedan almıştık.
hem de oyun matlarından var.
ikisi de uygun bence alerjik çocuğa.
ama halıyı sık sık yıkamak veya silkmek gerekiyor.
siz büyük düşünüyormuşsunuz, zorlanabilirsiniz. ya küçük küçük 2 halı ya da mat düşünün.
matların desenlileri çocuklar için eğitici oluyor.

biz halı niyetine değil de oyuncak gibi aldık, arada sek sek pozisyonuna getiriyoruz, arada kare yapıyoruz, arada halısının etrafına çerçeve yapıyoruz.

Resimdeki halılar onlardan canım.evet artık moda olmuş.ama ben çocuklarım için çok istiyorum.yazlık biyerde olursam hiç düşünmem alırım ama oturduğumuz yerde kış çok uzun ve etkili geçiyo.kışın bu seferde ürünler diye korkuyorum.

Kiziniz kac yasindaki ? Kisin karoliferi yakarsiniz ayagina terlik ustune hirka usumez. Hem astimi tutmasi daha kotu olmazmi isinmayi baska turlu de sagliyabilirsiniz hali dan haric belkide bilmiyorum sizin karariniz

bizim evde hem ince çocuk halılarından var, ikedan almıştık.
hem de oyun matlarından var.
ikisi de uygun bence alerjik çocuğa.
ama halıyı sık sık yıkamak veya silkmek gerekiyor.
siz büyük düşünüyormuşsunuz, zorlanabilirsiniz. ya küçük küçük 2 halı ya da mat düşünün.
matların desenlileri çocuklar için eğitici oluyor.

biz halı niyetine değil de oyuncak gibi aldık, arada sek sek pozisyonuna getiriyoruz, arada kare yapıyoruz, arada halısının etrafına çerçeve yapıyoruz.
Evet büyük sürekli yıkayamam.ama çırpması kolaydır.süpürüp yada çırpıp Buharlı temizleyicide aldım onunlada üstünden gitsem temizlenir heralde.

Kiziniz kac yasindaki ? Kisin karoliferi yakarsiniz ayagina terlik ustune hirka usumez. Hem astimi tutmasi daha kotu olmazmi isinmayi baska turlu de sagliyabilirsiniz hali dan haric belkide bilmiyorum sizin karariniz
Kızım 5,5 yaşında.ama oğlumda astım benim.o daha bir yaşında bile değil:(

Benimde çocukken alerjik astımım vardı evdeki her halı kaldırılmış ev haftada 1 taşınıyomuş gibi temizlenirdi o dönem aşı tedavisi oluyodum 3 yıl iki koldan aşı oldum aşının içerisinde aslında zayıflatılmış alerjenler vardı sora annem bunları verceğime seni doğal ortamda yaşamana izin versem moduna girdi tabiki tedavi de işe yaramıştı bütün halılar geri geldi ev normal haline döndü ve ben iyiydim tabi ki medikal anlamda bunun nasıl karşılanacağını bilmiyorum doktorlar tarafından ama çokta şeetmemek lazım sanki :KK52:

Bi de ablam mimardı benim alerji yönünden bilmiyorum ama epoksi zemin kaplama diye bişey var girinti çıkıntı olmaksızın alanı dümdüz hijyenik hale getiriyo yalıtım yapıyo bu yüzden küflenme veya boşluklarda oluşan tozdan kurtulursun bi nebze daha sıcak olur yalıtımla parkeden bi araştırabilirsin

Benimde çocukken alerjik astımım vardı evdeki her halı kaldırılmış ev haftada 1 taşınıyomuş gibi temizlenirdi o dönem aşı tedavisi oluyodum 3 yıl iki koldan aşı oldum aşının içerisinde aslında zayıflatılmış alerjenler vardı sora annem bunları verceğime seni doğal ortamda yaşamana izin versem moduna girdi tabiki tedavi de işe yaramıştı bütün halılar geri geldi ev normal haline döndü ve ben iyiydim tabi ki medikal anlamda bunun nasıl karşılanacağını bilmiyorum doktorlar tarafından ama çokta şeetmemek lazım sanki :KK52:
Kaç yaşında geri döndü halılar canım.ergenlikten sonra tamamen geçiyo zaten.6 yaşından sonrada hafifliyo.doktorun anlattıklarının hepsine uysam çocukları fanusa koymam lazım zaten.

Kaç yaşında geri döndü halılar canım.ergenlikten sonra tamamen geçiyo zaten.6 yaşından sonrada hafifliyo.doktorun anlattıklarının hepsine uysam çocukları fanusa koymam lazım zaten.
Benim 5 yaşında aşı tedavisi başladı 2 yıl aşı oldum sora annem iğne yapmayı öğrendi doktora gitmemeye başladık doktordan izinli olarak o arada yozlaştık halılar geri geldi tabi halı yıkama makinelerinin vakımlamasından tüyü de kalmamıştı:KK45:

Benim 5 yaşında aşı tedavisi başladı 2 yıl aşı oldum sora annem iğne yapmayı öğrendi doktora gitmemeye başladık doktordan izinli olarak o arada yozlaştık halılar geri geldi tabi halı yıkama makinelerinin vakımlamasından tüyü de kalmamıştı:KK45:
Bizde kızıma aşı tedavisi düşünüyoruz.gerçekten faydası varmı.

Back
X