- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi iremerve1990
Canım bide nette bulamadım.sendeki halıyı kaldırıp yandan kalınlığının fotosunu yollarmısın özelden.diğerlerinden de mi ince acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bide nette bulamadım.sendeki halıyı kaldırıp yandan kalınlığının fotosunu yollarmısın özelden.diğerlerinden de mi ince acaba.
Onlar yerde ki süiti halıya vermiyor canım benim mutfakta ki öyle çok iyi geecektenBenim alacağım 3,5 metrekare sanırım makineye sığmaz.çok mu ince acaba.halı gibimi kilim gibimi
İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte![]()
Dediğin nasıl bişey canım.mümkünse resim yollarmısın
Sanırım yapışkanlı değil canımAltı yapışkanlı ise almayın derim zamanla altı dökülüyor ve zemin üzerinde izi çıkıyor yapışkanlı olmayanlar var onlardan tercih edebilirsiniz.
Benim alacaklarım hep büyük o yüzden çok yıkayamam.kuru temizleme iyi olur diyorlar böyle halılaraBu arada kilim tarzı kaydırmazlı halılardan bende var. Sadece koridorlarda ve mutfakta. Mutfaktaki çok fazla yıkandığı için 4 senede kötü oldu. Bu sene yeni halı aldım. Koridorlar sanırım bi kaç sene daha idare edebilir.
Küçük el süpürgelriyle bile süpürünce üzerinde bişey kalmıyo tüysüz olduğu için. Büyük süpürgeyle süpürmesi biraz zor. Halıyı kaldırıyo
Yok güzel görünmesiyle ilgisi yok.sonuçta yere oturup oynuyorlar.üşürler diye en azından incede olsa bişey olsun istiyorum altında.bu konuda o kadar çok çektim emin ol benden iyi kimse bilemez.herşey onları biraz daha rahat ettirmek içinYazık çocuğa, göze güzel görünecek diye yasak denilen şeyde ısrar etmeyin.Çeken bilir ne diyelim.
Benimkilerde büyük. Mutfaktaki 8 m2 den fazlaydıydi. Makinaya sığması mümkün değil.Benim alacaklarım hep büyük o yüzden çok yıkayamam.kuru temizleme iyi olur diyorlar böyle halılara
ilk defa gördüm.gerçekten çok güzelmişEva oyun karosu diye de geçiyor. Ben pilsan marka aldım. İnternetten bakarsanız bulabilirsiniz. Tüm odayı sıfıra sıfır bile kaplayabilirsibiz maket bıçağıyla kes tak yaparak. Puzzle gibi kendiniz döşüyorsunuz. Temizliği vs de çok kolay.. tek renkte olabilir ben böyle dört renk istediğim için bu şekilde aldım.
Kreşlerde ya da oyun alanlarında görmüşsünüzdür. Ben daha çok ev tipi ince olanlardan aldım
14.5 m2 odanın tamamını 500 tlye döşedim.
Eki Görüntüle 1976440
Evinizin genel ısınma durumu asıl? Ben 10 yıldır evin hiçbir yerinde paspas bile kullanmıyorum, yerler parke, ama evim iyi ısınıyor, apartmandayım, üşüme problemi bu yüzden hiç olmadı.Yok güzel görünmesiyle ilgisi yok.sonuçta yere oturup oynuyorlar.üşürler diye en azından incede olsa bişey olsun istiyorum altında.bu konuda o kadar çok çektim emin ol benden iyi kimse bilemez.herşey onları biraz daha rahat ettirmek için
Bı arkadaş da yazmış Eva oyun karosu diye, oyun matı olarak da geciyor. Çocuğunuzun oynayacağı alana bile yaptirsaniz yeter bence en mantıklısi o bende yaptırmayı düşünüyorum.Çocuk odasına tatami minderlerden alabilirsiniz hem çocuk odası için uygun hemde bildiğim kadarıyla temizliği de kolay.
Unigo halilarini bir arastir. Hali gibi degil oyun mati gibi. Hem ustunde oturup oyun oynar hem temizligi kolay. Kil tuy problemi yok.İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte![]()
Resimdeki halılar onlardan canım.evet artık moda olmuş.ama ben çocuklarım için çok istiyorum.yazlık biyerde olursam hiç düşünmem alırım ama oturduğumuz yerde kış çok uzun ve etkili geçiyo.kışın bu seferde ürünler diye korkuyorum.Kiziniz madem astim ise bencede hali koymayin yada cok ince tuhlu halilar var onlar nasil olur ki acaba. Bide ben yurtdisindayim burada moda oldu kilim tarzi halilar ama tuhsuz onlar guzel duruyor turkiyede de vardir onlardan kiziniz icin daha iyi olur belki