• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardım(resimli)

Eklentiler

• IMG_4661.webp
    IMG_4661.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_4662.webp
    IMG_4662.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_4663.webp
    IMG_4663.webp
    8 KB · Görüntüleme: 103
İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte:anne:

Astımın kronik olmasındansa üşüsünler..Ben de astımım Annem evdeki hiçbir şeyi değiştirmediği için hala kendisine kızgınım evin düzeni güzelliği benim sağlığından daha önemliymiş demek diye.ayrıca halılar sadece alerji yaptığı için değil alerjiye neden olacak şeylere tutunacak yüzey verdiği için de tehlikelidir. Hem de iki çocuğunuz da astımmış ve hala alıcam diyorsunuz :işsiz:

Dediğin nasıl bişey canım.mümkünse resim yollarmısın

Eva oyun karosu diye de geçiyor. Ben pilsan marka aldım. İnternetten bakarsanız bulabilirsiniz. Tüm odayı sıfıra sıfır bile kaplayabilirsibiz maket bıçağıyla kes tak yaparak. Puzzle gibi kendiniz döşüyorsunuz. Temizliği vs de çok kolay.. tek renkte olabilir ben böyle dört renk istediğim için bu şekilde aldım.
Kreşlerde ya da oyun alanlarında görmüşsünüzdür. Ben daha çok ev tipi ince olanlardan aldım
14.5 m2 odanın tamamını 500 tlye döşedim.
IMG_2008.webp

Kiziniz madem astim ise bencede hali koymayin yada cok ince tuhlu halilar var onlar nasil olur ki acaba. Bide ben yurtdisindayim burada moda oldu kilim tarzi halilar ama tuhsuz onlar guzel duruyor turkiyede de vardir onlardan kiziniz icin daha iyi olur belki

Yazık çocuğa, göze güzel görünecek diye yasak denilen şeyde ısrar etmeyin. :KK12: Çeken bilir ne diyelim.

Bu arada kilim tarzı kaydırmazlı halılardan bende var. Sadece koridorlarda ve mutfakta. Mutfaktaki çok fazla yıkandığı için 4 senede kötü oldu. Bu sene yeni halı aldım. Koridorlar sanırım bi kaç sene daha idare edebilir.
Küçük el süpürgelriyle bile süpürünce üzerinde bişey kalmıyo tüysüz olduğu için. Büyük süpürgeyle süpürmesi biraz zor. Halıyı kaldırıyo

Bu arada kilim tarzı kaydırmazlı halılardan bende var. Sadece koridorlarda ve mutfakta. Mutfaktaki çok fazla yıkandığı için 4 senede kötü oldu. Bu sene yeni halı aldım. Koridorlar sanırım bi kaç sene daha idare edebilir.
Küçük el süpürgelriyle bile süpürünce üzerinde bişey kalmıyo tüysüz olduğu için. Büyük süpürgeyle süpürmesi biraz zor. Halıyı kaldırıyo
Benim alacaklarım hep büyük o yüzden çok yıkayamam.kuru temizleme iyi olur diyorlar böyle halılara

Yazık çocuğa, göze güzel görünecek diye yasak denilen şeyde ısrar etmeyin. :KK12: Çeken bilir ne diyelim.
Yok güzel görünmesiyle ilgisi yok.sonuçta yere oturup oynuyorlar.üşürler diye en azından incede olsa bişey olsun istiyorum altında.bu konuda o kadar çok çektim emin ol benden iyi kimse bilemez.herşey onları biraz daha rahat ettirmek için

Eva oyun karosu diye de geçiyor. Ben pilsan marka aldım. İnternetten bakarsanız bulabilirsiniz. Tüm odayı sıfıra sıfır bile kaplayabilirsibiz maket bıçağıyla kes tak yaparak. Puzzle gibi kendiniz döşüyorsunuz. Temizliği vs de çok kolay.. tek renkte olabilir ben böyle dört renk istediğim için bu şekilde aldım.
Kreşlerde ya da oyun alanlarında görmüşsünüzdür. Ben daha çok ev tipi ince olanlardan aldım
14.5 m2 odanın tamamını 500 tlye döşedim.
Eki Görüntüle 1976440
ilk defa gördüm.gerçekten çok güzelmiş

Yok güzel görünmesiyle ilgisi yok.sonuçta yere oturup oynuyorlar.üşürler diye en azından incede olsa bişey olsun istiyorum altında.bu konuda o kadar çok çektim emin ol benden iyi kimse bilemez.herşey onları biraz daha rahat ettirmek için
Evinizin genel ısınma durumu asıl? Ben 10 yıldır evin hiçbir yerinde paspas bile kullanmıyorum, yerler parke, ama evim iyi ısınıyor, apartmandayım, üşüme problemi bu yüzden hiç olmadı.

Çocuk odasına tatami minderlerden alabilirsiniz hem çocuk odası için uygun hemde bildiğim kadarıyla temizliği de kolay.

Yerde sürekli durup toz toplayan bir halıdansa, oyun zamanı için serilecek örtü ya da minderler de düşünebilirsiniz, sonra kaldırılır tekrar.

Çocuk odasına tatami minderlerden alabilirsiniz hem çocuk odası için uygun hemde bildiğim kadarıyla temizliği de kolay.
Bı arkadaş da yazmış Eva oyun karosu diye, oyun matı olarak da geciyor. Çocuğunuzun oynayacağı alana bile yaptirsaniz yeter bence en mantıklısi o bende yaptırmayı düşünüyorum.

İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte:anne:
Unigo halilarini bir arastir. Hali gibi degil oyun mati gibi. Hem ustunde oturup oyun oynar hem temizligi kolay. Kil tuy problemi yok.

Kiziniz madem astim ise bencede hali koymayin yada cok ince tuhlu halilar var onlar nasil olur ki acaba. Bide ben yurtdisindayim burada moda oldu kilim tarzi halilar ama tuhsuz onlar guzel duruyor turkiyede de vardir onlardan kiziniz icin daha iyi olur belki
Resimdeki halılar onlardan canım.evet artık moda olmuş.ama ben çocuklarım için çok istiyorum.yazlık biyerde olursam hiç düşünmem alırım ama oturduğumuz yerde kış çok uzun ve etkili geçiyo.kışın bu seferde ürünler diye korkuyorum.

Back
X