Bi yardım(resimli)

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar kaç gündür halı bakıyorum evin bikaç halısı değişecek.ama ben bitürlü karar veremedim.kızımın odasına halı yasak ama ben şöyle kılsız Tüysüz bi halı bakıyorum yinede.kızımın odasına alcam, hoşuma giderse mutfağada ondan alırım diyorum.ama işte kararsızım.çokmu kötü çıkar diye terettütteyim.halılar şönil dekoratif halı diye geçiyo.modelleride çok güzel.aşağıya resimde ekleyim kullananlar yada kullananı görenler bi yardımcı olabilirmi.not:konum bi süre taşınmazın lütfen.fikirlere ihtiyacım var.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-02-11-51-30.webp
    Screenshot_2017-04-02-11-51-30.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 633
  • Screenshot_2017-04-01-10-17-35.webp
    Screenshot_2017-04-01-10-17-35.webp
    16 KB · Görüntüleme: 673
  • Screenshot_2017-04-01-10-17-04.webp
    Screenshot_2017-04-01-10-17-04.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 569
  • Screenshot_2017-04-01-09-00-27.webp
    Screenshot_2017-04-01-09-00-27.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 623
  • Screenshot_2017-03-30-21-35-41.webp
    Screenshot_2017-03-30-21-35-41.webp
    23 KB · Görüntüleme: 925
astım değilim ama ev tozuna alerjim var. Doktor odasında halı olmasın evde de olabildiğince ince halıları tercih edin demişti. Annem inanmadığı için evde değişiklik yapmadı. Ben de farketmemiştim ama üniversite için evden ayrılınca kendime geldim. Enerjim yükseldi rahat nefes alabilmeye başladım. Önceden dışarı bile çıkmak istemezdim annem çok sinirlenirdi. Çok kavga ettik zamanında bunun yüzünden. Yasaksa bence almayın. Kilim alın.

Bana düşmez ama yasaksa keşke riske girmeseniz.
Halılar konusunda fikrim yok ama yer matları var. Anti alerjik tüy yok.. ısı yalıtımıda yapıyorm hrm. odaya göre tek renkte kullanılabilir kızımın odasında onları kullanıyorum çok memnunum.

astım değilim ama ev tozuna alerjim var. Doktor odasında halı olmasın evde de olabildiğince ince halıları tercih edin demişti. Annem inanmadığı için evde değişiklik yapmadı. Ben de farketmemiştim ama üniversite için evden ayrılınca kendime geldim. Enerjim yükseldi rahat nefes alabilmeye başladım. Önceden dışarı bile çıkmak istemezdim annem çok sinirlenirdi. Çok kavga ettik zamanında bunun yüzünden. Yasaksa bence almayın. Kilim alın.
İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte:anne:

Bana düşmez ama yasaksa keşke riske girmeseniz.
Halılar konusunda fikrim yok ama yer matları var. Anti alerjik tüy yok.. ısı yalıtımıda yapıyorm hrm. odaya göre tek renkte kullanılabilir kızımın odasında onları kullanıyorum çok memnunum.
Dediğin nasıl bişey canım.mümkünse resim yollarmısın

İlk fotodaki halının aynısından bende yolluk var.
Süpürmesi zor ben sevmedim
Gidip görmediyseniz söyleyeyim; kilim gibi ince bi dokusu var
Çocuk yerde oynuyorsa sert gelebilir

Benim alacağım 3,5 metrekare sanırım makineye sığmaz.çok mu ince acaba.halı gibimi kilim gibimi
kilimden biraz daha kalın.evet sizin ölçüler büyük makineye girmez.ama toz tutmuyor fazla ,tüylü olmadığı için bu yönden iyi.benim tek sevmediğim yönü süpürge yaparken yüksek güçte kalkıyor başlığa yapışıyor:) bazen uğraşmayıp silkeliyorum yeterli oluyor.fayans üzeyinde kullanıyorum kaymıyor.sonuç olarak kilimden daha dekoratif durur ama halı kadarda sıcak tutmaz ayağı :)

İlk fotodaki halının aynısından bende yolluk var.
Süpürmesi zor ben sevmedim
Gidip görmediyseniz söyleyeyim; kilim gibi ince bi dokusu var
Çocuk yerde oynuyorsa sert gelebilir
Canım bide nette bulamadım.sendeki halıyı kaldırıp yandan kalınlığının fotosunu yollarmısın özelden.diğerlerinden de mi ince acaba.

kilimden biraz daha kalın.evet sizin ölçüler büyük makineye girmez.ama toz tutmuyor fazla ,tüylü olmadığı için bu yönden iyi.benim tek sevmediğim yönü süpürge yaparken yüksek güçte kalkıyor başlığa yapışıyor:) bazen uğraşmayıp silkeliyorum yeterli oluyor.fayans üzeyinde kullanıyorum kaymıyor.sonuç olarak kilimden daha dekoratif durur ama halı kadarda sıcak tutmaz ayağı :)
Benim süpürgede maraton.artık yutar halıyı sanırım:KK70:

İki çocuğum da astım canım.evde mümkün olduğunca az eşya olcak.benim halı larım hep yün ve kalın.onun için halıları değiştirelim diyoruz.ama işte üşür diye korkuyorum bu seferde.anne yüreği işte:anne:

anne yüreğine tavsiyem yer matı.
doktor yasak dediyse arayışa girmeyin bence
geçmiş olsun

Back
X