• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bi sorunum var..

.......ceren.........

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
164
1
96
Edirne
kızlar ben bayramda saçımı koyu kahveye boyadım herkes çok beğendi benimde hoşuma gitti ama benim saçım boya tutmuyo yani boya çok çabuk akıyo saçımdan bir ay bile kullanamıyorum..şimdi size soruyorum boyanın saçımda uzun süre kalması için ne yapabilirim bi fikriniz varmı ??......:uhm:

ben sey duymustum ilk boyandgında 3-4 gün falan yıkamazsan veya sampuansız yıkarsan daha cok dayanıyomuş..ben öle yapıorum.başka ne var merak ediyorum

hmm kesin bi çözüm yok yani neyse tşk ederim yinede.ayrıca dün kozmetikten boya koruyucu krem aldım 15 tl ye kız tavsiye etti umarım işe yarar yoksa sürekli boyamak zorunda kalcam heralde kafamı oda zararlı ama napayım seviyorum boyayı

ben de kepek önleyici şampuanların saçtaki boyayı daha çok akıttığını biliyorum eğer kullanıyorsan vazgeç derim.

hangi marka boyayı kullanıyorsun ki canım?bence bu önemli çünkü benim saçımda kolseton çok çabuk akıyor ama palette daha kalıcı oluyor.istersen bi marka değişikliği ya bir de...

Aa ciddimisiniz yaa ben bir boyuyorum 5 ay hiç değişmeden duruyor akmıyor.:S hatta 6.ayına gircem halen akmadı tekrr boyamayı düşünüyorum artık.

saçtan boyanın akması saçtan saça deişir ben bi kuaför olarak saçını istediin renkten bir iki ton koyuya boyamanı tavsiye ederim bi kaç yıkamadan sonra istediğin tona gelmiş olur

biçok saç rengi akar mesala kızıl bakır ve kahve tonları çok akar en iisi
bi renge karar vermeli ve sürekli aynı renge boyatmalı eğer sürekli
aynı renge boyatırsan mutlaka tutuyor o renk ama saçının rengini
sürekli değiştiriyorsan tutmaz canım...

demekki üst üstte boyamak gerekiyo tutması için..bi arkadaşımda haftasına tekrar boya demişti bende saçım yanar diye korktum boyayamadım ama boyacaz heralde baya aktı çünkü koyu kahveye boyadım saçım şuan açık kahve o caanım koyuluk gitti yaniibenneyaptımki

Back