T Tugba220 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2019 570 170 103 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Luina #41 bgmtnk .!.: İlacın yan etkileri fazla bende baş ağrısı ve ağlama krizleri yapıyordu ama ilacı yatmadan önce alırsanız yan etkilerini uykuda atlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman sonra geçti ilacın etkileri bi de tabi prolaktin yüksek olunca da bu tarz etkileri oluyor
bgmtnk .!.: İlacın yan etkileri fazla bende baş ağrısı ve ağlama krizleri yapıyordu ama ilacı yatmadan önce alırsanız yan etkilerini uykuda atlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman sonra geçti ilacın etkileri bi de tabi prolaktin yüksek olunca da bu tarz etkileri oluyor
B bgmtnk Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 640 875 23 30 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Luina #42 Tugba220 .!.: Ne kadar zaman sonra geçti ilacın etkileri bi de tabi prolaktin yüksek olunca da bu tarz etkileri oluyor Genişletmek için tıkla... İlaç bitince etkileri de geçti zaten son haftalarda bünye alıştığından daha kolay oluyor ilacın yan etkilerini atlatmak
Tugba220 .!.: Ne kadar zaman sonra geçti ilacın etkileri bi de tabi prolaktin yüksek olunca da bu tarz etkileri oluyor Genişletmek için tıkla... İlaç bitince etkileri de geçti zaten son haftalarda bünye alıştığından daha kolay oluyor ilacın yan etkilerini atlatmak
T Tugba220 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2019 570 170 103 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Luina #43 bgmtnk .!.: İlaç bitince etkileri de geçti zaten son haftalarda bünye alıştığından daha kolay oluyor ilacın yan etkilerini atlatmak Genişletmek için tıkla... Bu ilaç hemen düşürüyormus 2 tane yarım içsek yetmiyor mu
bgmtnk .!.: İlaç bitince etkileri de geçti zaten son haftalarda bünye alıştığından daha kolay oluyor ilacın yan etkilerini atlatmak Genişletmek için tıkla... Bu ilaç hemen düşürüyormus 2 tane yarım içsek yetmiyor mu
B bgmtnk Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 640 875 23 30 14 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Luina #44 Tugba220 .!.: Bu ilaç hemen düşürüyormus 2 tane yarım içsek yetmiyor mu Genişletmek için tıkla... Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanın bence ilaçları kafamıza göre kullanmak faydadan çok zarar verebilir
Tugba220 .!.: Bu ilaç hemen düşürüyormus 2 tane yarım içsek yetmiyor mu Genişletmek için tıkla... Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanın bence ilaçları kafamıza göre kullanmak faydadan çok zarar verebilir
T Tugba220 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2019 570 170 103 16 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Luina #45 bgmtnk .!.: Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanın bence ilaçları kafamıza göre kullanmak faydadan çok zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Ben hiç bi şey kullanmadım tekrar ölçtürdüm iyi bi hastaneye gittim 26 çıktı deger geçen hafta 42 cıkmıstı ilk kez ölçtürdüm
bgmtnk .!.: Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanın bence ilaçları kafamıza göre kullanmak faydadan çok zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Ben hiç bi şey kullanmadım tekrar ölçtürdüm iyi bi hastaneye gittim 26 çıktı deger geçen hafta 42 cıkmıstı ilk kez ölçtürdüm