- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
Çocuk ile ilgili söylemedim zaten genel olarak biz sorun yok sanırız ama vardır :)Yok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra oldu
Vallah canım bir bilgim yok turp gibiyim zamanında ben niye normal değilim diye ağlardım ama şanslıymışım bence herkes ay da bir kere oluyodu deniz tatile vs denk geliyordu benim hiç birşey denk gelmediÇocuk ile ilgili söylemedim zaten genel olarak biz sorun yok sanırız ama vardır :)
Yaa allah bağışlasınYok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra oldu
İndallah yaaOlursun yarın en geç öbür gün bence
İndallah yaa
Tabıkı yazarm
Olursan buraya yaz merak ediyorum hayıt suyunu yeni keşfettim mucize gibi çok işe yaradı bende kistimi bile attı
Korkma canım olabilir bazen bende bekarken çok nadir böyle yaşardım. Sürekli düzenli olmasına rağmen evlenince düzen bozuldu tabiTabıkı yazarm
Okadar dua ediyor m ki olim diye hep düzenli olur bide çok ağrım olur agrı da yok benım
Yaaa bakalım bi ysrın olsunKorkma canım olabilir bazen bende bekarken çok nadir böyle yaşardım. Sürekli düzenli olmasına rağmen evlenince düzen bozuldu tabi
Vallah canım bir bilgim yok turp gibiyim zamanında ben niye normal değilim diye ağlardım ama şanslıymışım bence herkes ay da bir kere oluyodu deniz tatile vs denk geliyordu benim hiç birşey denk gelmediÇocuk ile ilgili söylemedim zaten genel olarak biz sorun yok sanırız ama vardır :)
aminYaa allah bağışlasın
Oldum bugun çok tesekkur ederm bide hiç ağrım da yok
Olursan buraya yaz merak ediyorum hayıt suyunu yeni keşfettim mucize gibi çok işe yaradı bende kistimi bile attı
Ya maşallah süper bi şey bu gerçekten çok etkili kullanmaya devam edebilirsin şişe bitene kadar, rahmini yumurtalıklarıni temizler adet düzensizliğine çok iyi gelirOldum bugun çok tesekkur ederm bide hiç ağrım da yok
Ben normalde sancıdan 5 hun yataktan kalkamam şuan turp gibiyim size çok dua etimYa maşallah süper bi şey bu gerçekten çok etkili kullanmaya devam edebilirsin şişe bitene kadar, rahmini yumurtalıklarıni temizler adet düzensizliğine çok iyi gelir
Ya çok teşekkür ederimBen normalde sancıdan 5 hun yataktan kalkamam şuan turp gibiyim size çok dua etim
İlaç kullanınca düzeldi mi prolaktinDoktora gitmenizi öneririm çünkü benim de adet gecikmelerim olurdu prolaktin hormonundan dolayı. Bunun gibi bir sıkıntı varsa ilaç kullanmanız gerekir
Evet 2 ay ilaç kullanımından sonra normal düzeylere indi prolaktinimİlaç kullanınca düzeldi mi prolaktin
Nasıl kullandın ilaç doktorunuz kimdiEvet 2 ay ilaç kullanımından sonra normal düzeylere indi prolaktinim
İlacın içinde 8 adet vardı. Yarım yarım pazartesi perşembe kullandım. 2 aylık bir tedavi olduNasıl kullandın ilaç doktorunuz kimdi
Çok yan etki yaptı mı ilaçİlacın içinde 8 adet vardı. Yarım yarım pazartesi perşembe kullandım. 2 aylık bir tedavi oldu
İlacın yan etkileri fazla bende baş ağrısı ve ağlama krizleri yapıyordu ama ilacı yatmadan önce alırsanız yan etkilerini uykuda atlatabilirsinizÇok yan etki yaptı mı ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?