Bi sorum olcak

Luina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
89
59
3
Normalde adetim duzenlidır ama 7 gün oldu gecikeli hala adet olmadım ne yapabilirim acaba

Evli misiniz, eğer evliyseniz bi gebelik testi yapın. Evli değilseniz de adet söktürücü kullanabilirsiniz. Bir jinekoloğa gidin öncelikle neden dolayı gecikmiş olabilir

Soğan suyu, kekik bunlar adet söktürücü dür. Ama ben hayıt suyu kullandım hemen söküldü adetim.

Doktora gitmenizi öneririm çünkü benim de adet gecikmelerim olurdu prolaktin hormonundan dolayı. Bunun gibi bir sıkıntı varsa ilaç kullanmanız gerekir

Benim kızken 2 ayda bi 3 ay da bir oluyordu hiç bir sorunum yok 3 aya kadar normal diyordu benim doktorum
Allah aşkına nesi normal adı üstünde ay başı.
Var böyle doktorlar maalesef, bi sorun yoksa bu kadar uzun gecikmez regl. Sağlıklı rahimde regl düzenli olunur, 4-5 gün sürer ve sancısı pek olmaz.
Maalesef bizim rahimlerimiz yediklerimizden dolayı pek sağlıklı olmadığı için sürekli gecikme sürekli sancı çekiyoruz.
Size nasil normal geliyor anlamıyorum benim 2 3 gün gecikince başlıyor baş ağrıları, değişik değişik sancılar.

3 aya kadar normal mi?
Bunu hangi doktor söyledi merak ettim doğrusu. 21-35 günde bir regl olmak normal 2 3 ay 60 90 gün oluyor..
Almanyada yaşıyorum benim doktorum öyle söyledi banada normal gelmiyordu ama hiç bir sıkıntı da olmadı yani bir kızım var bide şu an da hamileyim sanırım yani sıkıntım yok ki

Ama her zaman öyleydi ve hiç bir sorunum yok gerçekten alışmıştım da yani

Ama her zaman öyleydi ve hiç bir sorunum yok gerçekten alışmıştım da yani
Banada sorunun yok diyolar adetlerim genel olarak düzenli ama evlendikten sonra gecikmeler fazla olıyor. Doktor normal diyor ama ben tatmin olamıyorum ufak da olsa sorun vRdır bence

Banada sorunun yok diyolar adetlerim genel olarak düzenli ama evlendikten sonra gecikmeler fazla olıyor. Doktor normal diyor ama ben tatmin olamıyorum ufak da olsa sorun vRdır bence
Yok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…