• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi sorum olcak

Yok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra oldu 😄
Çocuk ile ilgili söylemedim zaten genel olarak biz sorun yok sanırız ama vardır :)

Çocuk ile ilgili söylemedim zaten genel olarak biz sorun yok sanırız ama vardır :)
Vallah canım bir bilgim yok turp gibiyim zamanında ben niye normal değilim diye ağlardım ama şanslıymışım bence herkes ay da bir kere oluyodu deniz tatile vs denk geliyordu benim hiç birşey denk gelmedi😂😂 çocuğum da olduğu için sıkıntı yok ne olursa olsun 😄

Yok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra oldu 😄
Yaa allah bağışlasın

Tabıkı yazarm 😊
Okadar dua ediyor m ki olim diye hep düzenli olur bide çok ağrım olur agrı da yok benım
Korkma canım olabilir bazen bende bekarken çok nadir böyle yaşardım. Sürekli düzenli olmasına rağmen evlenince düzen bozuldu tabi

Vallah canım bir bilgim yok turp gibiyim zamanında ben niye normal değilim diye ağlardım ama şanslıymışım bence herkes ay da bir kere oluyodu deniz tatile vs denk geliyordu benim hiç birşey denk gelmedi😂😂 çocuğum da olduğu için sıkıntı yok ne olursa olsun
Yaa allah bağışlasın
amin 🥰

Oldum bugun çok tesekkur ederm bide hiç ağrım da yok
Ya maşallah süper bi şey bu gerçekten çok etkili kullanmaya devam edebilirsin şişe bitene kadar, rahmini yumurtalıklarıni temizler adet düzensizliğine çok iyi gelir

Back
X