Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öğlen görüşmesek konuşurduk sanırım... söyleyecek sorulacak bir şey olmadıkça aralarda konuşmuyoruz bir şey olursa yazışırız... genelde konuşacak kadar ayrı durmuyoruz zzatenn.
benim eşimde çok yoğun olduğundan ve iş toplantıları çok olduğundan sık arayamaz yada ben ararsam müsait değilse toplantıda ise meşgule alır bitince o arar günde en fazla önemli birşey olmadıkça iki kereden fazla konuşmayız geç çıkacaksa yada lazım bişey varmı diye arar birde iş çıkışı...
Benim esim ise vardigini haber eder bi resim ceker yollar bazen. Aralarda ayni sekilde, oglen yemegini yer tasinmak istedigim icin ev bakar sonra isten cikmasina 20-30 dk oncesinden az kaldi diye yazar cikinca ciktigini haberdar eder ve eve gelir
Ayri kaldigimiz her zaman beklerim bana yazmasini ve nekadar yazsada bu bana yetmez her zaman beni merak etsin istedigim icin. Allahim cok bencil ve ilgi manyagiyim
sabah molasında arar 11 gibi çocuğu sorar diğer molada iyimi uyudumu diye sorar...akşamda bişiy lazımmı diye arar.yani toplamda 3 yada 4 kez ..ama ben hiç aramam sonuçta ne zaman müsait oluyor bilmiyorum.eğer küsmüşsek bir kez arar babacımmmm napıyosun falan der bende çocuğa veririm konuşurlar o kadar
Bizde ayni şekilde bazı günler olur çok yoğun oluruz hic arayıp mesajlasmayiz çoğu zaman eşim saat başı arar bazen günde 1 kere Bi rutini olmaz ki bunun Bide yapilan ise de bağlı esimde bnde rahatiz is yerinde ondan arayablyrz ama çok yoğun bi iste olsak arayamamak normal bnce
Sabah ayriliriz evden beraber cikip.. Is yerine gidince vardigimi yazarim. O da ayni. Bir de ogle arasinda arar ne yaptin yemegini ihmal etme v.s. der. Onemli bir sey varsa yazisiriz her gun olmaz ama.. Aksam da evde bulusuruz. :)