• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi soru...

Bence kisilere, çalişma şartları ve yoğunluğuna göre değişen bir durum bu.
Mutlak doğru olmaz bu konuda hatta günden güne değişir. Biz mesajlasırız genelde ama bazen araşırız. Bazen yoğunsak akşam konuşuruz,gün içinde konusmayıp. Hiç bir rutinimiz yok bu konuda açıkçası.

Çok konuşuruz,çok merak ederiz birbirimizi.
Beraber çalışıyoruz.
Kimi zaman iş hakkında kimi zaman birbirimizle ilgili, daima konuşuruz.
Evde de anlatacak mutlaka olaylarımız vardır.
Kocam benim tiyatral anlatım tarzıma bayılır,kahkahalarla dinler beni, çok şükür.

Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

benim eşimde günde 6-7 kez arar 1 dk konuşur kapatırız.

Öğlen yemeğe giderken muhakkak arar onun dışında gerekli olursa araşırız. Ama skypetan sürekli yazıştığımızdan gerek kalmıyo pek aramaya :KK48:

Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
evet konuşurum 5 yıl dolucak yakında evleneli günde 3 4 kez kısa kısa mutlaka konuşuruz.1 kere konuşursak mutlaka msjlaşırız ama biz böyle alıştık ben yada eşim aramadığında meraklanırız.bu alışkanlığa ve kişiye göre değişir bence.

benim eşim de yoğun çalışıyor bir defa yemek arasında arar . ben de okula giderken ya da okul çıkışı ararım ama hep değil açamıyor çünkü.

Gün içinde birbirimizi arıyoruz da mesajlşoyoruz da.çocukları sorar. Geceler i uykusuz olduğumda beni sorar napıyon diye.bişey eksik mi evde diye iş çıkışı hergün arar. Çok sık olmamakla beraber ben mesaj atarım tatlı tatlı.flört dönemlerimizde ki gibi. :)

Bi kere aramisti .ikimizde isteydik ve yeni evliydik. Bende sasırmistim. Meğer ufak bi deprem olmuş.:KK57:. Ondan aramış korktummu falan diye. Genelde ben ararım müsait olduğu zamanları seçerim. O da ne zaman canım isterse.

Esim ise gider ben simdilik evdeyim.uyaninca aramami ister aramasam eger o arar niye aramadin merak ediyorum der.birde aksam eve gelmeden arar bisey lazimmi diye.ekstra durum olursa gorusuruz yine.bazende oylesine arar.

Kursa gittigim gunlerde tenefus aralarinda aramami ister birde cikista.

Ama evlendgmden bu yana hergun gorustuk telde.yani sabahtan aksama kadar gorusmesek merak ederiz tuhaf gelir bize.

Bu tamamen iki kisinin aliskanligiyla ilgili bi durum bence

Ikimiz de cok yogun calisiyoruz.
Ise gittigim zaman ben geldim, cikarken de ben cikiyorum diye ariyorum esimi. Musaitse aciyor yoksa gorusmuyoruz butun gun.

musaıt oldukca konusuyoruz
evlı olmanız flörtun bıtmesıne neden degıl kı
sevgılıyken bu kadar mesajlasmıyoduk bız
ama esın pek hoslanmıyor olabılır oyuzden bunu sıkıntı yapma akısına bırak

Benim esim benden once ise gider benim uyku sorunum var isteyken beni arar defalarca uyandirmaya calisir garibim:KK49:sonra ben arabayla ise gidiyorum hergun gidince mesaj at der merak eder ben bazen arkadaslarimi görünce unutur aramam vardim diye kiyamet koparir:KK48: gun içinde yoğunlukta acil bisey olursa arasiriz yoksa da hic degilse oglen arar yemek yedin mi diye. Bende arada firsat bulursam seni seviyorum falan yazarim. Aksam cikisa yakin ararim seni de alayim mi isten diye genelde beraber geceriz eve. Isi uzayacak olursa da market icin arar konusuruz. Tabi hicbiri oyle dakikalar surmez saniyelik konusmalardir genelde. Ha buarada esim cok yogun calisir ve telefon kullanmayi sevmez.bsevmez.buna ragmen boyke yani. Hele bir keresinde evde uyuyakalmisim sarjim bitmis isi aramis gelmedi demisler. Eve kosa kosa onca yolo arkadaşından araba isteyip gelmisti kiyamam:oops: kisacasi merak eder.

Back
X