- Konu Sahibi regarde-moi
Gun icinde muhakkak en az 5 kere konusuruz. Birbirimizi hep arariz.. Oyle de olmali bence.. sabah gidip akşam gelse ve gün icinde aramasa cok bozulurum ben.. Bi de cok merak ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
evet konuşurum 5 yıl dolucak yakında evleneli günde 3 4 kez kısa kısa mutlaka konuşuruz.1 kere konuşursak mutlaka msjlaşırız ama biz böyle alıştık ben yada eşim aramadığında meraklanırız.bu alışkanlığa ve kişiye göre değişir bence.Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Gün içinde birbirimizi arıyoruz da mesajlşoyoruz da.çocukları sorar. Geceler i uykusuz olduğumda beni sorar napıyon diye.bişey eksik mi evde diye iş çıkışı hergün arar. Çok sık olmamakla beraber ben mesaj atarım tatlı tatlı.flört dönemlerimizde ki gibi. :)Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.