• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi soru...

biz gün içinde 3-4 kez tlf da konuşuyoruz ...aynı zamanda watsaap sürekli kullanıyoruz....yeri geliyor konuşacak birşey bulamayınca resim gönderiyoruz...bunun gibi
:KK16::KK52::KK55::KK55::KK66::KK23::KK47::110::anneadayı::KK49::KK11::KK11::KK58::KK68::KK3::KK20::p

biz eşimle genelde konuşuruz..hatta eşimin sarjı bitse yada telefonunu evde untusa falan iş yerinden arayıp haber verir...ama senin eşinin işne beğlı tabi..çok yoğunsa enazından öğlen molasında afiyet olsun diyebilir...
Hiç yogun değil hatta şu an iş yerinde zaman doldurmaya çalışıyor ama hiç aramiyor. Ben mi fazla beklentiye girdim dedim ama haklılık payim varmış. Teşekkür ederim.

neden gec geleceksin diye sormazmısın ?merak etmiyormusun hiç ben soruyorumda :KK22:
Eskiden sorardım, ama artık sormuyorum. Sormamamın sebebi, eşime güvenmem. Zaten eşimin ne yaptığımdan haberim oluyor. Ben sormadan kendisi söyler. Görüştüğü arkadaşlarını tanıyorum.. İş arkadaşlarını tanıyorum.. Ee yaşadığımız yer küçük Anadolu şehri. Gideceği yerler ve mekanlarda sınırlı..

tüm gün beraber çalışıyoruz sabah 8,30 akşam 11,3 (yaz sezonu uzun çalışıyoruz turizm olduğu için) hiç güzel bir şey değil konuşacak bir şey kalmıyor sen telefon ve mesajdan bahsediyorsun. bırakın akşama konuşacak bir şey kalsın

Biz 4-5 kez konuşuyoruz ortalama olarak, onun dışında da sık sık mesajlaşıyoruz arada resim gönderiyoruz vb.

Eşim çok müsait olmuyo gün içerisinde belki mesajlaşma yada konuşmamız olur müsait olursa arıyo yada msj atıo yoksa akşam zaten beraberiz

Eskiden sorardım, ama artık sormuyorum. Sormamamın sebebi, eşime güvenmem. Zaten eşimin ne yaptığımdan haberim oluyor. Ben sormadan kendisi söyler. Görüştüğü arkadaşlarını tanıyorum.. İş arkadaşlarını tanıyorum.. Ee yaşadığımız yer küçük Anadolu şehri. Gideceği yerler ve mekanlarda sınırlı..
bende güveniyorum tabiki ama meraklıyım yani sorarım ille :)

Ben bazen eşimin sık aramasından çok bunalıyorum ya. Az önce gök gürlüyor diye aradı, şimdi yağmur yağıyor diye. Ardından yağmur fotosu attı. İki sayfa kitap okuyamadım sayesinde. Çok aranmak iyi bişi diil bence...

biz mecbur kalmadığımız sürece gün içinde aramıyoruz mesaj atmıyoruz böylesi daha iyi bence. emin olun böyle yaparsanız siz de daha rahat edeceksiniz. yoksa ay niye aramıyor ay niye mesaj atmıyor diye düşünürsünüz. evlenince bazı kalıplara girmye çalışıyor insan. şöyle örnek vereyim evlendikten sonra 2 ay geceleri uyuyamadım sonra keşfettim ki serbest yatmam gerekiyor eşim bana dokunmasın ben ona dokunmayayım. halbuki yeni evliydik ya sarılıp yatcaz illa :) biraz alakasız olmuş olabilir ama demek istediğim şu relax olun evlilikte. çok beklenti içine girmeyin. ay yazdıkça saçmalıyorum tamam sustum :oops:

Ben bazen eşimin sık aramasından çok bunalıyorum ya. Az önce gök gürlüyor diye aradı, şimdi yağmur yağıyor diye. Ardından yağmur fotosu attı. İki sayfa kitap okuyamadım sayesinde. Çok aranmak iyi bişi diil bence...

normalde bayanlar yapar eşinin yaptığını :KK48: çok sinir bozucu.

hiç belli olmuyor.kimi zaman sabah ayrılıp akşam buluşuyoruz hiç tel görüşmemiz olmuyor akşam çıkışı hariç.kimi zaman günde 3 4 defa konusuyoruz olmazsa msjlaşıyoruz.ruh halimize bağlı tamamen....

Gün içinde konusuyoruz,öğle molalarındada bırlıkteyız:) olmasakta farketmez çunku konuşmalıyız akşama kadar ne o dayanabılır ne de ben:)

Bizde sabah çıkıyoruz, beni işe bırakıyor.. Akşam da denk gelirsek alır, gelmezse kendim gelirim eve. Akşam görüşürüz. Gün içerisinde de çok çok önemli bir durum olmadıkça görüşmeyiz..
Hatta eşim bazen eve geç gelir, haber verir geç geleceğim diye. Neden geç geleceksin diye de sormam.. Tek koşulum gece 12 den önce evde olması..
İyimiş koşulun gece 12 külkedisi gıbı:))

Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
duruma, koşula , çalışma şartlarına göre değişir sabah kahvaltıda konuşur , bakışır beraber işe çıkarız aynı binada çalışırız öğlen mümkün oldukça birlikte yeriz illa ki konuşacak şeylr buluruz akşam birlikte eve geçeriz y ada ev için markete gideriz akşam yemeğini hazırlarım o da yardım eder salata sofra hazırlar falan yeriz yemekle ilgili evle ilgili konuşuruz ailelerle ilgili ekonomi konuşuruz falan çay dı meyveydi ailesi gelir biz gideriz y ada hava almaya çıkarız bazen hiç konuşmayız birbirimizi sıkmayız yani yerinde hareke ederiz bazen tartışırız, fikir ayrılıkları olur biri he der geçer ( ben ) :D ne bilim böle ama monoton olmamaya çalışırız değişir ya bazen o küser huyudur :D öyleee geçeeer gideer

Back
X