- Konu Sahibi regarde-moi
-
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Siz ne yapmak istiyorsunuz çıkarken olan zamanlar gibi sürekli telde mi konuşmak istiyorsunuz ne konuşacaksınız ki artık evlisiniz zaten aynı evi paylaşıyorsunuz akşamları o gün olan biteni zaten konuşup muhabbet ediyorsunuzdur ayrıca telde konuşacak ne bulabilir ki insan. Bir durum olursa o zaman telefon açılır konuşulur ya da belki bir kere napıyorsun iyi misin diye ama sabah iyi bıraktıysa hastalık filan yoksa çok gerek yok yani öyle sesini duyayım dedim diyene evli erkek sayısı az o beklentiye girmeyin flört zamanlarınla kıyaslamayın
Teşekkür ederimKadin guzelce sormus neden napmak istysnz diye on yargiyla yazdiniz cok merak ettim konusuyorz veya konusmuyoruz yerine
Sevgiliyken ki halimiz gibi elbette degil . Isimizin yogunluguna gore degisiyor her gun ayni saat falan mumkun degilMerhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Şöyle anlatiyim o zaman. Eşimin iş yoğunluğu sıfıra yakın ve odası var. Yani konuştuğunu gören bile olmaz ama buna rağmen ben aramadikca aramiyor ve arasam da hemen kapatmak istediğini hissediyorum. Bu yüzden aramamayi tercih ediyorum. Sonuç olarak hiç konusmuyoruz ve bu durum sinirlerimi bozuyor. Ben mi abartiyorum diye anlamak için sizlerin hayatlarını merak ettim. Konusmak derken bi iki dk nasılsın. Günde bi kere öğle Arası olsa yeter. Telefona yapisalim gibi bi beklentim de yok.Bu durum eşinin iş yoğunluğuna, günde kaç saat çalıştığına göre değişir. İşteyken aramaması sizi sevmediği düşünmediği anlamına gelmez. Çok araması da aşırı derecede aşık olduğu anlamına gelmez.yani herkesin işi gücü farklı yoğunlukta ve şartlarda. Böyle bi araştırma yapacaksan eğer iş durumlarını, yoğunluklarını ve şartlarını da araştırmalısın. Bazı işyerlerinde patronun seni konuşurken görmesi işten atılma nedeni olabiliyor.
neden gec geleceksin diye sormazmısın ?merak etmiyormusun hiç ben soruyorumdaBizde sabah çıkıyoruz, beni işe bırakıyor.. Akşam da denk gelirsek alır, gelmezse kendim gelirim eve. Akşam görüşürüz. Gün içerisinde de çok çok önemli bir durum olmadıkça görüşmeyiz..
Hatta eşim bazen eve geç gelir, haber verir geç geleceğim diye. Neden geç geleceksin diye de sormam.. Tek koşulum gece 12 den önce evde olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?