- 3 Kasım 2024
- 84
- -11
- 1
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
-
Bunu normal bi arkadaşıma da yazarım ben basımdan bi iş geçseBeni çok ağlattı çok üzdü 5 kilo verdim onun yüzünden psikolojik tedaviye başladım Allaha çok dua ettim benim yaşadığımı yaşasın sana havale ediyorum diye 2 gün arayla mesaj attı
Allah’ını seversen beddua ediyosan lütfen bırak artık öldürüceksin bak en sonunda (bu da diğer mesaj snapten yazdığı için ekran görüntüsü alamıyorum)
Eki Görüntüle 3532099
Ama 10 gün sonra üst üste olduBunu normal bi arkadaşıma da yazarım ben basımdan bi iş geçse
Ah almayanlar kaza yapmıyor mu?
Böyle şeylerden şevklenmeyin yolun daha başındasınız .Ama 10 gün sonra üst üste oldu
Hayir onlar sokakca cünup geziyormus pattis.
Mesela tüm sokakça ah almışlar diyebilir miyiz?
Asla ölsün diye beddua falan etmedim korkarım öyle şeyden sadece Allaha havale ettim ağladığım geceler o kadarİnsan kaza için oh ahım tutuyor falan dememeli ya.
Çok kötü kalplilik bu.
Yaşadığınız şey de hepi topu aşk acısı, büyüyünce gülüp geçeceğiniz bir şey. Hatta ben niye kendimi böyle saçma sapan bir ilişkide tutmuşum ki diyeceğiniz şey için oh ölsün kafası normal değil.
Tedavinizi aksatmayın.
Bence olayın iç yüzünü bilmeyerek bunları söylemek gereksiz çünkü yalan söyledi onun yüzünden neler yaşadım ve tek dediğim Allaha havale ediyorum bu kadarIsi olume vardirmak bambaska bir kafa ztn adam kurtuldum diye Sadaka versin
Onun yüzünden değil, bile isteye sevişip sonra pişman olup ah vah ediyorsunuz. Kendinize ah etmeniz lazım şu durumda.Bence olayın iç yüzünü bilmeyerek bunları söylemek gereksiz çünkü yalan söyledi onun yüzünden neler yaşadım ve tek dediğim Allaha havale ediyorum bu kadar
Ah ettiğini nerden biliyor?Yüzüne karşı söyledin mi?Ah tutabilir de ama başına gelen her sıkıntı birinin ahının tuttuğu anlamına gelmiyor.Beni çok ağlattı çok üzdü 5 kilo verdim onun yüzünden psikolojik tedaviye başladım Allaha çok dua ettim benim yaşadığımı yaşasın sana havale ediyorum diye 2 gün arayla mesaj attı
Allah’ını seversen beddua ediyosan lütfen bırak artık öldürüceksin bak en sonunda (bu da diğer mesaj snapten yazdığı için ekran görüntüsü alamıyorum)
Eki Görüntüle 3532099
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?