• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi konu açmıştım ah tutar mı diye galiba tutuyor

Bakalım size ne olacak beddua çıktığı yere döner hemen sevinmeyin derim ben onu teğet geçmiş sırada siz varsınız aşk acısı ile ölümcül kaza geçirme riski aynı değil acil tövbe edin yada siranizi bekleyin bakalım size ne olacak

Bir sonraki aşk yada iş yada sevdiginiz biri olunca yazın ben denedim tecrübe ettim aynende öyle oluyor sıra sizde

Beni çok ağlattı çok üzdü 5 kilo verdim onun yüzünden psikolojik tedaviye başladım Allaha çok dua ettim benim yaşadığımı yaşasın sana havale ediyorum diye 2 gün arayla mesaj attı

Allah’ını seversen beddua ediyosan lütfen bırak artık öldürüceksin bak en sonunda (bu da diğer mesaj snapten yazdığı için ekran görüntüsü alamıyorum)
Eki Görüntüle 3532099
Geber yazsaydin

Neden hala iletişim halindesiniz? Ah etmişsiniz, Allaha havale etmişsiniz bitmiş. Bırakın ne yaşıyorsa yaşasın size ne?

Böyle şeyler yorar insanı, hem ruhen hem bedenen.Canınız yanmış Allaha havale etmişsiniz tamam .Sonrasını beklemek biraz kötü kalplilik.Her başına birşey gelen ah almış olması lazım oysa biz kazaya ve kadere iman ediyoruz.Bırakın boşverin güzel şeylere odaklanın kalbinizi karartmayın.

Böyle şeyler yorar insanı, hem ruhen hem bedenen.Canınız yanmış Allaha havale etmişsiniz tamam .Sonrasını beklemek biraz kötü kalplilik.Her başına birşey gelen ah almış olması lazım oysa biz kazaya ve kadere iman ediyoruz.Bırakın boşverin güzel şeylere odaklanın kalbinizi karartmayın.
Yok sonrasını beklediğim için değil insanlar yanlış anlıyor o yazınca cidden tuttumu acaba diye attım öyle

Back