Bi kiz cocugun siir dosyasini niye yere atar ?

Ben anladım galiba, ''bir kız'' diye bahsettiğinin hepsi sensin aslında. Anlamsız hareketler yaptığının farkındasın ve anlam veremiyorsun. Veremediğin için de gelip buraya yazıyorsun. Koluna Nihat Doğan yazdın, ben şimdi bunu neden yaptım ki dedin haliyle.Tuhaf hareketler yapıyorsun biraz normale dönünce de korkuyorsun. Yaptıklarının manası yok zaten sorma boşuna. Psikoloğa gitmelisin. Eğer burada eğleniyorsan, hatta sosyolog falansan tekrar psikolog öneriyorum hatta psikiyatri

Aslında olmak istediğin kişi farklı ama olamiyosun,buda disa vuruşları işte ama biz bişey yapamayız nehirim,güzel evladım annene babana şöyle napalim biz

Ay nehir yine bu..nehir bizimle egleniyi..))
Bende sorular soracağım heveslendim birden..ama cevaplarini vereceksin nehir.ok?
Deniz neden mavidir?Su neden renksiz?Yagmur nasil yagar?
Simsekler nasil çakar?
Nehirler neden taşar?
Bizim Nehir neden durmadan soru sorar?

İnsanlar burada derdini tasasını paylaşıyor yeri geldi mi özel hayatını anlatıyor iyice çoluk çocuğun oyun yerine döndü hala da gönderilmiyor bu üye. Tek bugün de değil yığınla abuk subuk konusu var. BDV'ye falan da uygun değil konuları, bence üyeliği iptal edilmeli yani insanların zekasına hakaret gibi bu kadar barınmasının nedeni nedir? Mune Kazen

zipzip :)

Nehirmehir beynini peynir ekmekle yemeyi ve babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Bu soruları ciddi olarak sormuyor olsanız dahi ruh hastasısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…