- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Youlost2224
-
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Öncelikle allah bağışlasın kocaya ilgi alakayla göstermekle ilgili balış açınıza hayran kaldım çok şükür anlattıklarınızın bizde mevcut olduğunu gördüm ama karşındaki ilgi gösteriyorsa sana değer veriyorsa bi kahvaltiyi çok görmemek lazım..ben sadece sizin görüşünüze göre yorum yapıyorum kendi olayımla alakalı değil...Evlendiğimden beri hiç kocamı göndermek için kalkmadım, öğlen gittiği zamanlar dahil.
10 dk tıkış tepiş kahvaltı yapacak diye uykumdan uyanıp, hizmet edip, bütün gün boş boş oturamam.
Bu sebeple illa bir şeyler yiyecekse geceden hazırlar, fanusla masaya koyarım, yerse yer.
Tatil günlerinde genelde beraber kalkar, hazırlarız.
Bazı zamanlarda o hazırlayıp uyandırır, ya da ben hazırlarım.
Kısaca uyanmak, kahvaltı ya da yemek hazırlamak, ev hizmeti yapmak ilgi midir?
Akşam eve geldiğinde güler yüzle karşılamak, o istemeden sevdiği şeyi (örneğin kahve ya da çay) yapmak, baş başa güzel sohbet etmek, ev içerisinde ikinizin rahatı adına yasaklamalar koymamak, ikiniz için bir film seçmek ve akşamı organize etmek benim için ilgidir ve yaptığım bundan öteye geçmez.
Onun da bana gelirken sevdiğim çikolatayı alması ya da sevdiğim bir şeyi eline alıp gelmesi son derece mutlu eder.
Fazlasını ancak ne zaman görürsem, o zaman yaparım.
Burada verilen tavsiyeler bana hiç mi hiç uymuyor, erkek diye başımın tacı edecek halim yok.
Şuanda da bir erkek bebek bekliyorum.
Annesine yardım eden, ev işinden anlayan, kadınlara sonsuz saygılı bir çocuk yetiştirme planım var.
Aman aslan oğlum, paşam diye sevip kral gibi yaşatmayacağım.
O asıl ileride evleneceği kadını mutlu etmenin inceliklerini annesinde öğrenecek ve dünyanın eşit olduğunu bilecek.
Kısaca bir kadının eşine yapabileceği en güzel şey, aşkla bakmaktır, gerisi teferruattır.
Öyle sorunumuz yok işyerinde gayet iyi kahvalti ediyor .. İstese kahvaltsni hazırlardim ama istememesine de çooookk seviniyorumNiye pervane olacaksin ki bulunmadik hint kumasi mi senin kocan ? Valla bastan nasil baslarsan sonra oyle devam eder ve zamanla yaptigin oyle bir rutine baglanirki emeginin kiymeti bilinmez yapmadigin zamanda sanki yegane gorevini aksatmis asker gibi azari yersin. Bosver hiiiic rahata alistirma.
Ama sabah erken yemiyorda yolda birseyler alip iste kahvalti ediyorsa aksamdan birseyler hazirlayip dolaba koyabilirsin , kocanda sabah alir cikar evden. O kadar kotu davranma yani ortasini bul, sonucta yagli pastane urunleriyle surekli kahvalti ederse ileride saglik problemleri cikarsa ikinizin sorunu olur bu. Esler birbirlerine dikkat edip iyi bakmali.
Öyle sorunumuz yok işyerinde gayet iyi kahvalti ediyor .. İstese kahvaltsni hazırlardim ama istememesine de çooookk seviniyorum
Kızım var benim. İlgileniyorum. İstemeye biz geliriz hatta :))))))2 yaşındaki oğluma ev süpürtüyorum ben düşük ayara getiriyorum yerde ne varsa tek tek çektiriyo bende toz alıyorum kızı olanlara duyurulur :)
Konunun başını okursanız anlarsiniz
Çok teşekkürler, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Öncelikle allah bağışlasın kocaya ilgi alakayla göstermekle ilgili balış açınıza hayran kaldım çok şükür anlattıklarınızın bizde mevcut olduğunu gördüm ama karşındaki ilgi gösteriyorsa sana değer veriyorsa bi kahvaltiyi çok görmemek lazım..ben sadece sizin görüşünüze göre yorum yapıyorum kendi olayımla alakalı değil...
Aa çok ayıppppppBen kocasının tırnaklarını kesen kadınlar bile biliyorum ayol
Biz de karı mıyız peeeh
Ama siz çıtayı fena Yükselmissiniz benim adam duymasın kapının önüne koyar beniBenim eşimde evde kahvaltı yapmıyor, ben de öyle ikimizde iş yerinde yapmayı tercih ediyoruz. Sabahları ona beslenme çantası hazırlıyorum, çavdar ekmeği ile sandviç, bir iki ceviz, badem, bir elma ya da küçük bir kavanoz ev yoğurdu, çıkarken yanına veriyorum, çok hoşuna gidiyor, bir de böyle dene istersen. Hem sabah kalkmış, uğurlamış olursun, hem de kahvaltısını hazırlamış olursun, iş yerinde evden hazırlanmış bir kahvaltı çok iyi geliyor
Anladımda burda kimse kimseyi tanımıyor ayrıca o kendisini ifade edebilir dimi..tecrübelerinize saygı duyarım ama dobralık dişinda bsy digulfemgul adam olacak kiz dobra kisa ve net konusan bi uyemiz.alayda yok bence.oda farkli bi pencereden bakiyor sizin 6 aylik evlilik gecmisiniz bizlerinse yillarin verdigi evlilik tecrubelerimiz var.evet kocalar icin hersey yapilabilir ancak hakediyorsa ve bana huzur veriyorsa...gecmisteki konulardan rahatsiz oldugunuzu bilseydi bahsetmezdi zaten eminim.evet esiniz once sizden iyilik gorsun duruma gore tavir alirsiniz.evliliginiz yeni bizlerde yasadik.zamana birak...
yorumunuz cok hosuma gitti bende ayy sen otur ben getiririm sen zahmet etme ben yaparim sen dinlen diye diye is yapan adami rahata alistirmisim gecende cop atmaya gidiyorum esim ben atarim birak dedi yok sen otur ya birak dedim sana diyor ama ben kapiyi actim ciktim attim geldim bile..simdide sunu yap dedigimde isteksiz yada birazdan yaparim.simdi yedihi elmanin copunu bile tezgahin ustunde ben nasil toparliycam bunu onceden cam bile silerdi.kendim ettim kendim buldum.Çok teşekkürler, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Anlatmak istediğim aslında, sizin söylediğiniz şey.
Karşınızdaki adam, sizin yaptıklarınızın mecburiyet değil, gönülden geldiğini bilse her şey yapılır zaten.
Aynı şekilde evli olduğunuz kişi sizin için hayatında yapmadığı ekstraları yapabilmeli, hayatı paylaşmak birbirine yardımcı olmaktan geçer.
Eşim benden dükkana gidip yardımcı olmamı istese, onu da yaparım sıkıntı değil ki bunlar.
Ama kendi yapabilecek ya da alabilecekken sırf 'kadının görevi' maksatlı bir iş buyuruluyorsa orada ben yokum işte.
Şu son 1 aydır eşimi bulaşık makinası konusunda deniyorum ve görüyorum ki gayet başarılı.
E o zaman 1.5 yıldır niye hiç yardım etmemiş bulaşık konusunda diye düşünürken, hiç istemediğim 'oraya bırak yeter' dediğim aklıma geliyor.
Zaten evde belirli kurallarım var masayı onun kaldırması, misafir geldiğinde ikramları ve çay servisi yapması, sıkıştığım her an ev süpürmek, toz almak dahil birçok şeyi yapabilmesi, kendini dolabını düzenlemesi gibi.
Ben bu görevi adama hiç bırakmamışım ki yapsın, burada da kendi yanlışlığımı farkediyorum.
Bizler ne kadar fedakar olursak, üzerimize yapışıyor o görev etiketi.
Yeri gelir sabah 6 da kahvaltı hazırlayabilirim( dün gece kalkıp 4 te eşime börek yaptım içimden geldiği için sabah yesin diye) ama aynı şekilde o da yapabilmeli.
Uyanıp 'bu kadının işi' diye beklememeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?