• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Mevzu açık olduğu işin cevap veremedm k.bakmayn ama açık herkesin fikrini aliyorum yorumlardın anlamiş olmanz lazm

estf kusura bakılacak birşey yok..
ama siz bence fazla hızlı ve yoğun yaşıyorsunuz bazı şeyleri..

birde sanırım kendinizle ilgili daha doğrusu nasıl davranacağınızla ilgili şüpheleriniz var..

yani biri kalkmış demiş ki kadın tabi kahvaltı hazırlayacak evliliğin gereğidir vs gibi siz o kişiye de diğer aksi yorum yapan herşey karşılıklı kim erken kalkarsa o hazırlasın minvalinde ki kişiye de aynı olumlu cevapları vermişsiniz..

sizin bu konudaki fikriniz nedir ben anlayamadım.. ki adam zaten kahvaltı istemiyormuş .. ama bütün yorumlar kahvaltı üzerinden ilerlemiş..

İyide uydurmuyoruz ki kendi konusu yani üstelik konu hala aktif girip yorum yapabilirim istesem, dün yapılmış daha son yorumlar, burda kıza çalışmıyorsun kahvaltıyı da hazırla diye yükleniyorlar ama dün yazmış çalışmama okumama izin vermiyor diye,ben onu savunmak için dedim aksine, sanki küfür ettim ha

İzin vermiyor lafını anlamıyorum. Aklı olan izin istemez çalışacaksa çalışır. Okuyacaksa okur yani. Okumaya gönlü yok kocam izin vermiyo demek kolayı. Daha sabah erken kalkamıyor eşini uğurlayp geri yatmaya üşenen bi insan çalışamaz.

Doğmamış çocuğa mektup diye bir kitap edinmistim ilkokul 5te, başladım ama offf bu ne dedim kapattım,anlamadım birsey kitap akmadı,9 sene sonra 20 yaşında aldım tekrar kitabı elime bu neymiş diye,ve bir solukta okudum manifesto gibiydi adeta

Demeye çalıştığım şu,bazen bazı şeyleri anlamanın yaşı vardır 20 yaşında anlamaz 30da anlarsın ya da 30da anlamaz 40da haaaa dersin, burda ben kendimi anlatamadığımı düşünmüyorum sadece şu an konu sahibi için doğru zaman değil, yaşı küçükmüş yeni baktım, zamanı var diyorum sadece, Allah herkesi yerine yakıştırsın daha yazacak kelimem yok konuya
SADECE BENDEN BÜYÜK OLMANIZA SAYGI DUYARIM ...

A
İzin vermiyor lafını anlamıyorum. Aklı olan izin istemez çalışacaksa çalışır. Okuyacaksa okur yani. Okumaya gönlü yok kocam izin vermiyo demek kolayı. Daha sabah erken kalkamıyor eşini uğurlayp geri yatmaya üşenen bi insan çalışamaz.
ayyyy buna siz ne kimlikle karar veriyorsunuz gidin allah aşkına

estf kusura bakılacak birşey yok..
ama siz bence fazla hızlı ve yoğun yaşıyorsunuz bazı şeyleri..

birde sanırım kendinizle ilgili daha doğrusu nasıl davranacağınızla ilgili şüpheleriniz var..

yani biri kalkmış demiş ki kadın tabi kahvaltı hazırlayacak evliliğin gereğidir vs gibi siz o kişiye de diğer aksi yorum yapan herşey karşılıklı kim erken kalkarsa o hazırlasın minvalinde ki kişiye de aynı olumlu cevapları vermişsiniz..

sizin bu konudaki fikriniz nedir ben anlayamadım.. ki adam zaten kahvaltı istemiyormuş .. ama bütün yorumlar kahvaltı üzerinden ilerlemiş..
başta başımdan gecen bi olayı örnek gösterdim ve bi erkeğin kadından beklentilerinin neler olduğunu sordum bazı üyelerimiz aynı yada farklı görüş farketmez çok akıllı ve mantıklı acıklamalarda bulundular bende onları takdir ettim hepsi bu kadar

Biz de yeni evliyiz, birlikte çıkıyoruz sabahları evden.
Yine de defalarca öperim, o da aynı şekilde...
Güzel davranın eşinize, belki sizden görünce o da yapar. Yapacaktır da... ;)

ben ne yaptığımı niye anlatayım. ayrıca benim hayatımda kimse beni montumu versene vs diye de azarlayamaz. sen zaten niyete girmişsin onu sahibi pervane oluver eşinin etrafında ne yapalım ne istiyosun bizden maden durumundan memnunsun ve eşlerin ne istediğini birebir yapacaksın keyfin bilir. senin hayatın

başta başımdan gecen bi olayı örnek gösterdim ve bi erkeğin kadından beklentilerinin neler olduğunu sordum bazı üyelerimiz aynı yada farklı görüş farketmez çok akıllı ve mantıklı acıklamalarda bulundular bende onları takdir ettim hepsi bu kadar

ama işte onu diyorum birbirine zıt yorumlardan sadece biri sizin için mantıklı olabilir.. ikisinede hak vermek ikilemde kalmak demektir..

mesela beni hiç bir mantıklı yorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamam gerektiğinin benim görevim olduğuna ikna edemez..

baktım bende şimdi gerçekten yaşınız pek küçükmüş.. yarı yaşımdasınız .. umarım kendi doğrularınızı bulabilirsiniz hayatınızda..

ama işte onu diyorum birbirine zıt yorumlardan sadece biri sizin için mantıklı olabilir.. ikisinede hak vermek ikilemde kalmak demektir..

mesela beni hiç bir mantıklı yorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamam gerektiğinin benim görevim olduğuna ikna edemez..

baktım bende şimdi gerçekten yaşınız pek küçükmüş.. yarı yaşımdasınız .. umarım kendi doğrularınızı bulabilirsiniz hayatınızda..
Herkesin yetişme tarzı hayata bakış açısı farklıdır bunlara sadece saygı duyarım

ben seni ikna ederim de nooption, sonra darılmaca yok :KK5:

hahah sarmaları gönder hemen ikna olurum :KK70::KK70:

sarma göndereyim de, torpil yap istemem.
ben bilimsel vuracaktım seni, yollayacaktım bir Canan Karatay videosu, tövbe deyip kahvaltı hazırlıklarına başlayacaktın bugünden.

o değil de, kurtardık evliliği iyi mi, yaptık sarmaları kocişe 5 yılın sonunda, adam ne dese beğenirsin "bak goha demek ki yapılabiliyormuş"
hoppala :KK11:

sarma göndereyim de, torpil yap istemem.
ben bilimsel vuracaktım seni, yollayacaktım bir Canan Karatay videosu, tövbe deyip kahvaltı hazırlıklarına başlayacaktın bugünden.

o değil de, kurtardık evliliği iyi mi, yaptık sarmaları kocişe 5 yılın sonunda, adam ne dese beğenirsin "bak goha demek ki yapılabiliyormuş"
hoppala :KK11:

ay bunlar hep aynı..
ben 10 yılın sonunda yapmıştım aynı lafı demişti:))
birde ben işime gelmeyen şeyleri ona yaptırırım ben yapamıyorum diye.. misal köfte işi eşimdedir.. bir kere yaptım ee sen beni yıllardır kandırıyon mu dedi :KK70: kaldı gene bana köfte işi :)

alıştırmamak lazım görev gibi üstlenirsen cinslerinde var hemen sıyrılmak :KK70:

yok yahu bu yaştan sonra canan karatay bile ikna edemez beni :KK47:

bizim milletimizde nefret ettiğim bir huy var. mesela birşey yaparsın "ay ne gerek vardı" der. sonra yapmazsın. "yapmıyor" der. senin kocanda da o durum var. yani aslında yap et diyor. yapmanı istiyor.

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
eşin ılgı ıstıyor kahvaltısını hazırla montunu gıymesıne yardım et öp öyle go0nder.

Yorumları okudum açıkcası üzerine çok gidilmiş daha çok küçük anasının kuzusu hatalarıda olacak ,tutarsızlıklarıda ,hızlı yaşamalarıda, heyecanıda,atarıda...AyrıcaBu eski konusunun yorumlarını buraya yazanlar hiç anlayamadım allahınızın aşkına gidin o konunun altına yazın buraya neden katıyosunuz?

Sevdigim insanlar icin yaptigim seyler bana eza gelmez. Birlikte kaliteli vakit geçirmek benim icin onemlidir. Bir bakis, bir dokunuş, ne bileyim ufak tefek ama onu kiymetli hissettiren ssyler yapabilirsin. Ya sabah ise gitmek oyle sinir bozucu ki, insanlar parayi raharca harcayamiyor bile. Borcu derdi var. Sabah onunla birlikte hareket etmen, gulerhuz gosterip guzel seyler soylemen size ilac gibo gelir.erkekler de insan, onlardan bekeldigimiz seyleri belki kendimiz yapmiyoruz? Tabi kisiden kisiye degisir

Back