- 17 Nisan 2016
- 147
- 39
- 13
- 29
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Anladımda burda kimse kimseyi tanımıyor ayrıca o kendisini ifade edebilir dimi..tecrübelerinize saygı duyarım ama dobralık dişinda bsy di
tabiki ifade edebilir ediyorda zaten ancak az cok burda tanidik birbirimizi guzel bi uyum var bozulsun istemedim neyse haklisin karismamaliydim sustumAnladımda burda kimse kimseyi tanımıyor ayrıca o kendisini ifade edebilir dimi..tecrübelerinize saygı duyarım ama dobralık dişinda bsy di
Ama siz çıtayı fena Yükselmissiniz benim adam duymasın kapının önüne koyar beni
Farkındaysanız kendiniz dışındakiler benm gibi anladı demekki sözleri doğry yerde kullanmamişsiniz
Mesele önce kadın algısını, sonra yetiştireceğimiz evlatları değiştirmekle başlıyor.yorumunuz cok hosuma gitti bende ayy sen otur ben getiririm sen zahmet etme ben yaparim sen dinlen diye diye is yapan adami rahata alistirmisim gecende cop atmaya gidiyorum esim ben atarim birak dedi yok sen otur ya birak dedim sana diyor ama ben kapiyi actim ciktim attim geldim bile..simdide sunu yap dedigimde isteksiz yada birazdan yaparim.simdi yedihi elmanin copunu bile tezgahin ustunde ben nasil toparliycam bunu onceden cam bile silerdi.kendim ettim kendim buldum.
Sen ne anladın bi anlasam, baştan beri dediğim şeyler o kadar açık ki anlamamak için ya yetersiz ya artniyetli olmak lazım, eski konunu getirdim koydum çünkü alakalı çünkü üstüne geldiler, ben senin üstüne gelinmesini anlamadım adam haketse bu kızda yapar demeye getirdim, ayrıca eski dediğin konuda 3 günlük yani duyanda ben kafadan sallıyorum 3 sene öncenin konusunu getiriyorum zanneder
Şurayı okuyunca acayip mutlu oldum.Evlendiğimden beri hiç kocamı göndermek için kalkmadım, öğlen gittiği zamanlar dahil.
10 dk tıkış tepiş kahvaltı yapacak diye uykumdan uyanıp, hizmet edip, bütün gün boş boş oturamam.
Bu sebeple illa bir şeyler yiyecekse geceden hazırlar, fanusla masaya koyarım, yerse yer.
Tatil günlerinde genelde beraber kalkar, hazırlarız.
Bazı zamanlarda o hazırlayıp uyandırır, ya da ben hazırlarım.
Kısaca uyanmak, kahvaltı ya da yemek hazırlamak, ev hizmeti yapmak ilgi midir?
Akşam eve geldiğinde güler yüzle karşılamak, o istemeden sevdiği şeyi (örneğin kahve ya da çay) yapmak, baş başa güzel sohbet etmek, ev içerisinde ikinizin rahatı adına yasaklamalar koymamak, ikiniz için bir film seçmek ve akşamı organize etmek benim için ilgidir ve yaptığım bundan öteye geçmez.
Onun da bana gelirken sevdiğim çikolatayı alması ya da sevdiğim bir şeyi eline alıp gelmesi son derece mutlu eder.
Fazlasını ancak ne zaman görürsem, o zaman yaparım.
Burada verilen tavsiyeler bana hiç mi hiç uymuyor, erkek diye başımın tacı edecek halim yok.
Şuanda da bir erkek bebek bekliyorum.
Annesine yardım eden, ev işinden anlayan, kadınlara sonsuz saygılı bir çocuk yetiştirme planım var.
Aman aslan oğlum, paşam diye sevip kral gibi yaşatmayacağım.
O asıl ileride evleneceği kadını mutlu etmenin inceliklerini annesinde öğrenecek ve dünyanın eşit olduğunu bilecek.
Kısaca bir kadının eşine yapabileceği en güzel şey, aşkla bakmaktır, gerisi teferruattır.
nedense ben de biri konu açınca hemen eski konuları vs bakıyorum. genel çerçeveyi bilip ona göre yorum yapabilmek için. öyle üyeler var ki bi önceki konusu dayak, bi sonraki konusu kocamı nasıl çatlatabilirim filan...
ama böyle olunca da onlar memnun olmuyor..
2 çocukla pek kolay olmuyo erken kalkmak zaten çocuk okula başlayınca mecbur hazırlanacak :) öle diyo çok seviyomus beni ben onu sevmiyomusum kadın gibi bide trip atıyoEkstra bir şey değil aslında =))
Kendime de hazırlıyorum sandviçleri akşam mutfağı toparlama esnasında yapıp buzdolabına koyuyorum, her gün çeşitlendiriyorum bir sürü sandviç çeşidi ürettim bu kahvaltı yüzünden =))
40 a merdiven dayadık ikimizde , mideler sakat öyle poğaça börek yiyemiyoruz sabahları ve ikimizde sigara kullanıyoruz, bu yüzden biraz beslenmemizi sağlam tutmaya çalışıyorum. Ben iştahlıyım ama eşim pek değil, bir kuruyemiş ve bir meyveyi beslenmesine eklemek, bir parça peynir yada yumurtayı yemesi önemli vücut direnci için, seviyorum onu bennn, kıyamıyorum =)) Eşin seni kapı önüne koymayacak kadar seviyordur eminim ama böyle küçük şeyler büyük mutluluklar getiriyor, bizim kahvaltıları bir anlatması var kardeşlerine duyan sanır ki saray kahvaltısı yapıyoruz her sabah =))))
İyide uydurmuyoruz ki kendi konusu yani üstelik konu hala aktif girip yorum yapabilirim istesem, dün yapılmış daha son yorumlar, burda kıza çalışmıyorsun kahvaltıyı da hazırla diye yükleniyorlar ama dün yazmış çalışmama okumama izin vermiyor diye,ben onu savunmak için dedim aksine, sanki küfür ettim ha
Karı koca arasında ki ilişkilerin hızla ne boyuta gelebiliceğini söylememe gerek yok çünkü sizde evli olduğunuz için bunu bilirsinz.genele bakarak kendmi artniyetli yada yetersiz görmüyorum.ve daha öncede bizzat sizle insanin kötü birşey yaşadığında duygularınin yoğunlaşarak bazi şeyleri abartarak ifade ettiğini paylaşmiştim e bunun üstüne kalkıp söz söylerseniz daha ne diyim yada nasil anlayayım belliki bu çift birşeyleri halletmiş üstüne örtü çekmiş daha neyi didikliyorsunuz..ben böyle anladim emin olun en az sizin kadar net ve açık sözlüyümSen ne anladın bi anlasam, baştan beri dediğim şeyler o kadar açık ki anlamamak için ya yetersiz ya artniyetli olmak lazım, eski konunu getirdim koydum çünkü alakalı çünkü üstüne geldiler, ben senin üstüne gelinmesini anlamadım adam haketse bu kızda yapar demeye getirdim, ayrıca eski dediğin konuda 3 günlük yani duyanda ben kafadan sallıyorum 3 sene öncenin konusunu getiriyorum zanneder
izin vermeme kısmını okumamıştım. aman madem ona razı kalksın kahvaltısını hazırlasın. valla bu kkda benim aklımın ermediği işler oluyor. ne biçim evlilikler var ya.
Karı koca arasında ki ilişkilerin hızla ne boyuta gelebiliceğini söylememe gerek yok çünkü sizde evli olduğunuz için bunu bilirsinz.genele bakarak kendmi artniyetli yada yetersiz görmüyorum.ve daha öncede bizzat sizle insanin kötü birşey yaşadığında duygularınin yoğunlaşarak bazi şeyleri abartarak ifade ettiğini paylaşmiştim e bunun üstüne kalkıp söz söylerseniz daha ne diyim yada nasil anlayayım belliki bu çift birşeyleri halletmiş üstüne örtü çekmiş daha neyi didikliyorsunuz..ben böyle anladim emin olun en az sizin kadar net ve açık sözlüyüm
İyide uydurmuyoruz ki kendi konusu yani üstelik konu hala aktif girip yorum yapabilirim istesem, dün yapılmış daha son yorumlar, burda kıza çalışmıyorsun kahvaltıyı da hazırla diye yükleniyorlar ama dün yazmış çalışmama okumama izin vermiyor diye,ben onu savunmak için dedim aksine, sanki küfür ettim ha
Siz anlatınca bizim ev yerleştirmemiz aklıma geldi.Şurayı okuyunca acayip mutlu oldum.
Biz kışın evlendik ve yaza doğru eşim evde hiç yazlık kıyafeti olmadığını fark etti, getirmemiş.
Zaten eşyalarını annesi toparlayıp getirmişti.
Neyse bir gün kayınvalideye gittik, eşim "anne benim hiç tshit'im yok mu evde hep uzun kollu var" dedi
Annesi bir koşu gidip 20 adet tshirt'ü alıp salona getirdi "al oğlum hangilerini giyeceksen seç buradan" dedi
Şok oldum, "anne gidi dolaptan bunları mı getirdin, dolabın yerini bilmiyor mu hangisini istiyorsa gitsin kedisi alsın" demiştim de bana bir bakışı vardı unutamam.
Velhasıl adamlık çocuklukla başlar, anne temeldir.
ay içim şişti..
boşuna kendini yorma..
zira konu sahibi sorununun ne olduğunun bile açıkça farkında değil..
sordum okusana dedi ee okudum gene anlamadım..
burda bazı arkadaşların yorumlarına cevaben bizim de böyle demiş ee öyleyse sorun ne hala anlamış değilim..
konu sahibi yeni evlendiği için sanırım birlikte yaşamaya alışma devresinde ..
Mevzu açık olduğu işin cevap veremedm k.bakmayn ama açık herkesin fikrini aliyorum yorumlardın anlamiş olmanz lazmay içim şişti..
boşuna kendini yorma..
zira konu sahibi sorununun ne olduğunun bile açıkça farkında değil..
sordum okusana dedi ee okudum gene anlamadım..
burda bazı arkadaşların yorumlarına cevaben bizim de böyle demiş ee öyleyse sorun ne hala anlamış değilim..
konu sahibi yeni evlendiği için sanırım birlikte yaşamaya alışma devresinde ..
TESEKKÜR EDERİMBen bikaç kere direk konuya yorum yapıp gene azar işittim bu seferde dediler ki e eski konularımı bilmeden okumadan yorum yapmışsın okusan ayrı okumasan ayrı
E iyi madem dünden bugüne hallettiyseniz ben mutlu olurum sana garezim yok ya, ne mutlu tek derdiniz kahvaltı ve mont verme ise onu da verirsin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?