- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Benim esim gece kalkar hala daha sularini da verir tuvalete de goturur.sabah ezanin da sutte isteseler isitir verir.Şimdi burdaki önermeleri bir daha yazayım
Kocan ilgi istiyor
Kocan akşama kadar haneniz için çalışıyor sen çalışmıyorsun kalksan ne olur
Kahvaltı etmesen bile birlikte oturursun
Şimdi birsey sorucam ama beni çürütme amaçlı değil hakkaniyetle cevap verin, sorum annelere:
Bebeğiniz doğduğunda gece emzirmeye kalktığınızda hanginizin kocası da kalktı, sizde ilgi istiyordunuz ortak çocuğunuzu 9 ay taşıdınız ve doğum yaptınız,kalksa birsey yapmayacak ama en azından yanınızda olmuş olacak
Hangisi yaptı bunu
Hayır yani sanki kadınların aleyhinde birsey demişim gibi bir de topa tutulucam ay itaatiniz bol olsun ne diyim
Bizlerde az mikemmel kocalarla sürünüyoruz
Konuşmalarına dikkat et o zama işinize geldiği yerden okuyup yapıştırmayın bu ne hadsizlik[/QUOTE]Arkadaşım ben sana kötü birsey mi.dedim,farkında isen insanlar burda senin üstüne geliyo bende diyorum ki adam da böyle bi adam, iyi hallettiyseniz,o zaman bir zahmet kalk iki yumurta kır te Allahım yaa
Burası insanların kendi düşüncelerini söyleyebildiği özgür bir platform.İnsanların hassas noktalarına parmak basarak alaycı bir uslübla yazmamanızı rica ediyorum .Ve konun sabote edilip polemik halini almamasını temenni edeyoruz
ilgilen işte kalk uğurla zor şeyler değil, beklemesi normal bence , eşim benden önce çıkarsa evden mutlaka uğurluyorum yani ufak şeyler ama erkekler çocuk gibi ilgi bekliyorarkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Hassasiyetiniz için tesekkür ederim gercekten şu an çok tuhaf oldum sizin gibi insanlar çok nadir tekrar sagolunBurası insanların kendi düşüncelerini söyleyebildiği özgür bir platform.İnsanların hassas noktalarına parmak basarak alaycı bir uslübla yazmamanızı rica ediyorum .Ve konun sabote edilip polemik halini almamasını temenni edeyoruz
Kim alay ediyo yahu
aynen ölee.. 1,5 yıllık evliyim.. ama 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. alışmıştık ki o kadarda kocamı çok iyi taniyorum ona görede davraniyorum. sevdiği sevmediği şeyleri artık biliyorum baştan sölediydi bunlari bana oda beni biliyor nasıl biri olduğumu.. çabuk sinirlenen biriyim o sevmiyo bu huyumu. alıştı artıkEvet aynen benim eşimde ailesini hiç aramıyo artık bak bunu gözden kaçırmışımilk geldiğim zamanlar kendisi de arıyodu bide banada aratıyodu.Bende itiraz etmeden arıyodum.Şimdi ne onun aklına geliyo ne benim 3 günde bir arıyoruz.Birbirimize alıştık artık başkasını aramıyoz ))
İnşallah herkesin mutluluğunu rabbim daim etsin.Mutsuz evliliklerde de karşılıklı ilham bıraksın inşallah.Erkekleri çözmek kolay iş ne sever ne sevmez ne ister ne istemez bil gerisi kolay zaten en odun erkek bile bi bakmışsın pervane olmuş etrafında.Sen onu mutlu edersen o seni senden çok mutlu ediyo.Benim eşim çok inatçıydı dediğim dedik öttürdüğüm düdük o derece gizli gizli ağlıyodum.Zaten bende inatçı ve asabiyim ilk başlar olur olmadık parlıyoduk birbirimize.Ama şimdi tamm canım sen nasıl istersen karıcığımdan başka kelime duyamıyorum ağzından vallahi evrim geçirdi cancağızım ben bile korkar oldum kendimdenaynen ölee.. 1,5 yıllık evliyim.. ama 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. alışmıştık ki o kadarda kocamı çok iyi taniyorum ona görede davraniyorum. sevdiği sevmediği şeyleri artık biliyorum baştan sölediydi bunlari bana oda beni biliyor nasıl biri olduğumu.. çabuk sinirlenen biriyim o sevmiyo bu huyumu. alıştı artık. bi yerde kocaniza masaj yaptığı sölemişsin aynen bende yapıyorum.. ailemi bile arardim önceden. ilk başlarda öleydi tabi. sonrada hiç aramiyorum. oda aramiyor.. ailesi de evliğimi kariştirmiyo çok şükür. hiç bi anne baba evladini kötü olmasini istemez demi. işte bizde yarin bi gün anne baba olucaz kaynana olucaz demi.. işte gelecegime göre davraniyorum.. ailesinede ailemede saygıda kusur etmedim. çok şükür hep böle devam eder..
Şimdi burdaki önermeleri bir daha yazayım
Kocan ilgi istiyor
Şimdi birsey sorucam ama beni çürütme amaçlı değil hakkaniyetle cevap verin, sorum annelere:
Bebeğiniz doğduğunda gece emzirmeye kalktığınızda hanginizin kocası da kalktı, sizde ilgi istiyordunuz ortak çocuğunuzu 9 ay taşıdınız ve doğum yaptınız,kalksa birsey yapmayacak ama en azından yanınızda olmuş olacak
Hangisi yaptı bunu
Sana katılıyorum ben. Erkekler cocuk gibidir, ilgi ister falan. Iyi de biz onların annesi değiliz. Yani kv ceken kadin, gorumce ceken kadin, evliliğin yükünü taşıyan kadin, fedakâr olmasi gereken kadin. E bir zahmet kahvaltı hazırlamasinda uyusun. Yengemle amcam 35 senelik evli. Yengem istediği zaman ailesini gitti gördü, istediği zaman kahvalti hazirlamadi. Çünkü amcamin eli ayağı tutuyor çok şükür. Kahvaltı hazirlamaktan aciz değil. Amcamin bu davranislardan sonra yengeme saygısı ve sevgisi kat kat artti ki benim baba tarafim ataerkildir. Hep der kendisi yengen kendine çok saygi duyardi. Öyle olunca bende ona daha çok saygı duymaya başladım diye. Eşine kahvaltı hazirlamak tabii ki kendine saygisizlik degil ama bu bir zaruret olursa o kötü işte. Canin ister hazirlarsin, canin ister uyursun. Bu işin zorlamasi tribi olmamali bence. Kocanın annesi değilsin sen karısisin.Şimdi burdaki önermeleri bir daha yazayım
Kocan ilgi istiyor
Hangisi yaptı bunu
Film delisi ha ri ka sinnnnnnnnnnnnn. Böyle kadınları gördükçe cidden çok mutlu oluyorumEvlendiğimden beri hiç kocamı göndermek için kalkmadım, öğlen gittiği zamanlar dahil.
10 dk tıkış tepiş kahvaltı yapacak diye uykumdan uyanıp, hizmet edip, bütün gün boş boş oturamam.
Bu sebeple illa bir şeyler yiyecekse geceden hazırlar, fanusla masaya koyarım, yerse yer.
Tatil günlerinde genelde beraber kalkar, hazırlarız.
Bazı zamanlarda o hazırlayıp uyandırır, ya da ben hazırlarım.
Kısaca uyanmak, kahvaltı ya da yemek hazırlamak, ev hizmeti yapmak ilgi midir?
Akşam eve geldiğinde güler yüzle karşılamak, o istemeden sevdiği şeyi (örneğin kahve ya da çay) yapmak, baş başa güzel sohbet etmek, ev içerisinde ikinizin rahatı adına yasaklamalar koymamak, ikiniz için bir film seçmek ve akşamı organize etmek benim için ilgidir ve yaptığım bundan öteye geçmez.
Onun da bana gelirken sevdiğim çikolatayı alması ya da sevdiğim bir şeyi eline alıp gelmesi son derece mutlu eder.
Fazlasını ancak ne zaman görürsem, o zaman yaparım.
Burada verilen tavsiyeler bana hiç mi hiç uymuyor, erkek diye başımın tacı edecek halim yok.
Şuanda da bir erkek bebek bekliyorum.
Annesine yardım eden, ev işinden anlayan, kadınlara sonsuz saygılı bir çocuk yetiştirme planım var.
Aman aslan oğlum, paşam diye sevip kral gibi yaşatmayacağım.
O asıl ileride evleneceği kadını mutlu etmenin inceliklerini annesinde öğrenecek ve dünyanın eşit olduğunu bilecek.
Kısaca bir kadının eşine yapabileceği en güzel şey, aşkla bakmaktır, gerisi teferruattır.
Günümüzde çalışan kadınlara kahvaltı hazırlayan, onları yolcu eden erkek milyonda birdir.Film delisi ha ri ka sinnnnnnnnnnnnn. Böyle kadınları gördükçe cidden çok mutlu oluyorum
Bebisin çok şanslı olacak bence filmdelisi ;-)Günümüzde çalışan kadınlara kahvaltı hazırlayan, onları yolcu eden erkek milyonda birdir.
Kaldı ki çalışmayan (benim gibi) hanımların bütün gün evde yattığı düşünülse de o iş öyle olmuyor, evde olandan her zaman beklenti artıyor.
Kadınlar hep 'görev bilinci' ile yaptıkları şeylerden kaybediyorlar zaten.
Biz genç nesiller yetiştirdiğimiz evlatlarla ancak bu düzeni kırabiliriz ve başımızın tacı yaptığımız erkekleri ancak o zaman eşine, kızına saygılı, toplumdaki kadına öncelik, saygı ve değer veren, bir bardak su uzatıldığında teşekkür edebilme yetisinde olan adamlar haline getirebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?