Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Şimdi burdaki önermeleri bir daha yazayım

Kocan ilgi istiyor
Kocan akşama kadar haneniz için çalışıyor sen çalışmıyorsun kalksan ne olur
Kahvaltı etmesen bile birlikte oturursun

Şimdi birsey sorucam ama beni çürütme amaçlı değil hakkaniyetle cevap verin, sorum annelere:

Bebeğiniz doğduğunda gece emzirmeye kalktığınızda hanginizin kocası da kalktı, sizde ilgi istiyordunuz ortak çocuğunuzu 9 ay taşıdınız ve doğum yaptınız,kalksa birsey yapmayacak ama en azından yanınızda olmuş olacak

Hangisi yaptı bunu

Canm benm agzına sağlık gercekten yazdıklarını okuyunca eşimle güzel anılarım uçuştuğumuz hatıralar aklıma geldi HERTAİN ve SİZ gerçekten çok hanımefendi indanlarsınız çoooook tesekkür ederim hiçbir zaman karamsar olmamak lazım...

Bende ara sıra eşimin ayaklarına masaj yapıyorum yorgun olunca zaten oturuyorum iki mıncıklasam elime mi yapışır

Gaza gelince Allah Allaaahhh diyip bardak falan fırlatıyo ya Bülent abla ona istinaden dedim
Ama yaptığı şey çok güzel kocasına itaat ediyor kocasıda sevgi ve saygıyla karşılık veriyor yani demek istedimki ikiside allah katında çok büyük sevap işliyor inşallah[/QUOTE]

Ben zaten karşılıklı olması durumunda hersey mübah demiş biriyim yorumlarım ortada

Arkadaşlar burda kocam mükemmel şöyle böyle demek konu sahibine fayda sağlamaz sizinkiler mükemmel amenna isterseniz 5te kalkıp börek açın ama burda eşiyle 2 kelamı zor eden arkadaşlarıyla takılmayı daha çok seven karıya kıza bakan daha 6 aylık evli bir adamdan bahsediyoruz

Evet aynen benim eşimde ailesini hiç aramıyo artık bak bunu gözden kaçırmışımilk geldiğim zamanlar kendisi de arıyodu bide banada aratıyodu.Bende itiraz etmeden arıyodum.Şimdi ne onun aklına geliyo ne benim 3 günde bir arıyoruz.Birbirimize alıştık artık başkasını aramıyoz))

Karamsar olma tabi
Eski konularını bilmiyorum
Ama bu evliliğe devam kararı almışsan pozitif olmak sana fayda sağlar
Henüz çok yeni evliliğin, inan bir süre sonra her şey oturacak yavaş yavaş

Ama yaptığı şey çok güzel kocasına itaat ediyor kocasıda sevgi ve saygıyla karşılık veriyor yani demek istedimki ikiside allah katında çok büyük sevap işliyor inşallah

Ben zaten karşılıklı olması durumunda hersey mübah demiş biriyim yorumlarım ortada

Arkadaşlar burda kocam mükemmel şöyle böyle demek konu sahibine fayda sağlamaz sizinkiler mükemmel amenna isterseniz 5te kalkıp börek açın ama burda eşiyle 2 kelamı zor eden arkadaşlarıyla takılmayı daha çok seven karıya kıza bakan daha 6 aylık evli bir adamdan bahsediyoruz[/QUOTE]

Konusunu hala okuyamadım ama yeni sayfa açtım diyo konu sahibi.İnşallah daim olur ne diyeyim.

Ama yaptığı şey çok güzel kocasına itaat ediyor kocasıda sevgi ve saygıyla karşılık veriyor yani demek istedimki ikiside allah katında çok büyük sevap işliyor inşallah

Arkadaşlar burda kocam mükemmel şöyle böyle demek konu sahibine fayda sağlamaz sizinkiler mükemmel amenna isterseniz 5te kalkıp börek açın ama burda eşiyle 2 kelamı zor eden arkadaşlarıyla takılmayı daha çok seven karıya kıza bakan daha 6 aylık evli bir adamdan bahsediyoruz[/QUOTE]
Tatlım ikide bi şu konuyu açıp durma insan kötü birşey yaşayınca o an ki duyguların yoğunluğuyla birşeyler söyleyebiliyor aramızda konustuk hallettik diyorum senin amacın ne ????

Hayır yani sanki kadınların aleyhinde birsey demişim gibi bir de topa tutulucam ay itaatiniz bol olsun ne diyim

Bizlerde az mikemmel kocalarla sürünüyoruz

Tatlım ikide bi şu konuyu açıp durma insan kötü birşey yaşayınca o an ki duyguların yoğunluğuyla birşeyler söyleyebiliyor aramızda konustuk hallettik diyorum senin amacın ne ????[/QUOTE]

Arkadaşım ben sana kötü birsey mi.dedim,farkında isen insanlar burda senin üstüne geliyo bende diyorum ki adam da böyle bi adam, iyi hallettiyseniz,o zaman bir zahmet kalk iki yumurta kır te Allahım yaa

ikide bi şu konuyu açıp durma insan kötü birşey yaşayınca o an ki duyguların yoğunluğuyla birşeyler söyleyebiliyor aramızda konustuk hallettik diyorum senin amacın ne ???? Sen böyle konuşmaya dewam edersen bi gün gerçeği başına gelir görürsün

Konu sahibi eski konularının açılmasından çok rahatsız dikkat ederseniz seviniriz

ikide bi şu konuyu açıp durma insan kötü birşey yaşayınca o an ki duyguların yoğunluğuyla birşeyler söyleyebiliyor aramızda konustuk hallettik diyorum senin amacın ne ???? Sen böyle konuşmaya dewam edersen bi gün gerçeği başına gelir görürsün[/QUOTE]

Ne.demişim ben arkadaşım kafan güzel mi senin,nispet yapar gibi benim kocam mükemmel ayaklarını yıkıyorum her gün diyene lafın yokta bana niye bedduaya girdin hayırdır

Tatlım ikide bi şu konuyu açıp durma insan kötü birşey yaşayınca o an ki duyguların yoğunluğuyla birşeyler söyleyebiliyor aramızda konustuk hallettik diyorum senin amacın ne ????

Arkadaşım ben sana kötü birsey mi.dedim,farkında isen insanlar burda senin üstüne geliyo bende diyorum ki adam da böyle bi adam, iyi hallettiyseniz,o zaman bir zahmet kalk iki yumurta kır te Allahım yaa[/QUOTE]
Konuşmalarına dikkat et o zama işinize geldiği yerden okuyup yapıştırmayın bu ne hadsizlik

Ama olmadı ki =))
Kimsenin eşi mükemmel falan değil, bizim geçtiğimiz yoldan bu arkadaşımız daha yeni geçiyor
Deneyimlerimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz
Adamın hataları olabilir ama bu arkadaşımız evliliğini sürdürme kararı almış, eski defterleri kapatmış, uyum sağlamanın yolunu arıyor kaldı ki henüz 6 aylık bir evlilik =)) Eskiyi hatırlatıp konu sahibini eşine karşı bilemesek , biraz pozitif olsak kötü mü şimdi =)) Ama sana kocan böyle yapmıştı, şimdi bu adama ne yapsan müstehak mı demeliyiz ki =)

Kahvaltı hazırlamak erkek işidir bana göre.

Hafta içi kahvaltı etmez eşim. Hafta sonları da o hazırlar. Ben oturur yerim. Evlenmeden önce de böyleydi kahvaltıları hep babam hazırlardı bizim evde.

Ama mutlaka eşimle kalkar o giyinirken sohbet eder öper öyle gönderirim işe. Kapıyı kapattığım anda da yatağa koşar uykuya dalarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…