Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Söze bayıldım süper tam size uygun

Çok garipsiniz gerçekten başlığı görünce bende eşiniz çok şey istiyor zannettim. Siz severek evlenmediniz mi hem de evde oturan bir kadınsınız. Eşiniz gittikten sonra da pekala uyuyabilirsiniz eşiniz geç kalmış işe siz yataktan kalkmaya bile zahmet etmiyorsunuz hadi hazırlamasına yardım etmeyi geçtim kapıdan bile uğurlamıyorsunuz ve yeni evlisiniz yani.

Yarım saat erken kalkıp hemen ufak tefek kahvaltılık bir şeyler hazırlasanız ne olur ki yemeseniz bile yanında oturun. Giyinmesine yardım edim erkekler de ilgi isterler bu sadece kadına özgü bir şey değil ki öyle bitmek bilmeyen istekler falan ne alaka yani.

Acaba kaç y

ıllık evlisiniz
Ben daha yeniyim 2 yılıma girecem ama çözdüm bu işi diyebilirim mesela 2 saat ilgi gösteriyorum 1 gün boyunca ilgi görüyorum.Eşim ilk zamanlar höt höt erkeklerdendi bir ara yapamıyacam diye düşündüm.Akıl veren kimsem de yoktu.Sabrettim ve alttan alttan işledim kendime alıştırdım.Bensiz hiçbirşey yapamaz şimdilerde ama eskiden öyle değildi tabikide.Ben böyle değildim ne yaptın bana böyle yaa diyo şimdilerde

Bu konuda size katılmıyorum burada kadın çalışan biri değil zaten bütün gün evde ve ilgi alaka sadece erkeklerin kadınlara göstermesi gereken bir şey değil. Kadın eşi gittikten sonra da uyuyabilir pekala. Ama o adam tüm gün çalışacak ve konu o montun verilip verilmemesi ya da kahvaltı hazırlamaması değil erkek orada karısının ona değer vermediğini önemsemediğini düşündüğü için o tepkiyi veriyor çünkü sürekli tekrarlanan bir şey kadın zaten hep uyuyormuş kocası işe giderken bu normal mi sizce o adam güler yüzle öperek uğurlanmayı hak etmiyor mu zaten sonra uyuyabilecek bir kadına aman uyanmasın kahvaltı hazırlamasın neden desin sevdiği insanın sağlıklı beslenmesini istemez mi herşeyden önce bir insan. Kadın kahvaltı mı hazırlıyor uğurluyor mu, kocası da elbet bir jest yapar yani bu kadar başlığa sonu gelmeyen beklentiler yazmış da ola ola bir uğurlama bir kahvaltı hazırlama onu da yapmıyor ki iyi o zaman erkeklerin kadınlardan hiçbir beklentisi olmasın kadın uyusun kadın daha çocuk yok evde keyif çatsın. Ben buna da karşıyım.

O adam sabahım köründe evinin rızkı için uyanıp işe gidiyorsa evdeki kadından birazcık rahatından vazgeçecek evet aynen herkes elini taşın altına koyacak.

hertain sen çok zeki birisin demeki kocan seni cook seviyoesun sende kocanı cok sviyorsun.benimde eşim mükemel biri hemde cok mukemel ona ne yapsam az her sey ona feda olsun onun için uykusuz da kalrım .. ben hergun ayaklarını yıkıyorum her şeyini ben yapıyorum oda benim hic bir zaman bir dediğimi iki etmedi Allah ondan razı olsun..sizdende razı olsun HERTAİN cok sekersin

Ayy varya bende kendi
ayy varya bende böylelerni görünce kendi kendime derim nasil böyle yapıyorlar helal olsun yani ama birazda erkeğiyle alakalı mesela bnm eşimle aramda 10 yas var ve artık onun karakteri oturmus değismiyo ne istedgini biliyo kuralları çizgileri belli tabiki bi takım degisklikler oldu istemedgim şeyleri yapmıyor örneğin işime karısılmasndan befret eserm basta karısıyordu ama artk dikkat ediyor vs.

Allah Allahhh diyesim geldi Bülent Ersoy makamından

Çok teşekkür ederim canım benim sende eşinde çok şanslısınız ikinizde mükemmel insanlarsınız demekki.Allah bozması daim ve muaffak etsin inşallah.Eşim ilk zamanlar anlayışlı değildi ailesinin tek erkek çocuğuydu ve gözdesiydi.Biraz şımarıktı ama çok şükür üstesinden geldim ilk zamanlar kara kara ben düşünürken ne yapcam ya diye şimdi o düşünüyo ne yaptın sen bana ya diye

Öncelikle şunu
öncelikle şunu söyleyeyim bu verdiğim örnek beklentilerin sadece bir tanesiydi ikincisi ben kahvaalti hazrlamaktan gocunmuyorum eşimin sabahları iştahı olmuyor ceket mevzusu sizin izah ettiğiniz gibi gelişmedi konuyu bastan okursanız anlarsınız bunlar dışındaki görüşleriniz mantığıma sığıyor gayet olumlu ve makul ...

sabah işe geç kaldığımda kahvaltı hazirlamadığım olur eşim buna bişey demez.. 6 da uyaniyorum aslinda azicik daha uyuyayım dersen 6:45 oluyor hızla hazirliyorum.. yoksa daha güzel kahvaltı hazirlardim. ilk önce çay koy aygaza.. kahvalti hazirlayana kadar kaynayinca demlersin.. o kadar ben 10 dk kahvalti hazirlamanin yöntemi buldum yumurta haşliycaksa çayla birlikte kaynasin. hazirlarsin o kadar.:)
kahvaltı etmediğimde poça yiyordum midemi mahvediyordu eşimde memnun kalmiyor. kahvaltıyı ariyo oda:)

Biz ikimiz beraber işe gidiyoruz, poğaça simit tarzı birşey alıp işyerinde yiyoruz
Ama evde de olsam uyanıp kahvaltı hazırlamaz, yatardım

Eşin fazla agresif kalkınca da hayırdır çıkıp çıkmadığımı kontrol mu ediyorsun demiş

Kalıplaşmış huylar, kişilik değişmez ama günlük yaşam, iletişim, geçim konuları değişiyor inan
Kavgayla kimse bir şeyi çözmüş değil
Şu an da eşimi ailesi bile tanıyamıyor, bu adam nasıl bu kadar değişti diye, arada sevgi varsa, küçük ilgiler, ince düşünceler, eşine sahip çıkmak çok şeyi değiştiriyor. Zamanında bana herkes dedi ki bu adam alemci, alkolik, asabi değişmez ama değişti çünkü ben onu tanıdım, aradığı tek şeyin huzur olduğunu biliyordum. Bizler de öyle değil miyiz huzur olmayınca hırçınlaşıyoruz değil mi ? Erkeklerin yüzyıllardan gelen kalıbı öyle bir anda değişmez, bu kültürde, bu inançta değişmiş adamlardan ansızın beyaz atlı prens çıkmaz, iyilik için bir kaç adım atmak da bir sakınca görmüyorum ben. Sonuçta bu adamlarla birlikte yaşıyoruz, onların huzuru bizim huzurumuz, kadın tabi ki ezilmemeli ama ezilmemeyi erkeği ezmekle karıştırmamak lazım diye düşünüyorum

Bende ara sıra eşimin ayaklarına masaj yapıyorum yorgun olunca zaten oturuyorum iki mıncıklasam elime mi yapışır

Gaza gelince Allah Allaaahhh diyip bardak falan fırlatıyo ya Bülent abla ona istinaden dedim[/QUOTE]
Ama yaptığı şey çok güzel kocasına itaat ediyor kocasıda sevgi ve saygıyla karşılık veriyor yani demek istedimki ikiside allah katında çok büyük sevap işliyor inşallah

2'ye bölünmüşüz yine
Ben sevdiğim adamla evlenseydim muhtemelen hiç üşenmeden kalkar hazırlardım.
Kahvaltıyı hiç sevmeyen biri olarak üstelik.
Amaç onunla daha fazla vakit geçirmek değil mi zaten.Kahvaltı bahane.
Gerekirse o da hazırlar.Bunlar mesele yapılacak şeyler değil.
Hem biz ne kadar ilgi bekliyorsak onlar da o kadar ilgi bekliyor.
Şimdiki görüştüğüm insan böyle demişti.
Pinoli hep sana söylensin istiyorsun böyle şeyler ama ben de duymak istiyorum dedi.
Dışardan görseniz öyle bir adamda değil yani.

bak bu iyimiş.. güzellikle davraninca alışıyor kocalar:) benim kocamda öle.. baştan beri alıştırdım kendime.. bensiz yapamıyor artık.. akşamlari film izliyoruz. bölece vakit geçiriyo ailesini arardi eskiden kocam şimdi aramiyor alt üstlüyüm bide ailesi oğlunu ariyor :))) bide ailesini de kendimede alıştırdim mübarek:) işten gelince zil çaliyorum BEN GELDim haberi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…