• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Bence belli etmeselerde çoğu erkek mükemmel bir kahvaltı sofrasına bayılır.Benim eşimde uyu kalkma diyordu zaten uykuya aşırı düşkünüm,ama sonra bazı kavga aralıklarında bunu dile getirince artık her sabah kalkıyorum güzelce uğurluyorum sonrada uyumaya devam:KK66:Bence kendini alıştır kahvaltı ve akşam yemeklerini muntazam yapmaya çalış.Ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ve benimkinde etkili vallahi
sen .çok güzel yazıyorsun cok güzel bir bayansın fikirlerin cook hoşuma gitti

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Kahvaltı bekliyor beyefendi sabah uyumanızdan rahatsız...
Hak verirsiniz vermezsiniz o sizin bileceğiniz iş de, ima ettiği o... ben çalışıyorum o kadar sen bi rahatını bozmuyorsun diyor kendince.. evlilik ilerledikçe laf sokmalar da muhtemelen artacak. İsterseniz bir sakince oturup konuşun konuyu.

Eff ten püften eline koz gecirip
İnşallah muhaffak olursun ne diyelim ki birde böyle dene bakalım daha yolun başındasınız aldatma, şiddet ,hakaret yoksa tolere edilebilir diye düşünüyorum
inşallah diyelim tsk ederim

Bence sabah uykunuzdan feragat edip kalksanız ve güzel bir kahvaltı hazırlasanız adam yemiyorum demez.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz.
Kahvaltı hazırlamasanız bile eşinizi siz kaldırın hazırlanana kadar onunla ilgilenin.
Sonra isterseniz yine uyursunuz.

Kendimden örnek vereyim.
8 senelik evliyim. Bir gün bile eşimden önce kalkmayıp kahvaltı hazırlamadığımı bilmem.
O gidince de uyumam ev işlerini hallederim.
Ki ben geçen seneye kadar okuyordum ve dersim geç de olsa eşim için kalkıyordum.
Erkeklerin hoşuna gider böyle şeyler.

Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor
yıılllaarrr önce benim ki de kalkmana gerek yok derdi. zaten kv de bizim yanımızda kalıyordu o dönemde. kv de oğluma ben kahyvaltı hazırlıcam oğlumla arama giriyorsun derdi. bizde eşimle anlaşmıştık. ben kahvaltı hazırlamıyordum. tabi bunun sorun oldugunu soruna dönüşeceğini biliyordum. deneyelim görelim modundaydım.
tabii sonra sonra sorun oldu...
yani ilk yıllarda ve sonrasında ara ara bu yapıp yapmadıkların (kendi demiş bile olsa ) sorun olabiliyor. aldırma ve tatlı tatlı durumu idare et. zamanla evlilik düzeliyor. su akar yolunu bulur misali.

mesela ne yap : yese de yemese de sen kalk, evde iki tur at. kendine hazırlar gibi kahvaltıyı hazırla bir tabak da ona koy. bilmiyor musun yemediğimi der kesiiinn :D belki canın ceker bana eşilk edersin dersin. dersin de dersin
:) kapıdan güzel gülerek seni seviyorumlarla uğurla ...
gidip gitmediğimi kontr. derse evet, cok yakışıklısın seni kimselere kaptırmak istemiyoruım de :D
bunları yapmak da sana hiç bir şey kaybettirmez, kazandırır.

Şu çalışmayan ve çocuksuz kadın rahatlığına içten içe çok imreniyorum. yahu zaten akşama kadar evdesiniz. istediğiniz kadar uyuyorsunuz. arta kalan zamanlarınızda bol bol evlilik programlarına sarıyorsunuz. eşinizi gördüğünüz zaman kısıtlıyken zahmet edip bi kalkıverin yahu. bizim evde kahvaltıları %90 eşim hazırlar h.içleri. çünkü kendisi geç çıkıyor. h içi de benim içimden geliyor ben hazırlıyorum. bunun hizmetkar ruhlulukla bir ilgisi yok. ilişkiniz için birbirinize özverili olmanız gerekir diye düşünüyorum. şahsen ben her sabah işe gitsem ve yatakta ölü gibi uyuyan bi eşim olması benim de sinirimi bozardı.
Vallahi çok iyi bir tespit kendimi ne kadarda geliştirmeye çalışsamda o dandik programları izlemesemde illaki tv de gündüz kuşağı adı altında Abu subuk bir programa denk geliyorum illaki o programların hastası vardır çoğu vaktini onları izleyerek geçirip kocası gelince yal gibi çorba hazırlayan kadınlarımız buda vicdana muhasabesine giriyo sanırım tenzi ederek söylüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper fikirmiş vallahi

Sağlıklı beslenme yolları =))
Bu saydıklarımı ye desem öldür Allah yemez =)) kahvaltının içine küçük notlar yazıyorum, hatırım için ye, uzun yıllar sağlıklı olmanı istiyorum, sen doyunca çok mutlu oluyorum gibi =))) ortalama 8:45 civarı yazıyor her gün, eline sağlık aşkım bitti kahvaltım diye =)) çocuk gibiler yaw hep ilgi hep ilgi =)))

sen .çok güzel yazıyorsun cok güzel bir bayansın fikirlerin cook hoşuma gitti
Çok teşekkür ederim ve inanın beni huzura kavuşturacak ne varsa onu yapmaya çalışıyorum hayat çok kısa sevdiklerimle 1 dk bile zaman geçirsem bana kar hele aynı hayatı paylaştığım insansa bu.Yapmazsam sevmiyorum demektir seviyorsam evli kalmanın bir anlamı yok.

yıılllaarrr önce benim ki de kalkmana gerek yok derdi. zaten kv de bizim yanımızda kalıyordu o dönemde. kv de oğluma ben kahyvaltı hazırlıcam oğlumla arama giriyorsun derdi. bizde eşimle anlaşmıştık. ben kahvaltı hazırlamıyordum. tabi bunun sorun oldugunu soruna dönüşeceğini biliyordum. deneyelim görelim modundaydım.
tabii sonra sonra sorun oldu...
yani ilk yıllarda ve sonrasında ara ara bu yapıp yapmadıkların (kendi demiş bile olsa ) sorun olabiliyor. aldırma ve tatlı tatlı durumu idare et. zamanla evlilik düzeliyor. su akar yolunu bulur misali.

mesela ne yap : yese de yemese de sen kalk, evde iki tur at. kendine hazırlar gibi kahvaltıyı hazırla bir tabak da ona koy. bilmiyor musun yemediğimi der kesiiinn :KK70: belki canın ceker bana eşilk edersin dersin. dersin de dersin
:) kapıdan güzel gülerek seni seviyorumlarla uğurla ...
gidip gitmediğimi kontr. derse evet, cok yakışıklısın seni kimselere kaptırmak istemiyoruım de :KK70:
bunları yapmak da sana hiç bir şey kaybettirmez, kazandırır.
Süper fikirler herşeyi nasilda taliya bagladiniz tek kelimeyle BRAVO:KK5:

Bu saydıklarımı ye desem öldür Allah yemez =)) kahvaltının içine küçük notlar yazıyorum, hatırım için ye, uzun yıllar sağlıklı olmanı istiyorum, sen doyunca çok mutlu oluyorum gibi =))) ortalama 8:45 civarı yazıyor her gün, eline sağlık aşkım bitti kahvaltım diye =)) çocuk gibiler yaw hep ilgi hep ilgi =)))
Ay çok güzel bende her sabah eşime bir avuç ceviz ve gojyberry yediriyorum zorla kahvaltı eşliğinde

Çok teşekkür ederim ve inanın beni huzura kavuşturacak ne varsa onu yapmaya çalışıyorum hayat çok kısa sevdiklerimle 1 dk bile zaman geçirsem bana kar hele aynı hayatı paylaştığım insansa bu.Yapmazsam sevmiyorum demektir seviyorsam evli kalmanın bir anlamı yok.
Aynen benimde amacım bu yönde birde kuruntularımdan ve takıntılarımdan kurtulabilsem tam olucak

:KK51:
Çok şekersiniz:KK51:

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???

Bence sabahları esinizi öpüp ugurlamaniz lazım.
Çok küçük bi ayrıntı ama çok önemli bu. Aranızdaki bağı saglamlastirir.
Haftaiçi esimle beraber kalkiyoruz. Kahvaltıyı mutlaka hazirlarim.
Haftasonu ben evdeyim.onun da kursu var.kahvaltı hazırlamadan gondermiyorum. Arada yapmak istemiyo. Mutlaka operek uğurlarım. Hatta arada diyorum bugün kombinini ben yapmak istiyorum. Kıyafetlerini hazırlıyorum.çok mutlu oluyo.
Bunlar küçük ama önemli ve özel şeyler.
İlişkiniz için yapın bence...

İnan coğu erkek böyle degil işte istisnalar çıkıyor arada bir

İyi olursan iyilik görüyorsun kontes =))
Benim eşim kadınların odun tabir ettiği adamlardandı
İki yıl içinde öyle değişti ki , ben ona kahvaltı hazırlıyorsam ya da ilgileniyorsam o da beni memnun etmek için debeleniyor, karşılıklı anlayışımız artıyor. Eşle ilgilenmek ona köle olmak değil bence, onlar bizim hayat arkadaşımız, zaman zaman şikayet edilse de bu şekilde yaşamayı sürdürebildiğimize göre onlardan aldığımız mutluluklar var değil mi ? Hep onları memnun etme çabasındayız diye negatif düşünürsek içten içe bileniriz, soruna zemin hazırlarız diye düşünüyorum

Aynen benimde amacım bu yönde birde kuruntularımdan ve takıntılarımdan kurtulabilsem tam olucak
Olacak zamanla inşallah hiç kimsenin evliliği cuk diye oturmadı zamanla oldu seninkide öyle olacak birbirinizi çözeceksiniz Nabza göre şerbet vereceksiniz tabi karşılıklı olarak huyunu za suyunuza gideceksiniz.Tabi bunların hepsi zamanla olacak

Ben açıkçası bu konuya erkek kadın olarak bakmıyorum. Bizim evimizde öyle bir ayrım yok. İşe giderken zaten mecbur ben erken kalkıyodum beraber olduğumz zamanlarda. Kendime ofise kahvaltılık hazırlarken ona da hazırlarım. Çıkarken beni yolcu etsin isterim mutlaka. Hani yok sen kalkma diyosun ama yatınca da bozuluyo insan.eşinizin mont konusundaki tepkisi bence buna.

İ
Olacak zamanla inşallah hiç kimsenin evliliği cuk diye oturmadı zamanla oldu seninkide öyle olacak birbirinizi çözeceksiniz Nabza göre şerbet vereceksiniz tabi karşılıklı olarak huyunu za suyunuza gideceksiniz.Tabi bunların hepsi zamanla olacak
Bende bu yuzden zaman bıraktım ama kontrol hala ellerimde..tabiki hersey gecicek inş.sonucta severek ve isteyerek bi yola basladık dönüsü yok ...

Surekli kusur bulan, suclamada bulunan, once şöyle yap diyip sonra niye oyle yaptin diyen insanlardan cekinirim her zaman.. Esin boyle biri mi sence? Eger oyle ise, ne yapsan da yaranman zor..

İyi olursan iyilik görüyorsun kontes =))
Benim eşim kadınların odun tabir ettiği adamlardandı
İki yıl içinde öyle değişti ki , ben ona kahvaltı hazırlıyorsam ya da ilgileniyorsam o da beni memnun etmek için debeleniyor, karşılıklı anlayışımız artıyor. Eşle ilgilenmek ona köle olmak değil bence, onlar bizim hayat arkadaşımız, zaman zaman şikayet edilse de bu şekilde yaşamayı sürdürebildiğimize göre onlardan aldığımız mutluluklar var değil mi ? Hep onları memnun etme çabasındayız diye negatif düşünürsek içten içe bileniriz, soruna zemin hazırlarız diye düşünüyorum
Herşey düşünceyle baslayıp onunla sonuclanıyor zaten...dogru bi tespit..

İ

Bende bu yuzden zaman bıraktım ama kontrol hala ellerimde..tabiki hersey gecicek inş.sonucta severek ve isteyerek bi yola basladık dönüsü yok ...
Dönüşü yok deyipte şartlama kendini ama zamana bırak herşeyin ilacı zaman.Hiçbirimizin evliliği dört dörtlük değil ŞİDDET ALDATMA YADA HAKARET yoksa o evlilik kurtarılmaya değer.Pire için yorgan yakmayın sakın sabrı sonu selamettir.Sabırla kadının zekası harmanlanınca en asi erkek bile kuzuya döner yola gelir.

Back