• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Eşim geçen hafta aramızda çıkan ufak bir sürtüşmede bana hemen ''ben iyi adamım, bak bunları bunları yapıyorum, seni memmun etmek için elimden geleni yapıyorum, hatta üzerime vazife olmayan işleri bile '' derken lafı agzına tıkamıştım

Hayırdır üzerine vazife olmayan tek görev çocuk dogurmak, çocuk emzirmek,regl olmak dedim onun dısında sen de insansın ben de

Benden 250 gram fazla olan bir et parçasının sana kattıgı fazlalık ne ki demiştim dumura ugramıştı :)))

Şart aslında kimi zaman..

Düşünüyorum sürekli poh pohlasam sanırım eksik yaptıgım bir işi dillendirebilecek kapasitede gayet bir türk erkegi..

Genel prototip yani hatunlar yetiştirilme tarzları aynı hemen hemen hepsinin, annesi neyi nasıl yapıyorsa sizden de onu beklerler..

Çogu gösterip zamanı gelince aza kanaat et dediginde hemen alırsın eleştiriyi..

Kaldırmayın munsaip yerlerini, indirmesi imkansız hale gelebilir ;)

Arkadaslar yarami yenilemek istemem sindirmiş değilim ama hatırlamasi acı veriyor önüme bakmak istiyorum evet bu konuyla öncekinin arası pek açık olmasada buna mecburum..ayrıca o konuyla ilgili konuştum kendimce kararlar aldım ve yeni bi sayfa actim o günkü mevzuyu konustuk..aldıgım kararlar net..hersey aciktan ifade edilemiyo evli olanlar bilir ve anlar... Eminim herkes ne badireler atlattı ve ayagı kalktı güçlü olmak zorundayız

valla benim içimden geliyor.istemsiz olarak pervane durumları bende anasından çok önemsiyoırum.böyle yapıp tekme yemeğe bayılan mazoşist olduğum için değil sevme şeklim böyle .ne kadar kızsam da kendime değiştiremedim kendimi.seninki entersan bi adam haydin cicim ayı bitti koş hizmetçiliğe diyor.erkeklerin topu evde oturan kadını hep yatıyor zanneder.kendileri iki kıç kıvırıp dünyayı yıktık zannederler.kadınların hepsi robottan sanki.

Eline sağlık ne diyelim de konu sahibinin bir önceki konusunu okursan
Bir önceki konusunu bilmiyorum araştırmadım tabiki de ona göre bu yorumu yaptım ve ama bir önceki konu mevzusu çıkmadan tepkiler yağdı.Neyse ben biraz gelenekçi bir aile yapısına ve kafaya sahibim galiba;)Ama buda benim yaşam tarzı ve böyle mutlu oluyorum.Çalışma hayatım bittikten sonra kocamı da benide mutlu edecek ne varsa onları yapmaya çalışıyorum.Tabiki eşimde öyle sağolsun.Çünkü anladım ki insana kimseden fayda yok herkes başka şeylerin peşinde ve aynı hayatı paylaştığım insanla kısa süreli güzel bir vaktimiz bile bana dünyaları veriyor

valla benim içimden geliyor.istemsiz olarak pervane durumları bende anasından çok önemsiyoırum.böyle yapıp tekme yemeğe bayılan mazoşist olduğum için değil sevme şeklim böyle .ne kadar kızsam da kendime değiştiremedim kendimi.seninki entersan bi adam haydin cicim ayı bitti koş hizmetçiliğe diyor.erkeklerin topu evde oturan kadını hep yatıyor zanneder.kendileri iki kıç kıvırıp dünyayı yıktık zannederler.kadınların hepsi robottan sanki.
;)ay çok yaşayın siz emi.

Bir önceki konusunu bilmiyorum araştırmadım tabiki de ona göre bu yorumu yaptım ve ama bir önceki konu mevzusu çıkmadan tepkiler yağdı.Neyse ben biraz gelenekçi bir aile yapısına ve kafaya sahibim galiba:KK66:Ama buda benim yaşam tarzı ve böyle mutlu oluyorum.Çalışma hayatım bittikten sonra kocamı da benide mutlu edecek ne varsa onları yapmaya çalışıyorum.Tabiki eşimde öyle sağolsun.Çünkü anladım ki insana kimseden fayda yok herkes başka şeylerin peşinde ve aynı hayatı paylaştığım insanla kısa süreli güzel bir vaktimiz bile bana dünyaları veriyor
Karşılıgını aldıgın için mutlusun, yapıyorsun bu seni hoşnut ediyorsa elbette kimseye laf düşmez bu konuda..

Ama şöyle bir gerçek var ki yuvayı yapan genelde dişi kuş denilir çünkü bu görev olarak sana zaten kız olarak dunyaya gözlerini açtıgın an yüklendi..

Yani verdigin kadarını ya alırsın ya da hiç alamazsın..

Sen bir erkek kadar kötü olabilme lüksüne ya da bir erkek kadar rahat olabilme lüksüne sahip degilsin..

Karşılıgını aldıgın için mutlusun, yapıyorsun bu seni hoşnut ediyorsa elbette kimseye laf düşmez bu konuda..

Ama şöyle bir gerçek var ki yuvayı yapan genelde dişi kuş denilir çünkü bu görev olarak sana zaten kız olarak dunyaya gözlerini açtıgın an yüklendi..

Sen bir erkek kadar kötü olabilme lüksüne ya da bir erkek kadar rahat olabilme lüksüne sahip degilsin..

Yani itiraz edilen de bu yoksa kimsenin hazırladığı kahvaltıya ay niye hazırladın diyemeyiz

Evet belkide öyle.Ama emin olun evde kaldım kalanı ben huysuzlaştım cancağızım bana katlanıyor bazen acımam geliyor;)

Bende bekarken gece 2 lere kadar oturur sabah 11 de kalkardım eşimde bekarken kahvaltı etmeden giderdi evlendik ben ilk haftalar kalkamadım ses çıkarmadı bi süre sonra zor mu geliyo beni işe uğurlamak filan diye sitem etti kalkmaya başladım 1 gün kalkmasam zor mu geliyo demeye başladı alışamıyorum dedim bazen yat kalkma dedi
saatini kurmamışsın bende sana kıyamıyorum dedi tek istediği kalkmamdı öperek yolcu etmemdi 5 ay oldu alıştım ondan önce kalkıp kahvaltısını hazırlarım gülüşerek mutlu mesut güne başlarız hem erken kalktığım için bütün gün bana kalıyo sende alışırsın zamanla eşin yapamayacağın şeyler istememiş senden

Evet belkide öyle.Ama emin olun evde kaldım kalanı ben huysuzlaştım cancağızım bana katlanıyor bazen acımam geliyor:KK66:
Aranızdaki çekim gücü iyiyse arkadasım elbette elinden gelenin en iyisini yap.
Çünkü karşılıgını sevgi olarak alıyorsun..
Ama almayanların bile almak için yaptıkları işlerin bir kısmı eksik olunca karşısında şikayet eden bir koca varsa boşuna ugraşmasın elinden geldiği kadarı ile yapsın nasıl olsa şikayetçi ha öyle ha böyle

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Öyle olur mu ya, çalışmasan kalkman gerekmese bile o senin eşin tüm gün senin için evi için çalışıyor sen de burada kahvaltı uğurlama muhabbeti yapıyorsun. Olmaz ki.. Adaletli ol. Sen işe giderken onun yan gelip yattığını bir hayırlı işler demediğini düşün.. Öğrenirsin Zamanla. Erkeklerin istisnasız hepsi bayılır kahvaltı olmasa bile güzel öpücükle uğurlanmaya hayırlı işler işin rast gitsin denmesine. Ben lohusayken bile kalkıp uğurluyordum tüm gece uyumama rağmen. Saygıdır bu.
ne kadar saygı gösterirsen o kadar saygı görürsün bilmeyene bile davranışlarınla öğretirsin saygıyı. Ben sabah ondan önce okula gittiğim Zaman bile onun içine sinmezdi öyle yatmak ya geçirirdi ya durağa kadar beraber yürürdük..

Neyse konu sahibesi kendine madem bir yol çizdin amacın evliligini güzel hale getirmek neyi yapıp neyi yapmayacagını bizden daha iyi biliyorsun dogal olarak..

Bir de böyle dene bakalım..
Üstüme düşeni yapıp hakkımı savunabilme yetkisine sahip olmak istiyorum hepsi bu

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???

çalışmıyormuşsunuz zaten...ne güzel sonra vurur kafayı uyursunuz...eşinizinkiler sonu gelmeyen istekler gibi gelmedi bana

Şu çalışmayan ve çocuksuz kadın rahatlığına içten içe çok imreniyorum. yahu zaten akşama kadar evdesiniz. istediğiniz kadar uyuyorsunuz. arta kalan zamanlarınızda bol bol evlilik programlarına sarıyorsunuz. eşinizi gördüğünüz zaman kısıtlıyken zahmet edip bi kalkıverin yahu. bizim evde kahvaltıları %90 eşim hazırlar h.içleri. çünkü kendisi geç çıkıyor. h içi de benim içimden geliyor ben hazırlıyorum. bunun hizmetkar ruhlulukla bir ilgisi yok. ilişkiniz için birbirinize özverili olmanız gerekir diye düşünüyorum. şahsen ben her sabah işe gitsem ve yatakta ölü gibi uyuyan bi eşim olması benim de sinirimi bozardı.

:KK62:
O konulara girersek hiç çikamayiz zaten..ama söyledikleri birbirine uymayinca bnde napcagmi şaşirdim burda paylasmasaydim aksama kadar düsünüp dolup aksamda ona bi güzel tavır yapardim afiyetle yerdi
:KK70:
tatlı dil çözer her şeyi,ama baştan ipleri de sıkı tutmak lazım tabi.

Back