- 30 Aralık 2009
- 22.931
- 89.469
- 1.123
- Konu Sahibi Youlost2224
Eşim geçen hafta aramızda çıkan ufak bir sürtüşmede bana hemen ''ben iyi adamım, bak bunları bunları yapıyorum, seni memmun etmek için elimden geleni yapıyorum, hatta üzerime vazife olmayan işleri bile '' derken lafı agzına tıkamıştım
Hayırdır üzerine vazife olmayan tek görev çocuk dogurmak, çocuk emzirmek,regl olmak dedim onun dısında sen de insansın ben de
Benden 250 gram fazla olan bir et parçasının sana kattıgı fazlalık ne ki demiştim dumura ugramıştı :)))
Şart aslında kimi zaman..
Düşünüyorum sürekli poh pohlasam sanırım eksik yaptıgım bir işi dillendirebilecek kapasitede gayet bir türk erkegi..
Genel prototip yani hatunlar yetiştirilme tarzları aynı hemen hemen hepsinin, annesi neyi nasıl yapıyorsa sizden de onu beklerler..
Çogu gösterip zamanı gelince aza kanaat et dediginde hemen alırsın eleştiriyi..
Kaldırmayın munsaip yerlerini, indirmesi imkansız hale gelebilir
Hayırdır üzerine vazife olmayan tek görev çocuk dogurmak, çocuk emzirmek,regl olmak dedim onun dısında sen de insansın ben de
Benden 250 gram fazla olan bir et parçasının sana kattıgı fazlalık ne ki demiştim dumura ugramıştı :)))
Şart aslında kimi zaman..
Düşünüyorum sürekli poh pohlasam sanırım eksik yaptıgım bir işi dillendirebilecek kapasitede gayet bir türk erkegi..
Genel prototip yani hatunlar yetiştirilme tarzları aynı hemen hemen hepsinin, annesi neyi nasıl yapıyorsa sizden de onu beklerler..
Çogu gösterip zamanı gelince aza kanaat et dediginde hemen alırsın eleştiriyi..
Kaldırmayın munsaip yerlerini, indirmesi imkansız hale gelebilir