- 30 Aralık 2009
- 22.931
- 89.464
- 1.123
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Çok güzel yazmış, beğendim gerçekten.https://o nedio.com/haber/-erkegi-memnun-ettigin-olcude-yasama-imtiyazi-elde-edersin-itiraz-ediyoruz--634169
linkte o ve n yi birleştirip kopyalasana Kontes ben bayıldım bu manifestoya
Arkadaslar eşim arkadaslarından koparmıyor evde beraberken pekte iyi vakit geçiremiyoruz ayrıca genç ve güzel biri olmama ragmen eşim başkalarına bakıyor henüz bebeğimiz yok ama inanın çok soğuyorum düşündükçe tiksiniyorum başka kadınlara bakmasi çok ağırıma gidiyor ne yapmalıyım
Öfff erkek dır dırı da hiç çekilmiyor.arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Cinsellikte bile erkegin doyum noktası daha muhim kültürümüzde be adam olacak kız hatta dunya geneli böyle bir durum söz konusu.Kadın çalışmıyor adamda kahvaltı yapmıyor başlarda da sen yat uyu diyen adam sonra bir naz bir niyaz, ilgi istiyor da ilgi istiyor, e akşam görsün o ilgiyi ya da kadın da istiyor ilgi iltifat poh poh, acaba sahip mi bunlara
''o kadın da yalnız kalmaktan korktuğu için çok uzun bir süre katlandı bu adama. ama yalnız kalsak ne olur? yani daha kötü ne olabilir?'''https://o nedio.com/haber/-erkegi-memnun-ettigin-olcude-yasama-imtiyazi-elde-edersin-itiraz-ediyoruz--634169
linkte o ve n yi birleştirip kopyalasana Kontes ben bayıldım bu manifestoya
Iyi oldu bunu yazdigin. Vallahi konu sahibi önce o seni memnun etsin. O sana istediği değeri verene kadar sende ona değer verme;-)Alınız
Konu sahibinin bir önceki konusu,bu kız da ilgi istiyor, adam evliliğin tüm sorumluluklarını yerine getirmişte kadının sabah kahvaltı hazırlaması eksik bi sanki
istisna diye benimkine diyorsan aldatmışlığı var para yemişliği varİnan coğu erkek böyle degil işte istisnalar çıkıyor arada bir
E tamam sende onun eksiklerini söyle o zaman bakalım ne oluyor? Adam da ego tavan. Biraz indir o egosunu yerlereNe yapsam birşeyleri eksik yetersiz gördüğü için bazen hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden salıveriyorum herşeyi o da güya herşeyin daha iyi olmasi için eksikleri belirttiğini söylüyor ama bu durum sıklasınca tatsızlasiyor bakalm bu mevzuyu sabahları arkadasların tavsiyeleri ile cözmeye caliscam umarım etkili olur ...
Ben çalışmıyorum daha doğrusu bazı sıkıntılardan dolayı çalışma hayatıma ara verdim ve eşime kahvaltı hazırlamayı görev edinmedim tabiki de ama ne bileyim Eki Görüntüle 1816778 hazırlamayınca rahatsız oluyorum sabahtan akşama kadar evdeyim zaten çocuğumuz henüz yok yorucu bir işimde yok ve mutlu oluyorum eşime kahvaltı hazırladığımda oda mutlu oluyor o mutlu olunca direkt bana yansıyor zaten mesela bu kahvaltı sofrasını hazırlamak 15 dk mı aldı ama gün boyu içim rahat edecek ne yiyo ne içiyo diye düşünmeyecem
Adına çok üzüldüm gerçektenistisna diye benimkine diyorsan aldatmışlığı var para yemişliği vargülüyorum şimdi çektiğim acıları unuttumda işte avunuyorum iyi yanlarını düşünüp
Neyse biz ne dersek diyelim buna kendi aile etrafımda dahil erkeklerin g.... kaldırmaktan vazgeçmeyiz gibi :)))))
Kızım 8 yasında eline minik bir bez veriyorum yapar mısın diyorum tamam anne diyor :))2 yaşındaki oğluma ev süpürtüyorum ben düşük ayara getiriyorum yerde ne varsa tek tek çektiriyo bende toz alıyorum kızı olanlara duyurulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?