Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Karşılıklı anlayıs muhim bence
Sırf kahvaltı hazırlanmadı, montu kendisine verilmedi diye memmuniyetsizlik belirtip azarlar nitelikte yapan bir eş için açıkçası ne yapıp ne yapmaması gerektigi konusundaki düşüncelerini hemcinslerime bırakıyorum.

Bana göre iş yapmak, kahvaltıyı hazır etmek çocuklarla ilgilenmek sadece bir kadının görevi değil..

Herkes elini taşın altına koyacak..

Alınız

Konu sahibinin bir önceki konusu,bu kız da ilgi istiyor, adam evliliğin tüm sorumluluklarını yerine getirmişte kadının sabah kahvaltı hazırlaması eksik bi sanki

Öfff erkek dır dırı da hiç çekilmiyor.

Cinsellikte bile erkegin doyum noktası daha muhim kültürümüzde be adam olacak kız hatta dunya geneli böyle bir durum söz konusu.

Erkek mesela orgazm olur ve sona erer hani kadının ne hissettigi pek muhim degildir.

Konu sahibesi için demiyorum bunları genel olarak sürekli bir memmun etmeye egilimli beklentiler var bizlere karşı..

Gün boyu,temizlik, yemek, çocuklar ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen bir kadın beynen ve bedenen yorgun oldugunda işte çalışıp eve gelen erkekler eşi ve çocukları tarafından kafasının şirilmesini istemiyor..

Çok yoruldum deyip eline kumanda alıp tv basına geçerek yatma saatine kadar olan ihtiyaçlarının karşılanmasını bekliyor

Kadın iki konuşsa ya da sırnaşsa bütün gün evdesin ne yapıyorsun ki ? diye bir soruyla bile muhatap ediliyor

Ne yapsam birşeyleri eksik yetersiz gördüğü için bazen hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden salıveriyorum herşeyi o da güya herşeyin daha iyi olmasi için eksikleri belirttiğini söylüyor ama bu durum sıklasınca tatsızlasiyor bakalm bu mevzuyu sabahları arkadasların tavsiyeleri ile cözmeye caliscam umarım etkili olur ...

https://o nedio.com/haber/-erkegi-memnun-ettigin-olcude-yasama-imtiyazi-elde-edersin-itiraz-ediyoruz--634169

linkte o ve n yi birleştirip kopyalasana Kontes ben bayıldım bu manifestoya
''o kadın da yalnız kalmaktan korktuğu için çok uzun bir süre katlandı bu adama. ama yalnız kalsak ne olur? yani daha kötü ne olabilir?'''
Bu cümleyi kağıda yazıp yutmayı düşünüyorum iyice sindirmek için :))

Alınız

Konu sahibinin bir önceki konusu,bu kız da ilgi istiyor, adam evliliğin tüm sorumluluklarını yerine getirmişte kadının sabah kahvaltı hazırlaması eksik bi sanki
Iyi oldu bunu yazdigin. Vallahi konu sahibi önce o seni memnun etsin. O sana istediği değeri verene kadar sende ona değer verme;-)

Ben çalışmıyorum daha doğrusu bazı sıkıntılardan dolayı çalışma hayatıma ara verdim ve eşime kahvaltı hazırlamayı görev edinmedim tabiki de ama ne bileyim hazırlamayınca rahatsız oluyorum sabahtan akşama kadar evdeyim zaten çocuğumuz henüz yok yorucu bir işimde yok ve mutlu oluyorum eşime kahvaltı hazırladığımda oda mutlu oluyor o mutlu olunca direkt bana yansıyor zaten mesela bu kahvaltı sofrasını hazırlamak 15 dk mı aldı ama gün boyu içim rahat edecek ne yiyo ne içiyo diye düşünmeyecem

E tamam sende onun eksiklerini söyle o zaman bakalım ne oluyor? Adam da ego tavan. Biraz indir o egosunu yerlere

Eline sağlık ne diyelim de konu sahibinin bir önceki konusunu okursan

istisna diye benimkine diyorsan aldatmışlığı var para yemişliği var gülüyorum şimdi çektiğim acıları unuttumda işte avunuyorum iyi yanlarını düşünüp
Adına çok üzüldüm gerçekten
Bak bir de iyi yanlarını düşünüp kendimizi teselli edip katlanıyoruz bir ton saçmalığa

Neyse biz ne dersek diyelim buna kendi aile etrafımda dahil erkeklerin g.... kaldırmaktan vazgeçmeyiz gibi :)))))

2 yaşındaki oğluma ev süpürtüyorum ben düşük ayara getiriyorum yerde ne varsa tek tek çektiriyo bende toz alıyorum kızı olanlara duyurulur :)

2 yaşındaki oğluma ev süpürtüyorum ben düşük ayara getiriyorum yerde ne varsa tek tek çektiriyo bende toz alıyorum kızı olanlara duyurulur :)
Kızım 8 yasında eline minik bir bez veriyorum yapar mısın diyorum tamam anne diyor :))

Oglum da olsa yaptırırdım

Hatta çalıştıgım için hafta sonu ev işini eşimle ben yapayım diye bekliyorum ahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…