- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.503
- 1.123
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Yerim onu ben :))
Bir önceki konusunu bilmiyorum araştırmadım tabiki de ona göre bu yorumu yaptım ve ama bir önceki konu mevzusu çıkmadan tepkiler yağdı.Neyse ben biraz gelenekçi bir aile yapısına ve kafaya sahibim galibaEline sağlık ne diyelim de konu sahibinin bir önceki konusunu okursan
valla benim içimden geliyor.istemsiz olarak pervane durumları bende anasından çok önemsiyoırum.böyle yapıp tekme yemeğe bayılan mazoşist olduğum için değil sevme şeklim böyle .ne kadar kızsam da kendime değiştiremedim kendimi.seninki entersan bi adam haydin cicim ayı bitti koş hizmetçiliğe diyor.erkeklerin topu evde oturan kadını hep yatıyor zanneder.kendileri iki kıç kıvırıp dünyayı yıktık zannederler.kadınların hepsi robottan sanki.
Karşılıgını aldıgın için mutlusun, yapıyorsun bu seni hoşnut ediyorsa elbette kimseye laf düşmez bu konuda..Bir önceki konusunu bilmiyorum araştırmadım tabiki de ona göre bu yorumu yaptım ve ama bir önceki konu mevzusu çıkmadan tepkiler yağdı.Neyse ben biraz gelenekçi bir aile yapısına ve kafaya sahibim galibaAma buda benim yaşam tarzı ve böyle mutlu oluyorum.Çalışma hayatım bittikten sonra kocamı da benide mutlu edecek ne varsa onları yapmaya çalışıyorum.Tabiki eşimde öyle sağolsun.Çünkü anladım ki insana kimseden fayda yok herkes başka şeylerin peşinde ve aynı hayatı paylaştığım insanla kısa süreli güzel bir vaktimiz bile bana dünyaları veriyor
Karşılıgını aldıgın için mutlusun, yapıyorsun bu seni hoşnut ediyorsa elbette kimseye laf düşmez bu konuda..
Ama şöyle bir gerçek var ki yuvayı yapan genelde dişi kuş denilir çünkü bu görev olarak sana zaten kız olarak dunyaya gözlerini açtıgın an yüklendi..
Yani verdigin kadarını ya alırsın ya da hiç alamazsın..
Sen bir erkek kadar kötü olabilme lüksüne ya da bir erkek kadar rahat olabilme lüksüne sahip degilsin..
Evet belkide öyle.Ama emin olun evde kaldım kalanı ben huysuzlaştım cancağızım bana katlanıyor bazen acımam geliyorKarşılıgını aldıgın için mutlusun, yapıyorsun bu seni hoşnut ediyorsa elbette kimseye laf düşmez bu konuda..
Ama şöyle bir gerçek var ki yuvayı yapan genelde dişi kuş denilir çünkü bu görev olarak sana zaten kız olarak dunyaya gözlerini açtıgın an yüklendi..
Yani verdigin kadarını ya alırsın ya da hiç alamazsın..
Sen bir erkek kadar kötü olabilme lüksüne ya da bir erkek kadar rahat olabilme lüksüne sahip degilsin..
Aranızdaki çekim gücü iyiyse arkadasım elbette elinden gelenin en iyisini yap.Evet belkide öyle.Ama emin olun evde kaldım kalanı ben huysuzlaştım cancağızım bana katlanıyor bazen acımam geliyor
Öyle olur mu ya, çalışmasan kalkman gerekmese bile o senin eşin tüm gün senin için evi için çalışıyor sen de burada kahvaltı uğurlama muhabbeti yapıyorsun. Olmaz ki.. Adaletli ol. Sen işe giderken onun yan gelip yattığını bir hayırlı işler demediğini düşün.. Öğrenirsin Zamanla. Erkeklerin istisnasız hepsi bayılır kahvaltı olmasa bile güzel öpücükle uğurlanmaya hayırlı işler işin rast gitsin denmesine. Ben lohusayken bile kalkıp uğurluyordum tüm gece uyumama rağmen. Saygıdır bu.arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Üstüme düşeni yapıp hakkımı savunabilme yetkisine sahip olmak istiyorum hepsi buNeyse konu sahibesi kendine madem bir yol çizdin amacın evliligini güzel hale getirmek neyi yapıp neyi yapmayacagını bizden daha iyi biliyorsun dogal olarak..
Bir de böyle dene bakalım..
Üstüme düşeni yapıp hakkımı savunabilme yetkisine sahip olmak istiyorum hepsi bu
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
İnşallah muhaffak olursun ne diyelim ki birde böyle dene bakalım daha yolun başındasınız aldatma, şiddet ,hakaret yoksa tolere edilebilir diye düşünüyorumÜstüme düşeni yapıp hakkımı savunabilme yetkisine sahip olmak istiyorum hepsi bu
O konulara girersek hiç çikamayiz zaten..ama söyledikleri birbirine uymayinca bnde napcagmi şaşirdim burda paylasmasaydim aksama kadar düsünüp dolup aksamda ona bi güzel tavır yapardim afiyetle yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?