- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 32
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Evet bak alternatif çözümler üret kadınlar üretici olmalı her sorunda altından kalkmayı becerebilmeli
Aslnda balli süt yapablirim ona bayilir
ir şey yapıp çıtayı yükseltme eşinde arsızlık sezdim.arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Maşallah süpersiniz darisi bize artik gercekten kulağa hoş geliyorİşte sen bende bunlar yok desen,eşin senin istediklerinde bende yok derse olmaz ki. Şu bi gerçek kadınlar daha rahat uyum sağlıyorlar. Sen eşine pozitif yaklaş değişecektir. Ben 4 yıldır evliyim ilk senem hep kavgayla geçti. Aynı senin gibi eften püften. Sonra kızım oldu bi süre o dönem bunalımı vesaire toplam 2 yıl eziyetti. Sonra dedim ki böyle hayat geçmez ne yapmalı. Şimdi eşime çok naif davranıyorum. Sabah kahvaltı hazırlıyorum işe öpüp gönderiyorum,ben düzeldikçe o düzeldi. Uyarıcaksam en uygun Zaman'da tatlı dille söylüyorum. Onu suçlayıcı konuşmuyorum vesaire ve gerçekten son 2 senem ara ara tabi ki kavgalar olsa da çoğu Zaman çok mutluyuz evde. Hatta 2. Çocuk niyetine girdik düşün :)
tam ayni durumdayiz aslinda .. Çok etkişi oldu arkadaslar herkese tesekkürlerBenım esımde kahvaltı yapmaz ama sakayla karısık ıma etmıstı snra kalktım bır dnem kahvaltı hazrladım snra kendı ıstemedı kahvaltı yapacagıma bes dk daha uyurum hazrlama dedı :) kahvaltı olsun olmasn her sabah uyanırım yatakta otrup hazrlanmasını ızlerm gderken ceketıını gıydırıp hayırlı ısler deyı ylcu ederım snra gelır uyurum... uc yıllık evlıyım onu yolcu etmedgım gunler bır elımın parmakları kadar etmez bence kahvaltı hazrlamasan bıle uyanık ol o hazrlanrken zaten yavas yavas duzenınız yerıne otrur zamanla
tam ayni durumdayiz aslinda ..Benım esımde kahvaltı yapmaz ama sakayla karısık ıma etmıstı snra kalktım bır dnem kahvaltı hazrladım snra kendı ıstemedı kahvaltı yapacagıma bes dk daha uyurum hazrlama dedı :) kahvaltı olsun olmasn her sabah uyanırım yatakta otrup hazrlanmasını ızlerm gderken ceketıını gıydırıp hayırlı ısler deyı ylcu ederım snra gelır uyurum... uc yıllık evlıyım onu yolcu etmedgım gunler bır elımın parmakları kadar etmez bence kahvaltı hazrlamasan bıle uyanık ol o hazrlanrken zaten yavas yavas duzenınız yerıne otrur zamanla
aynen ben çok karamsarim o da ayri bi konuEvet bak alternatif çözümler üret kadınlar üretici olmalı her sorunda altından kalkmayı becerebilmeli
Eşim en son bu şekilde üst üste memnuniyetsizlik belirttiğinde, kendisine kapıyı göstermiştim. Tabi bunu yaparken maddi güvencem vardı. Yani çekip gitse, hayatımı idame ettirebilecek seviyedeydim. Ben stresli bir işte çalışıyorum ama yine de evimin bütün işini kendim yaparım. Yemeğimi, temizliğimi ve diğer şeyleri eksiksiz yaparım. Buna rağmen eşim memnuniyetsizlik belirttiğinde, istediğin zaman gidebilirsin, kendine yeni bir hayat kurabilirsin demiştim. Bunu blöf olarak söylemedim. Ciddiydim. Eşim ciddiyetimi gördü ve kendine çeki düzen verdi. Böyle bir rest çekecekseniz, maddi ve manevi olarak herşeye hazırlıklı olmanız gerekir.arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Bir erkegi hep memmun etmeye endeksli hayatlarımız var
Acaba bir erkek evde yatsa ya da işe daha geç gitse eşi erken gitmiş olsa aynı atarı kocalarına yapabilir mi ?
yok be canım onlarda mennun etmek için didiniyorlar görmüyoruz gerçekten.eşim izinli şu an evde sabahları beni yolcu eder çocukların kahvaltsını hazırlar uyarılarını yapar.ama bana sorsan yardım etmez öle yatar kanepede düşünüyorum bazende yaptıklarını görmüyorum gözüm hep yapmadıklarında.Bir erkegi hep memmun etmeye endeksli hayatlarımız var
Acaba bir erkek evde yatsa ya da işe daha geç gitse eşi erken gitmiş olsa aynı atarı kocalarına yapabilir mi ?
İnan coğu erkek böyle degil işte istisnalar çıkıyor arada biryok be canım onlarda mennun etmek için didiniyorlar görmüyoruz gerçekten.eşim izinli şu an evde sabahları beni yolcu eder çocukların kahvaltsını hazırlar uyarılarını yapar.ama bana sorsan yardım etmez öle yatar kanepede düşünüyorum bazende yaptıklarını görmüyorum gözüm hep yapmadıklarında.
İş yerinde ne çıkıyor? Bir de işi ne masabaşıysa yine de yanına bir peynir ve kuruyemiş falan koyabilirsin.Tsk ederim iyi fikir ama eminim kabul etmez işyerinde çikiyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?