Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

b
ir şey yapıp çıtayı yükseltme eşinde arsızlık sezdim.

Maşallah süpersiniz darisi bize artik gercekten kulağa hoş geliyor

tam ayni durumdayiz aslinda .. Çok etkişi oldu arkadaslar herkese tesekkürler

tam ayni durumdayiz aslinda ..
Evet bak alternatif çözümler üret kadınlar üretici olmalı her sorunda altından kalkmayı becerebilmeli
aynen ben çok karamsarim o da ayri bi konu

ben çalışıyorum kahvaltı falan istemez eşim ağzımda büyüyor yiyecekler der.ama her sabah bu gün hava nasıl ne giyeyim bu gömlek olmuşmu bu ayakkabıyımı giysem gibi muhabbetler yapar ve ilgi beklediğini biliyorum bende destek olurum şunu giy bunu giy diye bayılır tabiri caiz ise.

sende ilgilen sabahları öp kokla sırtını sıvazla işin gücün rast gitsin de yeterli olacaktır.samimi bir uğurlama herşeye bedel etrafında pervane olmana gerek yok.

bebek olduktan sonra 9.5 aylik bikac defa anca hazirladim kahvalti aslinda hazirladigim zaman sicak bi cay kizartilmis ekmekler ve sabah haberleri.. hosuna gidiyor evde kahvalti yapmak gibisi yok diyor.bebekten once bazen hazirla derdi bazen hazirlama bosver uyuycam bazende sitem ederdi..ben kalkabildigim zamanlarda hazirlardim bazen hic hazirlamazdim.uyanirsam hazirlamasamda ugurlardim bazen de haberim olmazdi gittigine.bence alistirma hergun kahvalti hazirlamaya.arada kalk hazirla..hazirlama dediginde yat uyu..duruma gore idare et..bunu bir gorev olarak degil severek yap yoksa yuk oluyor insana..

Ben sabahın 5 buçuğunda kalkıyorum.. Kahvaltı yapmıştı gerçi ama ütüleneceklerini uyukluyorum kapıdan öpüp gönderiyorum..

ayy yüz versem benimkide kahvaltı hazırlamamı ister , bende çalışıyorum ama kendi igttikten sonra kalkıyorum yataktan
geçenlerde böyle bir laf söyledi bende ona ; geceleri kızla sen ilgilen bende deliksiz bir uyku çekip sabah sana kahvaltı hazırlayım ne dersin . dedim
yok aşkım yaa şaka yapıyorum dedi konu kapandı

Eşim en son bu şekilde üst üste memnuniyetsizlik belirttiğinde, kendisine kapıyı göstermiştim. Tabi bunu yaparken maddi güvencem vardı. Yani çekip gitse, hayatımı idame ettirebilecek seviyedeydim. Ben stresli bir işte çalışıyorum ama yine de evimin bütün işini kendim yaparım. Yemeğimi, temizliğimi ve diğer şeyleri eksiksiz yaparım. Buna rağmen eşim memnuniyetsizlik belirttiğinde, istediğin zaman gidebilirsin, kendine yeni bir hayat kurabilirsin demiştim. Bunu blöf olarak söylemedim. Ciddiydim. Eşim ciddiyetimi gördü ve kendine çeki düzen verdi. Böyle bir rest çekecekseniz, maddi ve manevi olarak herşeye hazırlıklı olmanız gerekir.

Bir erkegi hep memmun etmeye endeksli hayatlarımız var
Acaba bir erkek evde yatsa ya da işe daha geç gitse eşi erken gitmiş olsa aynı atarı kocalarına yapabilir mi ?

https://o nedio.com/haber/-erkegi-memnun-ettigin-olcude-yasama-imtiyazi-elde-edersin-itiraz-ediyoruz--634169

linkte o ve n yi birleştirip kopyalasana Kontes ben bayıldım bu manifestoya

Bir erkegi hep memmun etmeye endeksli hayatlarımız var
Acaba bir erkek evde yatsa ya da işe daha geç gitse eşi erken gitmiş olsa aynı atarı kocalarına yapabilir mi ?
yok be canım onlarda mennun etmek için didiniyorlar görmüyoruz gerçekten.eşim izinli şu an evde sabahları beni yolcu eder çocukların kahvaltsını hazırlar uyarılarını yapar.ama bana sorsan yardım etmez öle yatar kanepede düşünüyorum bazende yaptıklarını görmüyorum gözüm hep yapmadıklarında.

İnan coğu erkek böyle degil işte istisnalar çıkıyor arada bir

Bizde kim evden cikiyorsa evde kalanlar gideni yolcular
Esim kizim ben farketmez
Rituel oldu artik
Evde biri varsa asla anahtarla girilmez zile de basilmaz ( zil sesini sevmiyoruz nedense)
Kapi tiklatilir
Kucuk seyler belki ama evi yuva yapan otelden ayiran ayrintilar
Benim esimde sabah sabah kahvalti yapamayan tiplerdendi
Alisti simdi cok memnun
Cocukta okula gittiginden her sabah kahvalti yapiyoruz
Ocakta tıngırdayan caydanlik mis gibi cay sicak ekmek kimin hosuna gitmez ki

Bence ufak bi kahvalti hazirlayin 15 20 dakika erken kalkip yapin kahvaltinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…