- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Ay sen çok yaşa emiBen kışın bırak kapıdan uğurlamayı yorgandan ayağımı çıkartıp güle güle diyordumHatta ben gidiyorum diye beni uyandırıp uykumu böldüğü için çığırmışlığım var
Kocanı zamanla tanırsın, ne bekler ne ister hoşuna ne gider.. Mükemmeli yakalamak her zaman iyidir gibi bir kaide yok bence evlilikte. Bazen kocan kahvaltı hazırlamasan da onu öperek göndermeni ister, bazen o eve gelirken süslenmiş püslenmiş mutlu bir şekilde onu karşılamanı ister.
Ay sen çok yaşa emiayağınlamı bayat ediyosun çok iyiymiş çok güldüm vallahi
Ayyyyy çığlık attım yeğen vardı yanıma koştu o dereceahaha aynen canım ayağımla bay bay ediyorumGenelde ben yorganın içinde uyurum kafam filan. hemen baş parmağımı gösterip bay bay der uyumaya devam ederim
Ay sende kendimi gördüm resmenn.kocamda sabah işe giderken öper koklar bende ne uyandırıp raatımı bozuyon diye ağzına ederim :)Ben kışın bırak kapıdan uğurlamayı yorgandan ayağımı çıkartıp güle güle diyordumHatta ben gidiyorum diye beni uyandırıp uykumu böldüğü için çığırmışlığım var
Kocanı zamanla tanırsın, ne bekler ne ister hoşuna ne gider.. Mükemmeli yakalamak her zaman iyidir gibi bir kaide yok bence evlilikte. Bazen kocan kahvaltı hazırlamasan da onu öperek göndermeni ister, bazen o eve gelirken süslenmiş püslenmiş mutlu bir şekilde onu karşılamanı ister. Bazen ters davranır alttan almanı ister bazen annesine sadece iyi davranmanı ister.
Zamanla her şey oturur inşallah, dert etme sen
Evet banlanmışKonunun sahibi gitmiş .
hertain sen çok zeki birisin demeki kocan seni cook seviyoesun sende kocanı cok sviyorsun.benimde eşim mükemel biri hemde cok mukemel ona ne yapsam az her sey ona feda olsun onun için uykusuz da kalrım .. ben hergun ayaklarını yıkıyorum her şeyini ben yapıyorum oda benim hic bir zaman bir dediğimi iki etmedi Allah ondan razı olsun..sizdende razı olsun HERTAİN cok sekersin
en büyük fantazim benim.fantazi diyorum çünkü evde ayak yıkamaya
en büyük fantazim benim.fantazi diyorum çünkü evde ayak yıkamaya uygun leğen yok.biri cok büyük biri de delik zaten......
Şaka bi yana bravo eşinize de yani sakatlık hastalık neyse de hergün paçasıni sıyırıp ayağını yıkıyor musunuz gerçekten. Ay ben yemeği çamaşırı zor yetistiriyom. .eşim duymasın lutfenen büyük fantazim benim.fantazi diyorum çünkü evde ayak yıkamaya uygun leğen yok.biri cok büyük biri de delik zaten......
Şaka bi yana bravo eşinize de yani sakatlık hastalık neyse de hergün paçasıni sıyırıp ayağını yıkıyor musunuz gerçekten. Ay ben yemeği çamaşırı zor yetistiriyom. .eşim duymasın lutfenVallahi benimkide duymasın şaka şaka.
Bende ev işine zor yetişiyorum işim yok gücüm yok çocuk yok yok yok ona rağmen anca akşamları kahvemi yapıp ayaklarımı uzatıyorum eşimde yorgun olunca ayaklarına masaj yapıyorum.Masaj yapmakta denmez mıcıklıyorum sinir ederse ara ara çimdiriyorum yada huylandırıyorum
Ayy bu yazı ne hale geldi böyle kutu içinde kutu
Canım kutu içinde kutu oldu alıntı yaparken o yüzden onu dedim yanlış anladınNiye canım gerçek de olabilir yani.herkesin özel hayatı sonuçta. Ben öyle şeyleri hiç eleştirip kucumsemem.
Hayır bir erkeğin hoşuna gidiyor böyle şeyler. Esprisi bile böyle bir keyiflendiriyor onları nedense.esim hayatta (şişe çekmek deriz biz bardağı ısıtıp sırt vakumlanir gibi olur deyim) bu deyimi bilmez.annesi falan da çalışıyormuş. Ne buldular yeyin giymisler. Ama geçen televizyonda yaşlı bir teyzeyi bir amcaya şişe çekiyordu.bana diyoki sakadan "söyle bir karım olmadı. Adama bak ohhhhh,her gün sıkma yiyo dur bu dede simdi.karisi böyle bakarsan adam tabi bu yasa kadar yaşar" bla bla.......
Sıkma yapamayan bir birey de değilim hani. Ama içgüdüsel olarak mı ne b8z nasıl ilgi bekliyorsa onlar da ilgi bekliyor. Ama b7nu herzamanki gibi öküzce bekliyorlar. Bizim gibi opuleyim sevilim kedi gibi ihhhhh kesmiyor onları
orkide yas kacen büyük fantazim benim.fantazi diyorum çünkü evde ayak yıkamaya uygun leğen yok.biri cok büyük biri de delik zaten......
Şaka bi yana bravo eşinize de yani sakatlık hastalık neyse de hergün paçasıni sıyırıp ayağını yıkıyor musunuz gerçekten. Ay ben yemeği çamaşırı zor yetistiriyom. .eşim duymasın lutfen
Canım kutu içinde kutu oldu alıntı yaparken o yüzden onu dedim yanlış anladınVe sana sonuna kadar hak veriyorum.Hep ben hep ben dersek Biz olamayız.Hep biz hep biz dersek benliğimizden ödün veririz.Aman elimi alıştırmayayım dersem çok büyük bencillik etmiş olurum zaten evdeyim zor işim ve çocuğumda yok hakmı yani işe giden adama kahvaltı hazırlamamak.Rahatsız oluyosam sorunlarım sevmiyosam aşık değilsem bişeyleri kurtarmaya çalışmasam yanında 1 dk bile durmam kahvaltısınıda hazırlamam ne o benimle zaman kaybetmesin bende onla kaybetmeyeyim ne o benim hakkımda girsin nede ben onun hakkına!!!
orkide yas kac
Cidden nasil becerdin? Orjinal olmuş;-)Ayy bu yazı ne hale geldi böyle kutu içinde kutu
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Cidden nasil becerdin? Orjinal olmuş;-)
Yok canım benim yanlış anlamadım. Öyle dediğini anladım zaten. Canım derken sana seslenmistim
30 neden sordunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?