Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Ben kışın bırak kapıdan uğurlamayı yorgandan ayağımı çıkartıp güle güle diyordum Hatta ben gidiyorum diye beni uyandırıp uykumu böldüğü için çığırmışlığım var

Kocanı zamanla tanırsın, ne bekler ne ister hoşuna ne gider.. Mükemmeli yakalamak her zaman iyidir gibi bir kaide yok bence evlilikte. Bazen kocan kahvaltı hazırlamasan da onu öperek göndermeni ister, bazen o eve gelirken süslenmiş püslenmiş mutlu bir şekilde onu karşılamanı ister. Bazen ters davranır alttan almanı ister bazen annesine sadece iyi davranmanı ister.

Zamanla her şey oturur inşallah, dert etme sen

Ay sen çok yaşa emiayağınlamı bayat ediyosun çok iyiymiş çok güldüm vallahi

Yok canım öyle kavaltı ile falan ilgili bişey deil bu.kocanın erkeklik damarı tutmuş.ara ara gelirler öyle ciddiye alma.çocuk mu bu kavaltı hazırlıcan hergün yollıcan.başının çaresine baksın popaca alsın simit çay yesin.alıştırma hiç.he hafta sonu kocan evdeyken hazırlamazsan ozaman olmaz tabi.ama bi ceket için laf etmek yok kontol mu ediyosunlar bunlar damar tutmasından.ciddiye alma dönemseldir geçer.he kocacım de geç.

Ay sende kendimi gördüm resmenn.kocamda sabah işe giderken öper koklar bende ne uyandırıp raatımı bozuyon diye ağzına ederim :)

en büyük fantazim benim.fantazi diyorum çünkü evde ayak yıkamaya uygun leğen yok.biri cok büyük biri de delik zaten......

Şaka bi yana bravo eşinize de yani sakatlık hastalık neyse de hergün paçasıni sıyırıp ayağını yıkıyor musunuz gerçekten. Ay ben yemeği çamaşırı zor yetistiriyom. .eşim duymasın lutfen

Ayy bu yazı ne hale geldi böyle kutu içinde kutu

Niye canım gerçek de olabilir yani.herkesin özel hayatı sonuçta. Ben öyle şeyleri hiç eleştirip kucumsemem.

Hayır bir erkeğin hoşuna gidiyor böyle şeyler. Esprisi bile böyle bir keyiflendiriyor onları nedense.esim hayatta (şişe çekmek deriz biz bardağı ısıtıp sırt vakumlanir gibi olur deyim) bu deyimi bilmez.annesi falan da çalışıyormuş. Ne buldular yeyin giymisler. Ama geçen televizyonda yaşlı bir teyzeyi bir amcaya şişe çekiyordu.bana diyoki sakadan "söyle bir karım olmadı. Adama bak ohhhhh,her gün sıkma yiyo dur bu dede simdi.karisi böyle bakarsan adam tabi bu yasa kadar yaşar" bla bla.......

Sıkma yapamayan bir birey de değilim hani. Ama içgüdüsel olarak mı ne b8z nasıl ilgi bekliyorsa onlar da ilgi bekliyor. Ama b7nu herzamanki gibi öküzce bekliyorlar. Bizim gibi opuleyim sevilim kedi gibi ihhhhh kesmiyor onları

Canım kutu içinde kutu oldu alıntı yaparken o yüzden onu dedim yanlış anladınVe sana sonuna kadar hak veriyorum.Hep ben hep ben dersek Biz olamayız.Hep biz hep biz dersek benliğimizden ödün veririz.Aman elimi alıştırmayayım dersem çok büyük bencillik etmiş olurum zaten evdeyim zor işim ve çocuğumda yok hakmı yani işe giden adama kahvaltı hazırlamamak.Rahatsız oluyosam sorunlarım sevmiyosam aşık değilsem bişeyleri kurtarmaya çalışmasam yanında 1 dk bile durmam kahvaltısınıda hazırlamam ne o benimle zaman kaybetmesin bende onla kaybetmeyeyim ne o benim hakkımda girsin nede ben onun hakkına!!!

orkide yas kac

Yok canım benim yanlış anlamadım. Öyle dediğini anladım zaten. Canım derken sana seslenmistim

30 neden sordunuz ki

vallahi ben sadece sekerpare yapiyorum.
isteyenler yahut ihtiyac duyanlar icin tarifi: https://www.instagram.com/p/3s6iXhhevL/

konunuza gelirsek...

esinizin bu ara sinirleri bozuk olabilir; belki is ile ilgili, belki ailevi yahut sihhat veyahut arkadaslar ile ilgili bir konudan... munferit algilamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…