hepinize teşekkür ederim arkadaşlar valla bekliyoruz işte.henüz öyle doğum sancısı diyebileceğim bi ağrı yok.günlük ped koydum damla damla çok az lekelenme oluyor.annemde bi saat sonra gelmiş olacak.gamzecim belkide dediğin gibi olur.aslında biz rahattık ama dün doktor bizi paniklendirdi.bizde nolur nolmaz diye annemi çağırdık.normal doğum yapmayı çok istiyorum.şimdi yaptım yaptım bi hafta 10 gün sonra neredeyse 4 kilo olur o zamanda normal yapamam.herşeyin hayırlısı olsun tabi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi kaç güne doğururmuşum şoktayım !!!
- Konu Sahibi genciza
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bugün rutin kontrole gittik ve ilk kezde çatı muayenesi yapılacaktı.önce ultrasona girdim bebeğim 3500 kilo olmuş suyu falanda iyimiş.sonra kaçınılmaz çatı muayenesi oldum çok fazla canım yanmadı ama doktor "ooo çocuk inmiş açılman bile var dedi"elini çıkardığında kan bulaşmıştı eline.2 cm açılmam olmuş :1shok: şok oldum resmen elim ayağıma dolaştı daha günüm var diye rahattım.nst ye girdim az sancı çıktı ama doktor bi kaç güne doğurursun dedi.eve geldikten sonrada biraz daha lekelenmem oldu çok korktum doktoru aradım normal dedi bi iki gün bile sürebilirmiş.ama çatı muayenesinden sonra hem kasılmalarım arttı hemde adet ağrısı çekiyorum.bu gelen kan nişanmıydı acaba ?? daha günüm var diye annemi çağırmamıştım apar topar çağırdım yarın geliyor istanbuldan.çok heyecanlıyım kızlar hepinizin duasını bekliyorum herşey yolunda gider umarım.
ne güzel canim yha ..keske banada öyle dese:lepi:
hadi bakam hayirlisi ..
İnşallah tez zamandan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Geçen hafta pazartesi çatı muayenesi oldum 1 cm açılmam varmış büyük ihtimalle bu haftasonuna bu iş olur dedi doktorum, muayeneden sonra 2 gün kanamam oldu. Çok umutlandım, 2 gün sonra doktorumun isteği ile nst'ye girdim hiç kasılmam yokmuş. Bu hafta pazartesiye tekrar çağırdı nst'de birşey çıkmayınca, çatı muayenesi gene aynı idi 1 cm açılık vardı, kanama olmadı bu sefer, aşağıya da inmemiş kerata bakalım ne zaman gelecek..Sıcaklarda beklemek çok zor, ama herşey sağlıkla dünyaya gelmeleri için...
K
KüçükAnne_
Ziyaretçi
İnşallah tez zamandan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Geçen hafta pazartesi çatı muayenesi oldum 1 cm açılmam varmış büyük ihtimalle bu haftasonuna bu iş olur dedi doktorum, muayeneden sonra 2 gün kanamam oldu. Çok umutlandım, 2 gün sonra doktorumun isteği ile nst'ye girdim hiç kasılmam yokmuş. Bu hafta pazartesiye tekrar çağırdı nst'de birşey çıkmayınca, çatı muayenesi gene aynı idi 1 cm açılık vardı, kanama olmadı bu sefer, aşağıya da inmemiş kerata bakalım ne zaman gelecek..Sıcaklarda beklemek çok zor, ama herşey sağlıkla dünyaya gelmeleri için...
canım aynı durumdayız senle bendede bir cm lik açılma var ve bugun tam 40 hafta oldum . doktorum bebeğimin bası birazdaha inse aşağı suni sancı verebileceğini söyledi ama şuanda veremem dedi.bakalım yarın ne olucak .:teytey:
canım aynı durumdayız senle bendede bir cm lik açılma var ve bugun tam 40 hafta oldum . doktorum bebeğimin bası birazdaha inse aşağı suni sancı verebileceğini söyledi ama şuanda veremem dedi.bakalım yarın ne olucak .:teytey:
Hadi bakalım hayırlısı bu senenin ufaklıkları biraz nazlı galiba :1rolleyes: Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..a.s.
kızlar bugün rutin kontrole gittik ve ilk kezde çatı muayenesi yapılacaktı.önce ultrasona girdim bebeğim 3500 kilo olmuş suyu falanda iyimiş.sonra kaçınılmaz çatı muayenesi oldum çok fazla canım yanmadı ama doktor "ooo çocuk inmiş açılman bile var dedi"elini çıkardığında kan bulaşmıştı eline.2 cm açılmam olmuş :1shok: şok oldum resmen elim ayağıma dolaştı daha günüm var diye rahattım.nst ye girdim az sancı çıktı ama doktor bi kaç güne doğurursun dedi.eve geldikten sonrada biraz daha lekelenmem oldu çok korktum doktoru aradım normal dedi bi iki gün bile sürebilirmiş.ama çatı muayenesinden sonra hem kasılmalarım arttı hemde adet ağrısı çekiyorum.bu gelen kan nişanmıydı acaba ?? daha günüm var diye annemi çağırmamıştım apar topar çağırdım yarın geliyor istanbuldan.çok heyecanlıyım kızlar hepinizin duasını bekliyorum herşey yolunda gider umarım.
cnm hakkında hayırlısı çok fazla sabırsızlandırmadan kucaklarsın bebişini inş. ben de önümüzdeki cmts çatı muayenesi olucam , geçtiğimiz pazartesi bir bakim dedi çok korkuyorum dokunduğu anda çığlığı basıyorum, bakamadı cmts ye kaldı.. napıcam ben yaa .. ben mi çok hassasım acımadı mı muayene esnasında.. benim çook acıdı
cnm hakkında hayırlısı çok fazla sabırsızlandırmadan kucaklarsın bebişini inş. ben de önümüzdeki cmts çatı muayenesi olucam , geçtiğimiz pazartesi bir bakim dedi çok korkuyorum dokunduğu anda çığlığı basıyorum, bakamadı cmts ye kaldı.. napıcam ben yaa .. ben mi çok hassasım acımadı mı muayene esnasında.. benim çook acıdı
canım bende çok tedirgindim aslında korka korka gittim ama mecbur yaptırmam gereken bişeydi.ama düşündüğüm gibi olmadı yani az canın yanıyor tabi kendini kastığın için ama öyle abartılacak bi durum değil.doktorumda bayandı onun rahatlığıda vardı bende.eline eldiven geçirip sanırım 3 parmağıyla kontrol etti zaten 5-10 sn. falan sürdü.sağolsun çok hassas davrandı.korkma kendini kasma rahat ol yeter.