Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir insan nasıl sosyalleşebilir? (sosyal medya dışında) sosyal medyaya güvenim yok ordanda arkadaşlık kurmak istemem zaten. Buarada yurtdışında yaşıyorum, öyle hob iyerleri flanda yok koronadan dolayı. Sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz siz
Bir insan nasıl sosyalleşebilir? (sosyal medya dışında) sosyal medyaya güvenim yok ordanda arkadaşlık kurmak istemem zaten. Buarada yurtdışında yaşıyorum, öyle hob iyerleri flanda yok koronadan dolayı. Sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz siz
Maalesef bu durumda pek mümkün değil. Kitap film vs vakit geçiriyorum. Kendimi oyalıyorum bir nevi hiç bir kurs açık değil. Spor salonları bile kapalı şu an. Zor ama bir süre böyle idare etmeliyiz, yapacak bir şey yok.
Sen ben o sosyalleşmiyorsak, sokakta ayağı yanmış gibi gezenler kimler acaba?
Neyse efendim, sosyalleşmek illa ki dialog kurmak değildir.
Nerede olduğunuzu bilmesem de yürüyüş alanları, parkur, açık hava etkinlikleri vs vardır.
Takın maskenizi, karışın insanlarla.
Aynı anda aynı şeyi toplulukla yapıyor olmak da sosyalleşmenin bir çeşididir.
Böylelikle dialog da gelişir.
Yürüyüş parkurunda tanışıp evlendiğini bildiğim insanlar var benim yahu