- Konu Sahibi LittleQueen
Merhaba.Belki bu soru biraz saçma gelecek ama insan nasıl anlarki evliliğe hazır olduğunu? eyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrı kalmaya dayanamadığını, 7 gün 24 saat bir arada kalmak istediğini hissettiğinde
zaten "ben evlenmek istiyorum" diye tepinmeye başlıyorsun kaydirigubbakcemile3
basbaya
karsisina ne tür zorluk cikarsa ciksin vazgecmicenden emin olursa
sevdigine kavusmak icin can atiyosa o zaman hazirdir
:asigim:
O bende varda yine de bazen korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Bence hiç kimse evliliğe hazır olamaz hazır olduğunu zanneder, herkesten duyduğum ve gözlemlediğim bu kendinize ve nişanlınıza ne kadar güvenirseniz güvenin, tecrübe etmek başka bir şeydir, ve ne kadar çabalarsanız çabalayın evliliğin ilk üç yılı evliliğe uyum süreciyle, beklentilerle ve bunun getirdiği stresle ilgili olacak, ben mesela yemek yapmayı çok severim mutfağa girmek yeni tadlar denemek ve yaptığım yemekleri sunmak, ama hergün ve bir ömür mecburiyetten yemek yapmayı düşününce bile bunalıyorum, çünkü hiç yanlız kalmadım mecburiyetten yemek , ütü bulaşık temizlik gibi şeyleri yapmadım, sadece arada bir anneme yardım etmek için yaptım onun dışında eve giderim yemeğim hazır, ütü ne zaman yapılmış, giysilerim nasıl yıkanacak bilemem, sanırım ben bu anlamda evliliğe hazır değilim, (Bu arada temmuzda da düğünüm var nasıl olacak bilmiyorum) :uhm: :uhm: :uhm:
öyle ama insan bazen korkuyor yinede. :kedi: bilmiyorumkismilebende cok korkardim evlilikten..taaki bitanemi bulana kadar. o bendeki korkunun yerini sevgiyle doldurdu onu cok seviyorum artik hic korkmuyorum.. cünkü korktugum zaman onu yanimda görmek istiyorum..
bence evlenecegin adam sana yeterince anlayisla sevgiyle sefkatle hassasiyetle yaklastiktan sonra o duygu yerini daha güzel duygulara birakiyor