Bi gün patlayacagım ama dur bakalım...

mutedeyyin

Allah Var, Dert Yok..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
7.011
20
158
Selam kızlar...
Önceki konularıma bakarsanız eşimle aramda gecenleri okuyabilirsiniz.
Ben bi kaç günkü problemi anlatmak istiyorum size...

Eşim geçen cuma günü köye gitmek istedi.Oğlumuda götürecek.
Bende "götürme hava saguk, bayramda gidicez zaten" dedim. Ama gayet yumusaK bi sesle...
Oda " yok götürücem" falan demeye basladı.Israr edince , bende dayanamadım bagırdım.
"önceden böyle bi derdin yoktu, şimdi alıp alıp gidiyorsun.Sırf beni kızdırmak için.. " dedim..
Neyse biz tartışırken; Sofradaki meyve bıcagını aldı yine üstüme yürüdü.Bi kere daha yapmıstı.:36:
Oglum aglamaya basladı.Ben, onun yanına gitmeye calısıyorum, bırakmıyor.
Öküz işte, cocugun yanında yapma, küfür etme dedim bin kere ama Nato mermer kafa işte...

Neyse, akşamına yumusadı falan.Gerekmedikçe konusmuyorum ben ama o gayet iyi..
Sabah köye gitti, oğlanı götürmedi.
Geldi yine surat bi karış..

Sinir oluyorum ya , böyle kız gibi trip atmıyor mu?
Ya derdin neyse söyle, aptal.. Zaten her naneyi sen yemişsin, bide üste cıkma cabası yokmu?
Herkesle gayet güzel konusuyor, bana gelince agzından laf cıkmıyor..:50:

" bi sıkıntın mı var, noldu " diyorum,put gibi karsımda duruyor,sinir oluyorum artık ya :41:

Köyde kesin kurban için para istediler, istemeseler bile o atlar zaten hemen...
Para bulamyıncada surat beş karış..
Mecburmuyum bu suratı cekmeye ? :47:

Zor tutuyorum kendimi, bagırıp kırmamak için... :20:
YA SABIIIR, YA SABIIIR...

Son düzenleme:
bıçağı alıp üzerinize yürüyen, üstelik bunu ikinci kez yapan adam üçüncüde o bıçağı bir yerinize saplayabilir. korkmuyor musunuz? bence suratını asmasından daha hayati bir konu bu.

bıçağı alıp üzerinize yürüyen, üstelik bunu ikinci kez yapan adam üçüncüde o bıçağı bir yerinize saplayabilir. korkmuyor musunuz? bence suratını asmasından daha hayati bir konu bu.

Evet cok büyük bi konu hemde...
İlk yaptıgında cok korktum.. :5:
Ama ikinci defa yaptıgında blöf oldugunu anladım ve hiç takmadım.
Birşey yapmasına fırsatta vermezdim.
Ama hersey olabilirdi sonucta...
Onu zerre kadar takmıyorum, oglumun dengesi bozuluyor.
Bi neseli, bi kızgın, bi öfkeli..
Çocukta allak bullak bi durumda ...

allahım sen koru guselım kendıne dıkkat et su esler hangı mantıkla boyle yaparlar bız onların dusmanımızıyız
benım esımde sınır anlarında tabak canak kırar masayı asagı ındırır bole bı psıkopat:22:

allahım sen koru guselım kendıne dıkkat et su esler hangı mantıkla boyle yaparlar bız onların dusmanımızıyız
benım esımde sınır anlarında tabak canak kırar masayı asagı ındırır bole bı psıkopat:22:

ECmel'cim, düşmanları degiliz ama bizi ne olarak görüyorlar bilmiyorum..
Benim eşimde yapar sofrayı falan atar sinir..

Bıktırdı artık ya..
Ben iyiysem iyi, kötüysem kötü...
Sanki öecburum ben, onunla ii gecinenmye...

ECmel'cim, düşmanları degiliz ama bizi ne olarak görüyorlar bilmiyorum..
Benim eşimde yapar sofrayı falan atar sinir..

Bıktırdı artık ya..
Ben iyiysem iyi, kötüysem kötü...
Sanki öecburum ben, onunla ii gecinenmye...
bu memlekette bu konuyla ılgılı muzdarıp cok kadın var sanırım kk ya geldıgımden berı kımı sessız kımı seslı yorum yaparak katılıyorum araya ama dedıgın gıbı bızler ıyıysek ıyıler onlar kotuluge bırebırler ama sorun bızdemı dıye bazende dusunuyorum aslında ama cozemıyorum gercekten nasıl ıyılık yapsam bı yerden patlak verıyo adam patlıyo bana ama sen dıkkat et kendıne ben urkttum bıcak fılan aman yarabbı su kucucuk mahsumların yanında olcak seylermı bunlar yaa benım oglum cıglık cıglıga aglıo sesının yukseltınce bende bu kadar cok dusunuyosunda madem uyuyana kadar sabret tartısma cıkarma dıyorum bu gıdısle evladım ıcın ayrılcam babasız kalmasın etmesın ıstıyodum ama yok gelecege bır psıkopat yetıstırmek ıstemıyorum aıle ıcınde huzursuzlugu gore gore gelecekte oda ole olcak dıe odum kopuyo neyı paylaşamıyolar acep kı

ne yazıkki bu modeller sen iyiysen iyi kötüysen çok daha kötü oluyolar...
çocuğun yanında bunların yaşanması hoş olmamış..
öncelikle bu konuda bi anlaş eşinle çocuğu korkutmasın..
bence seninde biraz dişini göstermenin zamanı gelmiş..
bu gidişle iyice sindirmeye çalışacak seni...

bu memlekette bu konuyla ılgılı muzdarıp cok kadın var sanırım kk ya geldıgımden berı kımı sessız kımı seslı yorum yaparak katılıyorum araya ama dedıgın gıbı bızler ıyıysek ıyıler onlar kotuluge bırebırler ama sorun bızdemı dıye bazende dusunuyorum aslında ama cozemıyorum gercekten nasıl ıyılık yapsam bı yerden patlak verıyo adam patlıyo bana ama sen dıkkat et kendıne ben urkttum bıcak fılan aman yarabbı su kucucuk mahsumların yanında olcak seylermı bunlar yaa benım oglum cıglık cıglıga aglıo sesının yukseltınce bende bu kadar cok dusunuyosunda madem uyuyana kadar sabret tartısma cıkarma dıyorum bu gıdısle evladım ıcın ayrılcam babasız kalmasın etmesın ıstıyodum ama yok gelecege bır psıkopat yetıstırmek ıstemıyorum aıle ıcınde huzursuzlugu gore gore gelecekte oda ole olcak dıe odum kopuyo neyı paylaşamıyolar acep kı

Bende bundan korkuyorum.
Çocugun bilinç altına yerlesecek, sonra oda babası gibi davranacak..
Onlar bize emanet sonucta.. en iyi şekilde yetiştirmek lazım...

Bende gittiği yere kadar itmeye calısıyorum ama gücüm kalmıyor bazen..
ne yazıkki bu modeller sen iyiysen iyi kötüysen çok daha kötü oluyolar...
çocuğun yanında bunların yaşanması hoş olmamış..
öncelikle bu konuda bi anlaş eşinle çocuğu korkutmasın..
bence seninde biraz dişini göstermenin zamanı gelmiş..
bu gidişle iyice sindirmeye çalışacak seni...

Canım, söylüyorum.Bak onun yanında yapma kötü söz söyleme diye...
Ama tınlamıyor, resmen kulak ardı ediyor.

Beni sindirmeye calısıyor cünkü, gecicide olsa bi iş buldum.
En azından onun eline bakmıyorum.Buda zoruna gidiyor herhalde.

Nasıl diş gösteririm, en ufak fikrim bile yok...
Cünkü az kendimi göstermeye , fikirlerimi dile getirsem, istemiyor.
İşine geleni dinliyor,cogu zaman dinlemiyor...

ne yapabilirim bilmiyorum :50:

Bende bundan korkuyorum.
Çocugun bilinç altına yerlesecek, sonra oda babası gibi davranacak..
Onlar bize emanet sonucta.. en iyi şekilde yetiştirmek lazım...

Bende gittiği yere kadar itmeye calısıyorum ama gücüm kalmıyor bazen..

Canım, söylüyorum.Bak onun yanında yapma kötü söz söyleme diye...
Ama tınlamıyor, resmen kulak ardı ediyor.

Beni sindirmeye calısıyor cünkü, gecicide olsa bi iş buldum.
En azından onun eline bakmıyorum.Buda zoruna gidiyor herhalde.

Nasıl diş gösteririm, en ufak fikrim bile yok...
Cünkü az kendimi göstermeye , fikirlerimi dile getirsem, istemiyor.
İşine geleni dinliyor,cogu zaman dinlemiyor...

ne yapabilirim bilmiyorum :50:
çok zor balım o kadar zor kı bu tıplerı yola getırmek yola getırcem dıe kendımızden oluyorum 4 yıl olcak nerdeyse evlıyım 2 yılı gayet guseldı takı evladım oluncaya dek evlat aslında cıftlerı dahada kenetlemesı lazım gelır bzde tersı oldu adam kendını garantıye aldı sankı olmuyo ne yaptımsa duzeltemıyorum bende dınlıyomus gıbı yapıp kaıle bıle almıyo farkındayım ...
bu noktada cıgırından cıkıp sesımı yukseltıyorum kımı zaman o zaman bıraz dınlıyo sonuda tartısmaya kavgaya gıdıyo 2 kez sayıt oldu oglum kavgamıza bır daha o uyumadan asla konusmuyoruz bu tarz konusmaları rabbım yardımcımız olsun sabır versın bızlere anne olmak kadın olmak cok zorr :ssz:

çok zor balım o kadar zor kı bu tıplerı yola getırmek yola getırcem dıe kendımızden oluyorum 4 yıl olcak nerdeyse evlıyım 2 yılı gayet guseldı takı evladım oluncaya dek evlat aslında cıftlerı dahada kenetlemesı lazım gelır bzde tersı oldu adam kendını garantıye aldı sankı olmuyo ne yaptımsa duzeltemıyorum bende dınlıyomus gıbı yapıp kaıle bıle almıyo farkındayım ...
bu noktada cıgırından cıkıp sesımı yukseltıyorum kımı zaman o zaman bıraz dınlıyo sonuda tartısmaya kavgaya gıdıyo 2 kez sayıt oldu oglum kavgamıza bır daha o uyumadan asla konusmuyoruz bu tarz konusmaları rabbım yardımcımız olsun sabır versın bızlere anne olmak kadın olmak cok zorr :ssz:

Hep cocuk elimizi ayagımızı baglıyor zaten...
Bende senin gibi, he he deyip gecistiriyorum.Pek takmamaya, kendime mesgale bulmaya calısıyorum.

Ama cocugumda böyle bi ortamda ne kadar saglıklı bir birey olur, orasıda mechul zaten..

belki biraz mesafede kendine gelmesine yardımcı olabilir...
yada alttan alma onu..
sinirli bi yapısı var anladığım kadarıyla...

belki biraz mesafede kendine gelmesine yardımcı olabilir...
yada alttan alma onu..
sinirli bi yapısı var anladığım kadarıyla...

Mesafe banada onada ii gelecek aslında.. ama şu sıra calıstıgım için çıkamam...
Çok sinirli birisi...

Allttan almasam, sonucunu gördüm yani...

Ne yapsamda düzeltsem ben bu adamı :44:

Mesafe banada onada ii gelecek aslında.. ama şu sıra calıstıgım için çıkamam...
Çok sinirli birisi...

Allttan almasam, sonucunu gördüm yani...

Ne yapsamda düzeltsem ben bu adamı :44:

aılecek ıletısım kuramadıgımızdan boyle adamları ancak bırlıkte psıkolojık yardım almaya ıkna edebılırız bıze en cok yarayan kısmı bu olacaktır ben edemedım sımdılık umarım sen edersınde bısıler duzelır

aılecek ıletısım kuramadıgımızdan boyle adamları ancak bırlıkte psıkolojık yardım almaya ıkna edebılırız bıze en cok yarayan kısmı bu olacaktır ben edemedım sımdılık umarım sen edersınde bısıler duzelır

Bunu düşündüm.
Ama kendisininde iyi olmadıgının farkında olması lazım.
"Benim ruh halimde bişey yok" diyen adam ne beklersin ki..

Bayramda annemlere akşam onda gelir.zaten diğer aile fertlerini ziyaret etmez.bende köyde 2_3 gün kalırım onun ailesinde.gitmek istesem oğlumu kullanır.off...

Ben yokmuşum gibi davranıyor,evin içinde..
Milletle kakara kıkıri ,bana surat 5 karış

Bayramda annemlere akşam onda gelir.zaten diğer aile fertlerini ziyaret etmez.bende köyde 2_3 gün kalırım onun ailesinde.gitmek istesem oğlumu kullanır.off...

Ben yokmuşum gibi davranıyor,evin içinde..
Milletle kakara kıkıri ,bana surat 5 karış

önceki konularını bilmiyorum ama
senin kocan psikobat bence
adam üzerine bıçakla yürümüş manyak mı ne yahu
sende ona o yokmuş gibi davran
gerçi olsa ne olmasa ne
sinir oldum kocana

adam huy edinmiş her dellendiğinizde bıçak dayıyor,bence buna takılın özellikle.
ve bunu evladınızın gözü önünde yapıyor.
çocuklar anne ve babalarının davranışlarının iyiliğine kötülüğüne bakmadan taklit ederler.
bunun bir şekilde çaresine bakın,
gerekirse doktora gitsin,zira sinirlenince bir insana bıçak dayamak hiç normal değil.
hem sizin canınız tehlikede hemde evladınızın psikolojisi...

Önceki konularını okumadım ama keşke köye götürmesine izin verseydin çocuğu.

Eşinde dengesiz midir nedir, insan karısının üzerine bıçakla yürür mü ya :53: bence dikkatli ol ben olsam korkardım inan...

köye götürmesine izin vermek çözüm değil ki,her dediğini yapsın ozaman.
tahmini olarak, köydekiler çocuğu niye getirmedin,niye tek geldin (sen çalışıyrosun sanırım)
diye eşini doldurmuştur.
siz bayramda ailesinin yanında 2-3 gün dururken,sizin ailenize 10 da gelmesi
aynı hassasiyeti göstermemesi büyük sorun bence.
sonra çocuğun gözü önünde yaşanması...
ailesi ile aranız nasıl peki?

Back
X