- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Böyle bişeyi anneme bile haber vermedim.. kolay bişey değil yaşanılan.. Zaten eşim haber vermiş ekstra benim haber vermeme gerek yoktu bence bilirsiniz kötü haber çabuk duyulur.. Kaldıki psikolojim malum o sırada..bence ona haber vermediğiniz için oda size alınmış
sonrada o sizden , siz onadn bekleyip durmuşssunuz bence
Aynen de her derdini dert bildim her daraldığında yanında oldum elimden geldiği kadar zaten o yüzden dostuz diyebiliyorum.. Bu benim ilk ciddi derdimdi ve o benim yanımda olmadıyazıdan anladığım kadarıyla her kötü anınızda o yanınızda olmuş. sizin derdinizi dert bilmiş.. ya siz?? aynı şeyleri yaptınız mı??
belki birisi araya nifak soktu ya da bilmeden kırdınız onu.. kesinlikle hesap sormadan gayet yumuşak bir dille öğrenin sorun neymiş?
ona değer verdiğinizi, neden arada soğukluğun olduğunu, bilmeden onu kırıp kırmadığınızı sorun??
şayet bu tavrınıza karşı saçmalarsa sert bir şekilde çizginizi çizersiniz..
Açıkcası ben oyle dusundumBöyle bişeyi anneme bile haber vermedim.. kolay bişey değil yaşanılan.. Zaten eşim haber vermiş ekstra benim haber vermeme gerek yoktu bence bilirsiniz kötü haber çabuk duyulur.. Kaldıki psikolojim malum o sırada..
Anlıyorum, tabii ki kolay bişey değil. İnşallah en doğru zamanda bir bebişiniz olur.Aslında biriktirmek değil de bu kürtaj meselesi beni baya bi sarstı normalde aramadın sormadınlara takılan bi insan değilimdir.. Kimseye o tarz tepkiler vermem de arayamamıştır olabilir gelememiştir olabilir dedim.. Hayatımda defalarca bu tarz şeyler yaşadm.. En yakın arkadaşım 2 düğünüme de gelmedi mesela hala en yakın arkadaşımdır.. Ama bu biraz fazla hassas olunan bi konu oluyo sonuçta bi kayıp yaşanıyo beklenmeyen bi şekilde..
ne neden nıcın yazdıgım mesajdan sonra bende bu yoruma katılıyorum .Anlıyorum, tabii ki kolay bişey değil. İnşallah en doğru zamanda bir bebişiniz olur.
Benim demek istediğim şey, kelimelerle kırgınlığını dile getirmek yerine, acaba ne olacak diye bekleyince, vesveselere fırsat veriyor insan.
Ben olsaydım derdim. İlk senin aramanı bekledim, en çok senin yanımda olmana ihtiyacım vardı diye...Kırıldım gerçekten vs diye
Aynen de her derdini dert bildim her daraldığında yanında oldum elimden geldiği kadar zaten o yüzden dostuz diyebiliyorum.. Bu benim ilk ciddi derdimdi ve o benim yanımda olmadı
Utanmasa ağlayacaktı yazmadım yanlış anlamışsınız zaten ağladı ben de kızcağızı teselli etmeye çalıştım 5 dk sonra kürtaj olacak olan benken.. Teselli edilmesi gereken sizce o mu bu durumda?Açıkcası ben oyle dusundum
kurtajı haber vermedıgınız ıcın ve o andada samımı davranmamışsınız bılırım o psıkolojıyı bende olu dogum yaptım . ben haber verdım arkadaslarıma tesellı aradım kafam dagılsın ıstedım her anda hatta forumdan arayan arkadaslarımla bıle ıcten konustum
sızın yazı seklınızde bunu hıssetmedım
hatta utanmasa aglayacaktı benden cok dıye yazdıgınız yerler var , neden boyle yazdınız?
bana da öyle geldiBu kadar yakın dostluklarda hesap sorulmaz, hesap sorarsanız kaybedersiniz. Belki sizin bilmediğiniz bir durumu vardı, belki icine kapandı kimseyle görüşmek istemedi...
İşin tuhafı bana hiçbişey olmamış gibi davranıyo.. Sorucak bi pozisyon yaratmıyoki ayy bebeğim canım falan sürekli böyle gördüğü yerde.. Şimdi kalkıp arasam mesela çok eminimki nasılsın canım cicim diye devam eder enteresan bi durum.. Bu durumda ben nasıl sorabilirim ya da kırgınlığımı belirtebilirim bilemiyorum.. şaşırdım kaldım napıcağımıAnlıyorum, tabii ki kolay bişey değil. İnşallah en doğru zamanda bir bebişiniz olur.
Benim demek istediğim şey, kelimelerle kırgınlığını dile getirmek yerine, acaba ne olacak diye bekleyince, vesveselere fırsat veriyor insan.
Ben olsaydım derdim. İlk senin aramanı bekledim, en çok senin yanımda olmana ihtiyacım vardı diye...Kırıldım gerçekten vs diye
yahu dedıgım gıbı bence gıt suanda evıne acık acık konusİşin tuhafı bana hiçbişey olmamış gibi davranıyo.. Sorucak bi pozisyon yaratmıyoki ayy bebeğim canım falan sürekli böyle gördüğü yerde.. Şimdi kalkıp arasam mesela çok eminimki nasılsın canım cicim diye devam eder enteresan bi durum.. Bu durumda ben nasıl sorabilirim ya da kırgınlığımı belirtebilirim bilemiyorum.. şaşırdım kaldım napıcağımı
Ben onu kötü anlamda yazmadım yani o kadar çok sevindi demek istedim.. Yani buna bu kadar sevinen insan, diğer duruma da o kadar üzülen bi insan neden bi nasılsın diye sormaz benim aklım almadı..Hamilelik haberini sevinçle gözyaşlarıyla karşılamıştı utanmasa benden daha çok sevinecekti..
kurtaj ıcın degıl hamılelık haberı ıcın yazmışssınız.
sız yazmışssınız bunu
Yok onun bebeği yok.. 2 yıl oldu ama sanki yıllardır dost gibi herşeyi paylaşıyodukyahu dedıgım gıbı bence gıt suanda evıne acık acık konus
onun bebegı varmı?
arkadaslıgınız ne zamandan berı var?
burda kendi kendinizi yiyip üzüleceğinize açın bir tel.Yok onun bebeği yok.. 2 yıl oldu ama sanki yıllardır dost gibi herşeyi paylaşıyoduk
Çok kırgınım çünkü.. bilmediğim ne olabilir ki en fazla eşiyle tartışmıştır da bu kadar zaman sürmezki benim bile acım geçti de onunki mi geçmedi anlayamıyorum..Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış madem bu kadar değerli sen niye aramadın arayop sitem etsene samimiysen niye arayıp sormuyorsun bir şey mi oldu bilmediğim bir şey mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?