- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Lady katyana
-
Anlaşabilecek insanlarsa amcayla beraber oturun hem onlar evden çıkmamış olur hem sizin kira derdiniz olmaz.. bakabiliyorlarsa da ufaga bakar sende maddi anlamda destek olursun üç beş amcana.. tabi çok yaşlı ve hasta değillerse bakabilecek kuvveteyseler.. bakıcıya vereceğinden daha azını onlara verirsin.. birikim yaparsin 3 5 sene sonra ev alır ayrısın evini.. onlar vefat ettikten sonra o evde sana kalır zatenAdıyaman'da kalmak istemiyorum her sokak bana eşimi hatirlatiyor Ankara'da evim var diye yazmıştım ama ordada eşimin amcası oturuyor o insanlarında durumu yok çıkamazlar evden napicam bilmiyorum
Ben de öğretmenim 30 saat dersim var. Yani fuul alıyorum. 20 yıllık da öğretmenim. 7000 TL yi görmedim. Nasıl alıyorsunuz açıklayın da ben de alayım. Yani nasıl bir sallamadirBen öğretmenim ve 7 binin üzerinde alıyorum8-9 bin alanı da biliyorum. Her ay ek ders ücretlerinin listesi yayınlanıyor bizde çünkü.
Ee senin 100 bin liran 100 bin lira olarak kalacak, sattığın arabayı da o paraya alamazsın. Sakın verme. Birine para verip kötü olacağına vermeyip kötü ol. Sanki sen bilmiyorsun o parayı altına basıp 2 katına çıkarmayı. Millet ne akıllı ya. Kendini borçlu filan da hissetme gidip kaldın diye. O başka bu başka. 3 aylık bir masraf belirle al abi yanınızda kaldım yedim içtim karşılığı de konuyu kapatAltın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyor
Sanırım ilk çocuğu ilk senesinde doğmuş, Adıyaman a atanmış, 4 sene kalmış. tayinin biteceği sene ikinci çocuğuna hamile kalmış ama bebeği üç aylıkken eşini kaybetmiş.2 çocuk mu kusura bakmayın ama noktalama kullanmamışsınız anlamadım hamile kaldınız eşiniz vefat etti diğer çocuk kimin ?
İlk evlendiği sene çocuğu olmuş. Sonra tekrar hamile kalmış. İki hamilelik arasında 6-7 sene var. Sanırım eşi ikinci bebeğe hamile iken ölmüş.2 çocuk mu kusura bakmayın ama noktalama kullanmamışsınız anlamadım hamile kaldınız eşiniz vefat etti diğer çocuk kimin ?
Kurslarla birlikte mi? Az önce üşenmedim baktım. 15 yıllık ingilizceciyim. 29 saat derse giriyorum. 6000 yatmış maaş artı ek ders. Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sanırım kurs dolayısıyla yüksek oluyor. Okuyunca sanki genelde herkes o paraları alıyormuş anlamı çıkıyor da şaşırıyorum D Derinmavi12Biz de öğretmeniz. Eşim matematikçi ekdersleri genelde 3000 ve üstünde gelir. Ders saati yüksekse ekdersleri yüksek gelir. Bu kadar şaşılacak bir durum yok.
30 saat ders artı kursu var evet.Kurslarla birlikte mi? Az önce üşenmedim baktım. 15 yıllık ingilizceciyim. 29 saat derse giriyorum. 6000 yatmış maaş artı ek ders. Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sanırım kurs dolayısıyla yüksek oluyor. Okuyunca sanki genelde herkes o paraları alıyormuş anlamı çıkıyor da şaşırıyorum D Derinmavi12
Sonuçta kurslar da ek derse dahil değil mi?Kurslarla birlikte mi? Az önce üşenmedim baktım. 15 yıllık ingilizceciyim. 29 saat derse giriyorum. 6000 yatmış maaş artı ek ders. Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sanırım kurs dolayısıyla yüksek oluyor. Okuyunca sanki genelde herkes o paraları alıyormuş anlamı çıkıyor da şaşırıyorum D Derinmavi12
Hayır değil. O ekstra bir şey. Kaç öğretmen kurs açıyor ki.. birçoğumuzun ek dersi bile yok. 21 saati geçince hemen yeni norm açılıyor. O yüzden 3000 ek ders alıyorum, 8000 maaş alıyor cümleleri geneli yansıtmıyorSonuçta kurslar da ek derse dahil değil mi?Ayrıca 6000 bu aya özgürdür tatillerden dolayi tam yatmadı nöbetlerde yok. Ama ben çok şaşırdım 15 yıllık bir öğretmenin normal maaşı zaten 5 binin üstündedir. Ben 10 yıllık öğretmenim sadece maaşım 5300. Yüksek lisans ve kademe ilerlemem oldu bazı durumlardan dolayı. O da ayrıca biraz etkiliyor olabilir.
Herkes böyle alıyor denilmedi ki zaten bu tutari alanlar da var denildi.Hayır değil. O ekstra bir şey. Kaç öğretmen kurs açıyor ki.. birçoğumuzun ek dersi bile yok. 21 saati geçince hemen yeni norm açılıyor. O yüzden 3000 ek ders alıyorum, 8000 maaş alıyor cümleleri geneli yansıtmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?