- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Lady katyana
Şu hesap kitapçı insanlardan nefret ediyorum ya düşünmüyorlar mı çocuklarla ne yaparsın diye yazıklar olsun ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen adamın ölümünü fırsat bilmişler hiç mi vicdan merhamet yok ya...Oncelikle oglunu yanina al sana resmen kumpas yapmislar. Hersey planli. Seni somurmeyi amacliyorlar yanlarinda tutarak. Sakin yakin oturma sakin kredi cekme sakin arabani satma. Bu devirde baba ogluna vermiyor yuzbini. Sen onun cocugunu dusunmek zorunda degilsin sen kendi cocugunu dusunmek zorundasin. Eger de o arabani satip colugunun cocugunun rizkini baskasina verirsen kocanin emegini yedirirsen mezarda esinin kemikleri sizlar sakin verme. Kocan hayatta olsa bu teklifi yapabilecekler miydi? Sıkardi.. bu bir oyun sakin bu oyuna gelme. Seni de silerlerse silsinler. Sen borc harca girip rizkini verecegine seni silsinler silerlerse ki zaten oyle gozleri senin rizkinda demektir
Hayyyyrettttt ediyorum kimsesi olmayan birinden böyle şeyler nasıl beklerler yahuu esimede yazıklar olsun. Benim halamın kızının eşide kalp krizinden öldü annesi kızına eşinden kalan maaşla evini yaptırtti daha vermeden kötü olmuşsun laflara baksana asla verme o hataya dusme bugün bunu diyebilen yarın öbür gün bizde kaldığına saysin dermerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Öncelikle başınız sağolsun.Ben yerinizde olsam asla satmam heleki vermezse hakkımı helal etmem cümlesinden sonra asla ama asla .Bence bu cümle neden kucak actıklarını gayet acık gosterıyor.merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Abınız çok ayıp etmıs .Araba esımın yadıgarı deyın .Yengenızde çok ayıp etmıs nasıl ınsan bunlar ya .Insan sıkılırda bıraz edeplı sıkışır.100 bın ver bır de araba sat .Oldu başka ?merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Ben öğretmenim ve 7 binin üzerinde alıyorumKimmiş o ders ücretiyle 7 bin maaş alan... özel ders veriyordur oherkes otuz saat derse girip kurs açamıyor ki üçü beşi geçmez bunu yapan. Eşten dörde yakın maaş alır mı bilmiyorum ama pek sanmıyorum o kadar yüksek olacağını. Memur maaşı o yahu
Nasıl oluyor onu da anlatsaydınız. Teknik öğretmen misiniz?Ben öğretmenim ve 7 binin üzerinde alıyorum8-9 bin alanı da biliyorum. Her ay ek ders ücretlerinin listesi yayınlanıyor bizde çünkü.
Biz de öğretmeniz. Eşim matematikçi ekdersleri genelde 3000 ve üstünde gelir. Ders saati yüksekse ekdersleri yüksek gelir. Bu kadar şaşılacak bir durum yok.Nasıl oluyor onu da anlatsaydınız. Teknik öğretmen misiniz?
Allah yardımcınız olsun zor bir durumdasınız bu sizi epey daha etkiler.2 çocuklu bir kadın dan bunu istemeleri yanlış.altinda o fiyatı bulmaz.mesleginiz var çok şükür maaşınızada kredi falan çekmeyin 2 çocukla ac kalırsınız sonra.merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Bilemedik hala...Neden banlanmis ?
Sizi o kadar iyi anlıyorum kimerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Ilk cocugu 6 yasinda ikincisinede 3 aylik hamileyken esi vefat etmis.suan 7 aylik hamile daha dogmamis cocugu.2 çocuk mu kusura bakmayın ama noktalama kullanmamışsınız anlamadım hamile kaldınız eşiniz vefat etti diğer çocuk kimin ?
Şöyle olsa arabayı satıp siz kendinize ev alın onlar sizle yaşasın herşey garanti altında olur ve nede olsa zaten sizi yanlarında istiyorlar bende ev almak istiyordum zaten ben alayım sizde kalın bizimle diyinEşimin amcası ve yengesi oturuyor yaşlı insanlar 3 aylıklarında başka paraları ve çocukları yok eğer çıkın dersem çok zora düşerler benim en azından maaşım var bı şekilde hallederim ama onlar aylık 1000 lirayla bu yaştan sonra çok zor olur onlar için
Aa anladım baya karışık anlatmış konu sahibiIlk cocugu 6 yasinda ikincisinede 3 aylik hamileyken esi vefat etmis.suan 7 aylik hamile daha dogmamis cocugu.
Ev almak için biriktirdiği parayı altın alıp 40.000 zararda olan ve bu piyasayı çok sıkı TKP eden biri olarak söylüyorum birkaç ayda 540 olacağını hiç kimse bilemez öyle olacak olsa bende arabayı satar altın alırım değil kar ben zararını çıkarmak derdindeyim ne kadar çıkma ihtimali varsa o kadar da yok maalesef belki düşmeyecek ama çıkma ihtimali de az bence siz bu durumu altın üzerinden çözebilirsiniz çıkma garantisi olmadığı böyle bir risk için sizi zor durumda bırakacağı gibiAltın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmiş
Araba satılıp altın mı alınır? Aynı şekilde araba fiyatlarıda yükseliyor nerde kaldı kar? Arabanızı satarsanız tekrar alamazsınız ve abinizle de kötü olursunuz. Sizi düşünse böle bir talepte bulunmazdı o yüzden,Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyor