- 3 Ekim 2007
- 14.455
- 35.641
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Lady katyana
Vefat eden eşin maaşı nasıl, ne kadar alınıyor bilmiyorum, Allah nasip etmesin. İnsanların evlilik hayatına nasıl başladığını bilemezsiniz, ben tüm borçla başladım mesela bir daha da toparlayamadım. Çocuklarım oldu ücretsiz izin kullandım vs vs. Ben 13 yıllık öğretmenim ek dersle en iyi ihtimalle 5 bin alıyorum. 14 bin geliri olan da vardır da bizim yok mesela. Neyi iddia ettiğinizi anlayamadım, siz herkesi niye aynı hayatları sürüyor sanıyorsunuz ki? Şahsa söylenmiş bir şey de yok ihtimaller dahilinde olabilecek şeyleri yazdım ben oraya. Nasıl borcu olur nasıl geçinemez paat yapıştır fake konu çok garip bir bakış açısı. Ha fake olsun isterim o ayrı.ben yazdım onu .öğretmen çocuğuyum kendim de öğretmenlik yaptım gelirlerine gayet vakıfım o yüzden.2 maaş ders ücretleriyle 14 bine yakın para yapıyor.ailemde tonla genç öğretmen de var 2 maaşla gayet iyi yaşıyorlar lüks zaten yaşayamazlar ama acınası durumları asla yok.tek maaşlı öğretmen farklı ama.kira ödeyemeyecek duruma düşmek falan 2 maaşla mümkün değil diyorum ben.vefat eden eşden de 4 e yakın maaş alır çünkü tazminatı da vardır her okuduğuma inanmamayı çoktan öğrendim burada.![]()