bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vefat eden eşin maaşı nasıl, ne kadar alınıyor bilmiyorum, Allah nasip etmesin. İnsanların evlilik hayatına nasıl başladığını bilemezsiniz, ben tüm borçla başladım mesela bir daha da toparlayamadım. Çocuklarım oldu ücretsiz izin kullandım vs vs. Ben 13 yıllık öğretmenim ek dersle en iyi ihtimalle 5 bin alıyorum. 14 bin geliri olan da vardır da bizim yok mesela. Neyi iddia ettiğinizi anlayamadım, siz herkesi niye aynı hayatları sürüyor sanıyorsunuz ki? Şahsa söylenmiş bir şey de yok ihtimaller dahilinde olabilecek şeyleri yazdım ben oraya. Nasıl borcu olur nasıl geçinemez paat yapıştır fake konu çok garip bir bakış açısı. Ha fake olsun isterim o ayrı.

Kimmiş o ders ücretiyle 7 bin maaş alan... özel ders veriyordur o herkes otuz saat derse girip kurs açamıyor ki üçü beşi geçmez bunu yapan. Eşten dörde yakın maaş alır mı bilmiyorum ama pek sanmıyorum o kadar yüksek olacağını. Memur maaşı o yahu

ay nefesimi tutarak okudum tüm sayfaları ama neden banlanmış hala açıklanmamış. inşallah gerçek değildir konu ya içim acıdı

sık boğaz etmek asla istemem ama hepimiz çok etkilendik... konu sahibi neden banlanmış bizi bir aydınlatsanız müsait olduğunuzda olmaz mı? vallahi hepimiz heyecanla ve üzüntüyle bekliyoruz sizden gelecek haberi MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen

Eşim ölmeden satma dedi de. Vasiyet etti dersin yetim hakkı de. Doğuma gittiginde eşinin amcasıgilden yardım iste illa akraba vs vardır eş tarafının. Korkma Allah yeter... Abi akraba vs boşver yanlız değilsin maaşında varmış. Tevekkül et, allah dan iste.

Yazıklar olsun ya, iki çocuğuyla şu hayatta tek başına kalmış bir kadının parasına göz dikmek nasil bir vicdansızlıktir.
Vermeyin, vermezseniz silecekler sizi, verirseniz muhtemelen o para geri gelmeyecek ve siz sileceksiniz onları.
Bir insanın evinde 3 ay kalmanın bedeli 100 bin tl.olamaz.
Üstelik boklu bezler yıkanmıyor artik, yengeniz eskilerde kalmış laf sokmak için.
Hakkı filan yok üzerinizde.

Yazıklar olsun ! Çok şey var söylenecek ama banlanmak istemiyorum. Bu kadar fesat bu kadar kendini bilmezlik ahlaksızlık olmaz olamaz. Verme para filan satma da arabanı. Abin de oldugunu unut bence çıkarcı menfaatçi insanlara 2 çocukla bas basa kalmışsın ihtiyacın mi var. Hangi boklu bezi yıkamış pislik. Her bir bezi bin liraya yikadigini söylese emin o fiyatları ikisinin 100 bin etmez. Daha uyanmadın mi seni kendilerine yardım etmeye mecbur bırakmak için getirmisler yanlarına. Bir abi esine de bunu söyletmez kendisi de fırsatçılık yapmaz.
Her halükarda borç vereceksen banka yolu ile gönder açıklamaya da "1 sene sonra ödenmesi şartıyla borç "yaz ihmal etme

Eşi vefat etmiş hamile ve bir çocuğu olan kadını hakla hukukla tehdit eden kimseye üç kuruş para verilmez. Üç aylık bakım karşılığı üç aylık asgari ücretten hesapla yatır hesabına, kapat çenelerini. Sakın, asla, kesinlikle ne arabayı sat ne de kredi Çek!
sen evlatlarından sorumlusun, onların geleceğini yengeye yedirme! Kaz gelecek yerden tavuk esirgememişler.

Vay be azcık kardeşine yardım ettiler diye arabasına göz dikmek nankörler yapılan iyiliği başa kakmak daha söverdim de ban yerim altın alıp hesap kitap işleri kenara para koysaymış da kendi paralarıyla yatırım yapsaymış tam sinirleri zıplatmalık kardeş bu bak hele ablanın kocası yok ee biz sana kol kanat gerdik sat arabanı ben yatırım yapayım o parayla yaptıysan iyiliği kardeşin iyi olsun diye yaptın malına göz dikmek de ne demek ş.. fsiz

Siz kendi başınızın çaresine bakarsınız silin şu hay...sizleri

Bende mi sorun var anlayamıyormuyum neyim "eşim öldükten sonra ana oğul kaldık bi başıma demiş," bi yerde başka bi yerde "iki çocuğumla"demiş ve konu sahibi neden banlandı acaba keşke sebebini söyleselerdi

İğrenç insanlar ya. Şu adama da abi deme Allah aşkına olmaz olsun böyle abi. Resmen malına göz koymuşlar. Seni de kolay lokma olarak görmüşler. O adam nasıl bir abi ki eşinin kendi öz yeğenine o lafı demesine hiçbir tepki vermiyor? Yaşadığın şey çok zor ama çocukların için güçlü olmak zorundasın. O şehirdwn uzaklaşmak istiyorsun ama illa abinin yanına da gitmen gerekmiyor. Ne kadar uzak o kadar iyi. Küçük bir şehire taşın yaşam daha uygun. O abinle iğrenç yengenden de uzak dur. Kimsem yok falan diye düşünme olmaz olsun öyle insanlar okumuş öğretmen olmuşsun eğitimin işin gücün var kimseye muhtaç değilsin her şeyi yapabilirsin

Hamile oldugu için öyle yazmış

Lütfen çok rica ediyorum nolur abinize ne kredi çekin ne de arabanızı satıp para vermeyin. Sizin iki yetiminiz var. Onların hakkını yedirmeyin. Sizi de boşuna yanlarina cagirmamislar. Herşey planlı. Güya yardım edip (ki sizin mesleginiz var kimseye muhtacliginiz yok) sizi para vermeye mecbur bırakmak. Lütfen çok rica ediyorum. Yapmayın.
Bu arada Allah rahmet eylesin. Ve yardımcınız olsun

Abiniz size verecek, siz ona değil. Bırakın şu açgözlüleri. Bir abi kızkardeşine sahip çıkmak mecburiyetinde zaten lütfetmiş gibi davranmasın. Hakkı helal değilse de onun sorunu, bu hesabın her türlü altında kalırlar. Akıllı olun uzak durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…