- 3 Ekim 2007
- 14.455
- 35.641
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Lady katyana
-
Vefat eden eşin maaşı nasıl, ne kadar alınıyor bilmiyorum, Allah nasip etmesin. İnsanların evlilik hayatına nasıl başladığını bilemezsiniz, ben tüm borçla başladım mesela bir daha da toparlayamadım. Çocuklarım oldu ücretsiz izin kullandım vs vs. Ben 13 yıllık öğretmenim ek dersle en iyi ihtimalle 5 bin alıyorum. 14 bin geliri olan da vardır da bizim yok mesela. Neyi iddia ettiğinizi anlayamadım, siz herkesi niye aynı hayatları sürüyor sanıyorsunuz ki? Şahsa söylenmiş bir şey de yok ihtimaller dahilinde olabilecek şeyleri yazdım ben oraya. Nasıl borcu olur nasıl geçinemez paat yapıştır fake konu çok garip bir bakış açısı. Ha fake olsun isterim o ayrı.ben yazdım onu .öğretmen çocuğuyum kendim de öğretmenlik yaptım gelirlerine gayet vakıfım o yüzden.2 maaş ders ücretleriyle 14 bine yakın para yapıyor.ailemde tonla genç öğretmen de var 2 maaşla gayet iyi yaşıyorlar lüks zaten yaşayamazlar ama acınası durumları asla yok.tek maaşlı öğretmen farklı ama.kira ödeyemeyecek duruma düşmek falan 2 maaşla mümkün değil diyorum ben.vefat eden eşden de 4 e yakın maaş alır çünkü tazminatı da vardır her okuduğuma inanmamayı çoktan öğrendim burada.
Kimmiş o ders ücretiyle 7 bin maaş alan... özel ders veriyordur oben yazdım onu .öğretmen çocuğuyum kendim de öğretmenlik yaptım gelirlerine gayet vakıfım o yüzden.2 maaş ders ücretleriyle 14 bine yakın para yapıyor.ailemde tonla genç öğretmen de var 2 maaşla gayet iyi yaşıyorlar lüks zaten yaşayamazlar ama acınası durumları asla yok.tek maaşlı öğretmen farklı ama.kira ödeyemeyecek duruma düşmek falan 2 maaşla mümkün değil diyorum ben.vefat eden eşden de 4 e yakın maaş alır çünkü tazminatı da vardır her okuduğuma inanmamayı çoktan öğrendim burada.
Yazıklar olsun ! Çok şey var söylenecek ama banlanmak istemiyorum. Bu kadar fesat bu kadar kendini bilmezlik ahlaksızlık olmaz olamaz. Verme para filan satma da arabanı. Abin de oldugunu unut bence çıkarcı menfaatçi insanlara 2 çocukla bas basa kalmışsın ihtiyacın mi var. Hangi boklu bezi yıkamış pislik. Her bir bezi bin liraya yikadigini söylese emin o fiyatları ikisinin 100 bin etmez. Daha uyanmadın mi seni kendilerine yardım etmeye mecbur bırakmak için getirmisler yanlarına. Bir abi esine de bunu söyletmez kendisi de fırsatçılık yapmaz.merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Siz kendi başınızın çaresine bakarsınız silin şu hay...sizleriİşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana
Ben bunlara iyi saydırırdım daaa topluma açık yer burası yetim çocukların resmen hakkına göz dikmişlerTiplere bak ya.. cok sinir oldum. Demiyorlar ki kiz kardesim dul yegenlerim yetim kaldi. Bu parayi nasil elinden araklariz derdine dusmusler
Hamile oldugu için öyle yazmışBende mi sorun var anlayamıyormuyum neyim "eşim öldükten sonra ana oğul kaldık bi başıma demiş," bi yerde başka bi yerde "iki çocuğumla"demiş ve konu sahibi neden banlandı acaba keşke sebebini söyleselerdi
Hayır abi kendi çeksin krediyi niye konu sshinbi çekiyor.Kredi çek ama arabayı satma derim. Krediyide kendini zorlamayacak kadar çek başına kalırsa ödeyebil.. Başın sağolsun Rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?