- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Lady katyana
-
acimakla ne ilgisi var insanlikla alakali bir durum. bir erkek de iki cocuguyla yalniz kalsa altindaki arabasi istenmez.Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
Sakın inanma...ön görüsü bu kadar kuvvetli olsaydı senin eşinden kalan yadigara muhtaç olmazdı.Altın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyor
Acıma değil koruma içgüdüsü. Şu anki yaşadığımız toplum Avrupa standartlarında değil. Araba özgürlüktur bir hanım için.Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
Iste bennKonu gerçek olmasın lütfen, hangi detaya üzüleceğimi bilemedim çünkü
Borçda vermeyin arabayıda satmayın çok ayıp yaptıkları siz maddi acıdan sıkıntı çekmiceniz ne malum arabanı sat demek ne kolay yapmayın bunu kendinize iki çoçuğunuz olucak ve tek başınıza mucadele veriyorsunuz Allah yar ve yardımcınız olsun başınız sağolsunNe yapacağım inanın bilemiyorum vermesem gidecek yerim yok Adıyaman'da ki ev sahibine evden çıkacağımi söyledim Ankara'da lojman bulmak biraz sıkıntı 2 cocukl akaldim bu başıma ev kirası bakıcı derken araba elimdeki tek guvencem
Başın sağolsun kardeşimmerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
ben yazdım onu .öğretmen çocuğuyum kendim de öğretmenlik yaptım gelirlerine gayet vakıfım o yüzden.2 maaş ders ücretleriyle 14 bine yakın para yapıyor.ailemde tonla genç öğretmen de var 2 maaşla gayet iyi yaşıyorlar lüks zaten yaşayamazlar ama acınası durumları asla yok.tek maaşlı öğretmen farklı ama.kira ödeyemeyecek duruma düşmek falan 2 maaşla mümkün değil diyorum ben.vefat eden eşden de 4 e yakın maaş alır çünkü tazminatı da vardır her okuduğuma inanmamayı çoktan öğrendim burada.Arada bir yorum gördüm kimin bilemiyorum, 8 yıllık öğretmenmiş bir sürü para biriktirmiştir vs vs bu durumda nasıl olur, faketir gibi. Konunun fake olmasını canı gönülden diliyorum ancak şunu da eklemek istedim: eşim de ben de 13 yıllık öğretmeniz. Allah korusun birimiz vefat etse diğerimizin hali ne olur bilmem. Kenarda beş kuruş dahi paramız olmadığı gibi hala ev be araba kredisi ödüyoruz. Öğretmen dediğiniz ne kadar maaş alıyor ki bir sürü para biriktirebilsin? Yıllar önce bir öğretmen arkadaşım vefat etti, eşi kaldı küçücük iki çocuğuyla. Garibimin o kadar çok borcu varmış ki, biz okuldaki arkadaşlarla para toplayıp 1-2 kredisini ödemeye çalışmıştık.
Ama elden gelen öğün olur mu? Sonra bir daha toplanmadı para falan. Karısını da tanımazdım pek, şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi inşallah yoluna koymuştur hayatını.
Çok üzdü bu konu beni, Allah zorda olan herkese yardım etsin.
Yorumları okumadım ama tavırlar çok çirkin ben olsam asla vermem.Sizin geleceğiniz o araba. Ayrıca yengenin emirvaki yapması hiç hoş değilmerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Aynen öyle,bir de çocuğuma kapıyı kilitle dicem diyor hem abisini çok seviyor arası bozulmasin istiyor hem de abisi cocuguna bir şey yapacak diye korkuyor,ilginç,bende başta okuyunca çok üzüldüm ağladım hatta bazı mesajlarda çünkü bu durumdaa olan bir yakınım vardi,sonra okudukça inandırıcılığını kaybetti konuYani aslında ilk başta konuya inanmış ve çok da üzülmüştüm.Ama bu piç muhabbetinden sonra konu benim için inandırıcılığını yitirmeye başladı.Hangi anne böyle bir lafa konu sahibi kadar tepkisiz kalabilir ki?Hala abisini kırmayıp alttan alma peşinde ve bu edilen lafa rağmen çocuk hala dayısının evinde.Kısa süre önce babasını kaybetmiş bir çocuk, zaten yavrumun psikolojisi kim bilir ne haldedir?Bir de üstüne dayısından böylesine çirkin bir laf işitmiş.O çocuk hala o evde,o insanlarla 1 dk daha birlikte bırakılır mı?Konu sahibi abisinden farklı bir şehirde yaşıyormuş ve hemen uçak bileti bulamamış.Hadi buna tamam diyelim.E abinin yaşadkğı şehirde hiç mi bir arkadaş,kuzen,akraba vs yok?En azından annesi gidene kadar çocuğu onların elinden kurtaracak biri?Konu gerçekse de konu sahibi bence Ankara’daki evinize yani eşinizin amcasıyla yengesinin yanına taşının şimdilik.Hem ev kirası vermezsiniz,hem siz işteyken bu insanlar bakıcıya göz kulak olur hem de açgözlü abinize ve eşine para yedireceğinize o yaşlı insanların iki hayır duasını alırsınız.Sonra şartlar olgunlaşınca da çocuklarınızla kendi düzeninizi kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?